Piskolojim yüzünden neden berbat bir haldeyim?

Ben Gerçekten yoruldum sevmekten sevilmemek den. kiminle tanıştırsam tanışayım sorunlar çıkıyor. belki bu sorunların en temel kaynağı benimdir belki ben kimseyi haketmiyorumdur bilmiyorum. ama ben birini sevdiğim zaman güzel sevmek istiyorum ilgilenmek istiyorum değer verdigimi sonuna kadar dibine kadar hissettirmek istiyorum ama böyle yapıncada olmuyor. karşı taraf kendini çok değişik görüyor beni Küçümsüyor. verdiğim kadar almak da istiyorum çünkü iki insan birbirini aşk ile severse çok fazla sevmesi gerekmez mi? Bugün sevdiğim kızdan ayrıldım. yarın da doğum günüm. onun hediyesi de yolda geliyor. Hayat nekadar garip değil mi? Bana olan ilgisizliği seviyorum sözünü sadece ağzı ile söylemesi yetmiyor ki. beni sürekli ihmal ediyordu çarşaflı olmasına rağmen saçma sapan işler yapıyordu. ne önemi var sonuçta onu terkettim. ama hayatım hep böylemi sürücek gerçekten bilmiyorum tek bildiğim çok yoruldum. bende yuva kurmak istiyorum ailem olsun istiyorum. anam babam hayatta ama babana hiçbir şekilde yardım etmiyorlar halbuki yıllarca para verdim onlara. ve şu an para da biriktiriyorum yaklaşık 40 bin TL biriktirdim evlenmek istiyorum acele mi ediyorum belkide bukadar ısrar ettiğim için olmuyor bilmiyorum. bazende üniversite sınavına çalışayım okuyayım diyorum. ya ben çok kötüyüm piskolojim çok kötü. yolda yuruken içimden sürekli dışardaki saçma sapan haraket yapan insanlara sovuyorum en ufak şeyde sinirleniyorum. ve en ufak şeyde ağlıyorum. ben neden bukadar berbat ve kötü birisiyim... bazen anlamıyorum
Piskolojim yüzünden neden berbat bir haldeyim?