Bir anda dolaşırken beğendiğim bir takıyı alıyorum. Kolunda o ipin bağlı durması, gözüme daha hoş geliyor. ya da markete gittiğimde sormadan çikolata ya da sevdiği şey neyse ondan da alıyorum. Birde bir anda sevgilimi unutup, köpek ya da kediyle o an hayvanlarla vakit geçirebiliyorum. Bu tip çocukça davranışlarım var.
Efendiligi mi yansıtırım. Özenli ve ilgili olmaya çalışıyorum. Çok darlamayı sevmiyorum. Benim ilgimi sevince zaten aynı ilgiyi yansıtır diye düşünüyorum.
Çünkü tercih ettiğimiz kişiler bize ayna olduğun da sağlıklı bir ilişki yürür. Ben iyi davranırken bana kötü davranması saçma olur. Onun adı farklı bir şeye dönüşür.
her ilişkime değil ama aşık olduğumda ki halimi gör benim sen lokum mu desem eriyen tereyağ mı desem artık adamı hareket ve sözlerim ve ilgimle g*tünü ta arş-ı âlâ’ya kadar kaldırıyorum 😂😂😂 zananediyor ki vay be ben neymişim nasıl bi erkekmişşim
Boğulacak kadar kıskançlık ve sınırlamalara maruz kalırsam anında geri çekerim kendimi. Kendime ait alanıma saygı duymayanı, sahibimmiş gibi davrananı istemem hayatımda.