Bana saygısız davrandığı için kocamı değilik kişilerle yıllarca aldattım. Saygısızlık ve hadsizlik aldatılmayı hak eder mi?

Karşıma alıp defalarca konuştuğum halde kendisini düzeltme saygısını göstermedi. Kendisinden katbe kat yakışıklı ve yaşça küçük insanların ilgisini hep çektim ve bana saygısızlık ve hadsizliklerinin son raddesinde bir yerde patladım. İnsanların ilgisine cevap verdim. Biriyle yıllarca görüştüm. İlişki yaşadım. Cinsel beraberliğimde oldu ama yurt dışında idi belirli zamanlarda oldu. Gece gündüz mesajlaştık hep beraberdik. Hiçbir zaman kocama karşı vicdan azabı çekmedim. Okumuş kültürlü birisi olmasına rağmen kişilik bozukluğuna sahip oluşunu değiştiremedi. Tedavi de olabilirdi belki olmadı. Ya ani sinir patlamalarıyla suçsuz yere bana hakaret edip aşağılamalarını dinledim. Ya en saçma bir konuda bile sktr defol git demelerini izledim. Çocuğum var diye sustum hep. Ama içim öyle acıyordu ki ezmelerine tahammül gösteremediğim için ondan intikamımı aldım aldatarak. Hiç üzülmedim onu aldattığım için. Tek üzüntüm Allah katında girdiğim günahtı. Ona karşı kırıntı bile vicdan azabım olmadı. İnanır mısınız her defasında oh sana ne güzel yapıyorum diyecek derecede saygısız hadsiz ve gıcıktı. Bunu niçin yazıyorum biliyor musunuz? Erkeklere ders olsun diye. Eşlerinize insan muamelesi yapın ve saygı gösterin diye. Şimdi yıllarca aldattığım sevgilimi bıraktım ve çok eski bir çocukluk arkadaşımlayım. Yine çok yakışıklı ve çok iyi bir meslek sahibi. Yine aldatıyorum yani. Her gün konuşuyorum telefonda. Ya da yazışıyorum. Gizli bir dünyam var. Onu çok seviyorum ona dokununca çok başka bir haldeyim.
O kadar gizli bir dünyadayımki esrarengiz bir hayatın kahramanı gibiyim tüm yaptıklarımla. Bu şekilde 15 yılım geçti. Eşlerinize iyi davranın intikamları acı olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size ne ya sorgulamadan yorum yapın!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük konuşanlarım hepsinin başına gelecek
Bana saygısız davrandığı için kocamı değilik kişilerle yıllarca aldattım. Saygısızlık ve hadsizlik aldatılmayı hak eder mi?