Ask mi mantık mi?

Arkdslar benim uzun bir ilişkim oldu yedi sene kadar. Ayrıldık tabi ama şu an kendisine aşık değilim fakat onun başkasıyla olma fikri de beni huzursuz ediyor. Eskiden çok yakışıklı görünürdü gözüme sevdiğim için ama şu an çok itici geliyor hareketleri konuşma tarzı vs. Bütün arkadaşlarım şey diyordu bir kendine bak bide ona. Hepsinin ağzının payını verip kapatıyordum. Ask yok bende ama mantıksal bakinca ondan iyisi gelmez diye düşünüyorum. Ev almaya beni goturcekti ben ne beğenirsem onu alacaktı. Evin içini bile kartı sana veririm istediğini alır döşersin diyordu. Karar veremezsen mimarla anlaşılır falan. Araba da aynı şekilde... Üstelik ailesi beni çok seviyordu bütün ailesi benim için diyordu kız nasıl isterse herşeyi öyle kendi zevkine göre yapsın. Ablaları annesine söylüyordu kıza hediye alın altın falan alın diye. Hatta evlilik teklifini bile en pahalı yüzükle yapacaktı. Ben hiçbirini istemedim:) hatta evlilik falan iş ciddilesince ben çok mutsuz oldum. Yani sevsem çok mutlu olmam gerekmezmiydi? yani sırf maddi yönden çok rahat ederim diye mantıklı olanı mi seçmem lazım yoksa içimde sevdiğimi hissettiğim biriyle daha düşük seviyeli bir hayat yaşamayı mi..
Ask mi mantık mi?