Sevgilimle eve çıktığımızdan beri ilişkimiz kötüye gidiyor, ne yapmalıyız?

İlk 2 hafta her şey çok güzeldi. Yemeği ben yapıyordum o da temizlik yapıyordu. Sadece banyo tuvalet temizleyemem demişti oralar bendeydi. Sonra yerde baksırını çoraplarını bırakmaya başladı. Yediğini bile kaldırmamaya başladı. Söylediğimde vizelerime az kaldı çalışmam lazım diye geçiştirdi. Hukukta tek sınav olduğu için beni rahat zannediyor ama aynı dert bende de var. Son 2 haftadır yemeği de temizliği de ben yapmak zorunda kalıyorum nadiren yardım ediyor. Bugün sinirlendim bağırdım kavga ettik çıktı evden telefonu açmıyor nerede bilmiyorum. Ne yapmalıyız? Evleri ayırsak ben tek kalamam ev arkadaşı nasıl bulucam? Hem evler ayrılsa ilişkimiz de çok hasar görür.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz hiç sevip sevilmediniz mi? Seni kullanıyor yazmışsınız hep. Bu çocuk hem zengin hem yakışıklı tıpçı bir de etrafında tonla kız var sandığınız gibi yoklukta bir insan değil. Bizim için cinsellik sadece ilişkimizi güçlendiriyor. Kimse beni kullanmıyor yani ve benim de çevrem sizin gibi düşünen insanlardan oluşmuyor.
Neyse sabah 7 gibi sevgilim geldi sözleşme yaptık sözleşmeye uymayan de 1 hafta temizlikle+yemek cezası alacak. Biraz onun için esnettim kıyamadım ama ikimiz de tamamız.
Sevgilimle eve çıktığımızdan beri ilişkimiz kötüye gidiyor, ne yapmalıyız?