Büyü yapan ve yaptıran kişide ne gibi değişimler meydana gelir öğrenmek ister misiniz?

• Merhaba arkadaşlar benim tanıdığım çok iyi büyücüler var Mardin'de Diyarbakır'da Suruç'ta Şırnak'ta İstanbul'da Antalya'da Bursa'da Türkiye'nin bir çok yerinde çok büyücü ile görüştüm çok büyücü ile tanıştım küçüklüğümden beri merakım olduğu için ve aslen Süryani kökenli olduğumuz için büyücü bulmam pekte zor olmadı büyünün yapılış esnasında birtakım malzemeler kullanılıp rütuel yapılır gücünü cinlerden alan büyücüler davet gerçekleştirmeden sadece rutuel ile büyüyü tamamlayabilir yardımcısı olan cin ile anlaşma yapıp büyüyü tamamlar mesela bağlama büyüsü yapmak istediğiniz zaman cin kendinize bağlatmak istediğiniz kişinin rüyalarına sizin görünümünüzde girip sizi şirin ve güzel göstermeye çalışır 3 gün bu böyle devam eder 3 günün sonunda büyüye maruz kalan kişinin aklı bulanır sağlıklı düşünemez ve büyüye tamamen kapılıp kendini büyünün kollarına bırakır kişi büyü yapıldığından şüphe edebilir ama sadece şüphe ile kalır çünkü görevli cin büyü ile ilgili bir şey düşündüğü zaman kişiye engel olur yakılan yedirilen ve icirilen büyülerin bozulması gerçekten çok zordur
  • BÜYÜ HAKKİNDA MERAK ETTİGİNİZ BİR COK ŞEYİ SORABİLİRSİNİZ
Büyü yapan ve yaptıran kişide ne gibi değişimler meydana gelir öğrenmek ister misiniz?