Özelllll Mevzular?

Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum sınıfta bi çocuk var benle alay ediyo arada sırada ama herkese karşı öyle canım canım hareketleri var ben ilgi duyuyorum biraz sanırım o da anladi çünkü bi olay oldu o olayı anlatmak istiyorum izninizle ben 19 yaşındayım lise sona gidiyorum haftanın 3 günü staj 2 günü okul okulda sessizim çok ama stajda bi sorun yok bugün okulda dengesiz bi çocuk var sınıfta herkese takılıyo bana da bugün şey dedi yağmur sen staja gidiyon mu dedi bende haftanın 3 günü dedim kızlar da o gitmiyo ya bilmez felan dedi bende kendi kendime dedim ki bi adım atıyım konusuyum dediki bu niye sonradan konuşuyo ya çok aptal canım mal felan dedi Bide 2+2 kaç desem siz 4 dersiniz o 5 der dedi çok zoruma gitti Sonra ağlayarak sinir krizi geçirdim rehberlikcinin yanına gittim velimi felan aradılaf Çocuk geldi içeri müdür yardımcısının odasına özür dilerim dedi bende bunun takıldığı sınıftan çirkin bi kız var ben de dedimki küçümsemek istemiyorum ama o küçücük gözleri var o mu daha akıllı benden dedim sınıfa ve ona karşı tutumum ne olmalı kız hiç olayda yoktu o kız kadar olamadım felan dedim sanırım anladı bi ilgim olduğunu ama alay ediyo açılmalı miyim yoksa okulun bitmesini bekleyip öyle mi?
Özelllll Mevzular?