Çok net ve basit bir şey soyliycem şimdi iyi dinle. Hayatta ne olursa olsun ne kadar meşguliyeti olursa olsun yorgunluktan bitap düşmüş bile olsa senle olmak isteyen her türlü olur, bunun çözümü ilişki bitirmek değildir. Kısaca şu an duyduklarin seni kırmamak ve ayrılığa kılıf uydurmak adına ortaya atılmış bahanelerden ibaret. Yani gitmesine izin ver ve hayatına bak, çünkü değer görmediğin yerde kaldığın her an kendine saygısızlık olur
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da bağlandıktan sonra zor oluyo ne bilim onun gibisini bulamicam gibisnden anlıyosindur beni umarm bu mesaj i yazarken bile agliyorm
Soran+1 yılÖyle diyosun haklısın da yol verdim ama o kadar şeyden sonra bı anda gitmesi koydu
Soran+1 yılYazmim demi ben bı süreden sonra yarn falan
Soran+1 yılTeşekkürler ama sürekli agliyorm nasıl durck fikrim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılBence birbirinizin çok üzerine gidiyorsunuz. İnsanin kendi hayatinada dönmesi gerekiyor. Sevgililik sürekli konusacaz sürekli konusacaz diye birsey yok. İnsanin kendisinede zaman ayırması gerekiyor. bu hem iliskinin sagligi icin hemde insanın kendi sagligi icin olmasi gereken birsey. Surekli sevgiliye zaman ayirmak bir sure sonra sıkmaya baslar bence biraz rahat birakmaniz gerekiyo birbirinizi
0144 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın pişman olur geri gelir mi sence
- +1 yıl
Biraz zaman tanı donersede çok sıkma. İnstagrama foto paylasmasina bile karisiyormussun bu insani bunaltacak seyler fazla üzerine düşme kendi hayatina odaklan
Soran+1 yılAynı şekilde oda karışıyo
- +1 yıl
Ne kadar oldu ayrilali
Soran+1 yıl1 saat olmamıştır
- +1 yıl
1 ay sessiz kal o dönüş yapar zaten ama hakaret edecek şeyler yazarsan veya tepkili bir seyler yazarsan daha cok uzaklasmasina sebep olursun
Soran+1 yılYarn falan bişey Yazmim demi onun yazmasını beklim
- +1 yıl
Sonucta ayrilan kendisi senin sessiz kalman lazim
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Sen üzülme sakın. Canini da sıkma. Kendine mesguliyet bul yoksa sürekli yazasin gelir. biraz sessiz kalman en iyisi
Soran+1 yılAğlamam dursa rahatlarim biraz yarn okulumda var gidesim bile yok
- +1 yıl
Soyutlama kendini sakın bir insanida hayatindan hic gitmicekmis gibi sevme. Bu hayattan sogumana sebep olur. Daha cok birseylerle ugras birseylerle mesgul ol ki dusunceler gelmesin kafana yoksa daha kötü hissedersin
Soran+1 yıl5 ay içinde yapmam dediğim şeyleri tek bu sevgilimde yaptım cinsel ilişki açık konusmicam ama bunlar olduktan sonra bide daha dün sarıldık ettik falan bugün sanki canımın bı parcasi kopmuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Bence o cocuk seviyor seni ben oyle hissettim ayrılma nedenide cok birbirinizin üzerine gidiyor oluşunuz olabilir. Sen güçlü dur sessiz kal o döner sana. Yazdigindada soguk davranma
Soran+1 yılİnstagramin var mı yazdığı zmn sana söylesem ne yazagimi bilemem ben
- +1 yıl
Burdan ekleyebiliyorsan ekle
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Kusura bakma instagram kullaniyorum o yuzden ben eklemeye çalıştım da eklenmiyor sen ekleyebiliyorsan ekle beni
Soran+1 yılBende ekliyemedim neys burdan yazarım
Soran+1 yılGitmiş kıza falan yazmış kendi okulundan
- +1 yıl
Nerden biliyorsun ki net bisemi söyledi
Soran+1 yılHayır priw hesabının şifresini değiştirmemiş bende hayla var ama o bilmiyor heralde
Soran+1 yılGördüm yazmış kıza
- +1 yıl
Sifreyi bilerek değiştirmemistir bence. Eğer samimi bir konuşma varsa ozamn supelen o bilerek sen yaz diyede yazmış olabilir. Hani kiskanacagini bildigi icin yazarsin diyede olabilir
Soran+1 yılŞöyle bişey de var ilk ayrıldığımız zaman da 1 saat sonra o kıza yazmıştı seni seviyorum falan sonra benle geri çıkmıştı şimdi gene o kıza yazmış
- +1 yıl
Peki kizla hic konusmasi filan olmuş mu kiz cevap yaziyormu
Soran+1 yılYok hesapta olduğumu bilmiyor
Soran+1 yılHayır görmedi mesajı kız
- +1 yıl
Sen bekle egerki samimi bir konusma gecerse veya artik önüme bakmaya basladigi belliyse sende vazgec artık kimsenin pesine düşme emin ol gerçekten seven bircok erkek var yeterki sabirli ol. Simdi unutamam onsuz yapamam gibi düşünebilirsin ama sana net söylüyorum takip etmeyi birak. Kendine mesguliyet bulunca emin ol ki artik alisiyorsun. Hatta daha iyileri çıkıyor karşına sakın birileri icin kendini üzme.
Soran+1 yılAnnesine yazdım ayrıldık diye
Soran+1 yılOda dedi dün ama bişeyler var dedi onda
Soran+1 yılBende dedim işte başka kızla falan mı çıkıyor konuşabilir misin die dedm
- +1 yıl
Ya senide anliyorum hemen vazgecmek istemiyorsun iyice alıştırmissin kendini. Ama eğer gözü seni gormuyorsa sakın direnme
Soran+1 yılAnneside dedi işte konuşurum yazarım sana dedi ondan haber bekliyorum işte
- +1 yıl
Bencede en azından netleşsin
Soran+1 yılAnnesi her şey yolunda diyor dedi
- +1 yıl
Seninlemi hersey yolundaymis
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÖyle demiş annesine
- +1 yıl
Anlayamadim valla olmazsa cocuga mesaj at konusun iice
Soran+1 yılNe yazim ki
- +1 yıl
Saçma sapan şeyler yüzünden bitirmeyelim ilişkiyi de tamam ben anlayis gostericem sana haklısın de biraz üstüne cok geldim sanırım de. Buna benzer seyler bu na ragmen ben devam edemem diyosa zaten o kafasinda bitirmistir daha fazlada zorlama ama olumsuz cevap alirsan sakın saydirma bu senin degerini düşürür karsiyada iyi ki bitirmisim icinde canavar varmış izi birakir tamam de orada bırak
Soran+1 yılŞimdi yazım mi bunu yoksa akşam mı
Soran+1 yılYazdım görüldü attı
Soran+1 yıl? Soru işareti attm bakmadı cvp yazck gibi değil
- +1 yıl
boş ver o seni gözden cikarmis belli ki sen daha fazla üstüne dusersen yazarsan anca ego yaptirirsin ona
- +1 yıl
En azindan karsilikli olamadığı ni senin kadar onemsemedigini görmüş oldun. Bence daha fazla usteleme önüne bak.
Soran+1 yılAha yazdı dün ben sana yazmayı unutmuşum arkadaş kalalım dedm oda emin misijn falan dedi bende evet dedm yarın buluscaz ben ona dedim ki bişey vercem 2 dk gel dedm tamam dedi
Soran+1 yılBide şey dedi dün yazdıklarıma ilerde bişey olana kdr sevgili yapmicm falan dedi bende peki dedim bide şey ben doğal taş aldım pembe kuvars adı onu tütsuyle yapicam sonra adını soylicm onun falan dicem işte tekrar bana aşık olsun gibisinden sonra o taşı onun tenine değse bile işe yarıyor yarn gitcem işte eline degdircm onun için buluşalım dedm hemde belki konuşurum fırsat olur
- +1 yıl
Ozamn buluştuğunuzda gayet samimi konuş. Erkeklerin fazla üzerine düşmeye gelmez. Herseyine karisma nefes almasina izin ver kendi hayatinada adapte olmasina izin ver bos seyler icinde birbirinizi üzmeyin. Zaten sen bos seyleri sorun etmessen o sana baglanir zaten. Surekli kavga olan sacma sapan tartismalarda hickimse durmak istemez.
Soran+1 yılKonuşursam ne gibi bişeyler diyiyim önerir misin bı kaç şey
- +1 yıl
bir şey söyleme sadece oldugundan daha sakin bir yapida daha kibar hayat dolu gibi görün yeter hani hayatindan cok memnun gibi daha iyi olmuşsun gibi. Hani onun üstüne düştüğünü belli etme. Ben sen olmadanda gayet cok iyiyim görüntüsü ver yeterli ama bu demek degilki artk onu takma onemseme yine onemsedigini belli et ama arkadas olarak belli et. O zaten sen oldugundan daha hayat dolu daha kibar daha bakımlı iyi oldugunu görünce yine sana ilgi duyar zaten. Oldugundan daha bakımlı git yanina. Abarti degil
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim 2 gündür destek olduğun için
Soran+1 yılAllah senden razı olsun valla
- +1 yıl
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😊 yine zorda kaldiginda yazarsin bana keske burdan takiplesme yapabilsek. Dilerim hersey gönlünce olur 😊
Soran+1 yılİnşallah 😊 hayırlısı ne diyeyim tamam yazarm durumdan haberdar ederim
- +1 yıl
Tamam 😊😊
Soran+1 yılİyi geceleerr
Soran+1 yılBugün buluştum onunlaaaa
- +1 yıl
Ne oldu peki nasil geçti
Soran+1 yılİdare eder işte banka oturduk ne vercen dedi hiç bişey dedim elini uzat dedm uzattı taşı eline koydm onun 2 dk falan sonra cektm işte bu kdr dedm oda dedi büyü mü falan yapiyon dedi bende he büyü yapiyom dedm sonra
Soran+1 yılBen elimi omzuna attm kendini geri falan cekiyo
- +1 yıl
Anladm hakkında hayırlısı olsun sıkma canını
Soran+1 yılSonra işte annesiyle konuşmamı söyledim oda dedi neden konusuyon ayrıldık falan dedi bende dedm ben ayrılmadım sen ayrıldın falan dedim sonra yarım saat 40 dk falan durdu arkadaşı aradı hadi gel dedi futbola gitceklerdi ayağa kalktı havadada çok güneş vardı bende yere bakiodum ayağıyla ayağıma vurdu şş dedi efendim dedm ben gidiyorum dedi gorusruz dedm bişey demicek misin bu kdr mı dedi ne dim dedm gitti
Soran+1 yılSonra eve geldm falan 1 saat önce de priw hesabı bende vardi ya hani şifresini değiştirdi
- +1 yıl
Yazmadimi sonrasinda
Soran+1 yılHyr ama ben yazdm
Soran+1 yılYuh ama dedim oda ne yuh dedi stroyini gördüm dedm hangi story dedi priwindeki dedm yani dedi bende neyse bişey yok dedm oda tm dedi bende iyi geceler dedim oda iyi geceler dedi
- +1 yıl
Bence daha fazla ilgilenme kendi hayatina bak gercekten oldugundan daha bakimli ol daha mutlu ol seni umursamayani umursama
Soran+1 yılYa bak ya kimse beni anlamıyor ya da ben anlamiyorum
Soran+1 yılHiç mi geri dönme şansı yok
Soran+1 yılOlmaz mi bizdn tekrardn
- +1 yıl
Ben seni cok iyi anliyorum. Ama seni onemsemeyen birisini sen onemsersen bu zaten bana muhtac zaten beni seviyor der dahada umursama olur dedigim gibi seni takmayani sende hic takma
Soran+1 yılGeri dönmez mi yani
- +1 yıl
Döner gibi geliyor ama sen cok ustune düşüyon biraz sessiz kalmayi dene
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılYazmim demi hiç
- +1 yıl
Yok yazma biraz sessiz kal ozlemesine izin ver.
- +1 yıl
Ona ragmen hala yazmiyorsa ilgilenmiyorsa gercekten artık boş ver kendine edersin
Soran+1 yılEe bu sfr de başka kızlarla konuşur belki sevgili yapar ozmn nolck
- +1 yıl
Seni sevmemisse zaten yapar ki oyle insani hala isticekmisin sen seni gercekten sevmisse kolay kolay birisini hayatina alamaz. Alıyorsa da zaten sevmedigini anlamış olursun
- +1 yıl
Eger ki kaybetmek ten korkuyorsan acikca söyle ben arkadas kalamiyorum veya özledim seni de konuşarak cozebiliriz bu sorunlari de egerki hala yok diyorsada kendisi bilir
Soran+1 yılNe zmn dim bunu
- +1 yıl
Simdi cevrimciyse de
Soran+1 yılŞimdi mi
- +1 yıl
Evet en azindan icinde kalmamis olur herseyi net bildigin zaman kopmanda o kadar kolay olur.
Soran+1 yılTm yazıyorum
- +1 yıl
Tamammm
Soran+1 yılUyudu heralde en son Instagram'da 40 dk önce aktifmis
Soran+1 yılUyumuş heralde silim mi wp den yazmıştım yoksa kalsin mi mesaj
- +1 yıl
Kalsin görünce cevap verir zaten
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılGördü
Soran+1 yılGörüldü yedik kesin cvp yazmadı
- +1 yıl
Yazar belki bekle biraz
Soran+1 yılArkadaşım şey dedi istemese hyr yazardı bence dedi düşünüyordur dedi
- +1 yıl
Olabilir bekle biraz veya sey yaz bana net bir cevap ver bende ona gore artık önüme bakicam senide hic rahatsız etmicem artik de
Soran+1 yılTamam biraz bekliyeyim yazarım yazmazdw
Soran+1 yılYazmazsa*
- +1 yıl
Tamamm
Soran+1 yılÇevrim içi wp de
Soran+1 yılEdacim yazdı bende efendim dedim
Soran+1 yılÖzledin mi yazdı
Soran+1 yılSen bugün bana ne büyüsü yaptın dedi random atti
Soran+1 yılBiraz konuştuk arkadas olalım diyor sevgili olunca ayrıldığımız zmn bidaha barisamiyorz diyor arkadaş kalirsk kustigumuz zmn barişiriz dedi sevgili gibi oluruz dedi özlediğin zmn buluşuruz flört gibi olurz dedi
Soran+1 yılBen de arkadaş olmayı kabul ettm arkadaşim dediki zamanla bağlanır dedi
- +1 yıl
Ozamn görüşmeye devam et buyuk ihtimal sen zor barisan birisin veya kütüğunuzde hep ondan birseyler bekliyorsan veya surekli tribi küsmeyi uzatiyorsan ondanda böyle olmuş olabilir
Soran+1 yılEvet öyleyim çözdün beni
Soran+1 yılDedi ki nezaman buluscaz pazartesi mi dedi bende okula gitmicm dedi neden dedi sınavım var bu kafayla gidersm düşük alırım dedm oda dedi ki gel yarın buluşalım dedi bende hyr dedm
- +1 yıl
İsde bu karsidakini senden uzaklastirir trip atmadanda küsmedende sorunlar cozulebilir ortam gerginse o an sakinleselim öyle konusalim de uzaklas sonra sakinlestikten sonra hicbise olmadan davran yine guzel konuşmaya basladiginizda o soruna güzelce çözüm getirmeye çalışın. Dilerim hersey gönlünüzce olur olmassa esra ezmecinin kitaplarıni al oku cok yararli iliskileri icinde. 😊 İnstagram sayfasinida takip edebilirsin ama kitaplari gercekten cok guzel
Soran+1 yılPeki şimdi pazartesi buluscz nasi davranim ne yapim yani
Soran+1 yılBu süreçte derdime ortak oldn yardımcı oldun sana ne kdr çok teşekkür etsem az
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bak dedigim gibi ergen tavirlar degil daha sakin kibar hanim hanimcik olmaya özen goster ama bunu onu tekrar kazanmak icin değil normal halin öyle olsun. Trip atmak küsmek hani insani biktirir bunu karsidaki yapsa sende bikarsin. Yine trip atmadan guzelce sohbet et. Yine her zamankinden daha guzel bakimli git erkegi en cok etkileyen bu bence. O zaten senun sakin kibar halini görünce eskisi gibi kötü düşünmez cekilmezmissin gibide düşnmez daha alimli gelirsin
Soran+1 yılTamam anlaşıldı 😊👍🏻
Soran+1 yılMutlaka haber edicem seni olaylardan biraz basım ağrıyor yatayim ben iyi gclr
- +1 yıl
Yine haberdar edersin sıkılmam ben istedigin zaman yazabilirsin ☺️ instagramin varsa burdan yaz dicem ama baska kisilerde gorur bu yuzden yazmasan daha iyi
Soran+1 yılTamamm
Soran+1 yılŞimdi buluşmaya gidiyrm
- +1 yıl
Nasil geçti bulusma
Soran+1 yılBeni ayağına yatirdi öptü 2 3 defa yanagimdan
Soran+1 yılYarm saat 40 dk falan bulustk
Soran+1 yılSonra kuzeni geldi futbola gittiler
Soran+1 yılBen sana akşam daha detaylı anlatirim
Soran+1 yılOkuldaym şu an
- +1 yıl
Tamam olur
Soran+1 yılTm şimdi konuşabiliriz
Soran+1 yılBak parka çağırdı beni saat 2 buçuk gibi falan sonra yanına oturdm sonra işte ayağına yatırdı 2 3 defa yanağımdan öptü falan neyse özet gecicm böyle bi gündü ben dedm işte çarşambada buluşcz mi die oda buluşuruz dedi daha dmein ben fake hesaptn ona yazdım
Soran+1 yılselam die selam falan dedi sonra ben dedim sevdiğin biri var mı die oda yok dedi
- +1 yıl
Anladm hata etmiş öyle yapmak la
Soran+1 yılBide Çarşamba günü gene buluscaz heralde benim onun instagram şifresini almam lazm
Soran+1 yılVerir mi sence
Soran+1 yılGüzel bi dille istesem öpsm falan
- +1 yıl
Verecegini sanmıyorum sonucta Şu an sevgilimisiniz degilmisiniz onu bile net belli etmiyor
Soran+1 yılO sevgili olmak istemio flört olmak istiyo
Soran+1 yılArkadaslarm diyor ki hyr derse trip at
Soran+1 yılNasi yapayım bide senin görüşünü alaym
Soran+1 yılBu arada bana hiç yazmadı buluştuktan sonra
- +1 yıl
Bence bunuda görmüşsün uzak dur derim ben. Sevmek yetmiyo bence sadık kalmakta önemli
- +1 yıl
Trip filanda atma senin trip atmaman seni daha çekici kılar emin ol trip atarsan anca itici gelirsin baskada bir şeye yaramaz. Dedigim gibi artik kendini geri çek uzak dur gercekten sevse zaten seni ne baskasina cevap yazar nede senden ayri durur
Soran+1 yılPeki buluşim mi bidaha
- +1 yıl
Buluşma yazdiginda cevap bile yazma görüldü at. O ona yeter zaten ulasilmaz ol biraz. Sen kosuyon resmen peşinde o hic ugrasmiyor bile boş ver sessiz kal yazarsa yazma bulusma bile
Soran+1 yılEe ozmn biraz sevio olsa bile soğuck. bendn
- +1 yıl
Ya kuzum uzaklassin senden boş ver gerçekten cok safsin temiz düşünüyon. Cocuk baskalarina bile cevap veriyor. En doğrusu uzak durman. Seni gerçekten sevse zaten uzak duramaz senden
Soran+1 yılPekii
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Madem öyle diyor ayrıl sende
11 Yorumla- +1 yıl
Niye ayrılsın ki
Sal gitsin ya
025 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim de zor işte
Soran+1 yılKeşke ama onca şeyden sonra onun gibi birini bulamicm gibisinden düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısın tabikide ama anla
Soran+1 yılOnu bende biliyorum ama işte alıştığım için garip hissediyorum bı boşlugum var gibi
Soran+1 yılBiliyorum umarım alışırım birkaç güne
Soran+1 yılYarn okul var ders dinliyip anlicagimi hiç beklemiyorum
Soran+1 yılidpwpqdkkxlalsm bu halde gülemem ben ağlamaktan gözlerimden kan gelmeye başladı artık
Soran+1 yılYa ister istemez doluyo ben napayım
Soran+1 yıl16 . d gülme ama
Soran+1 yılOlabilir 5 sevgilim oldu bu beşinci ama en çok buna agladm
Soran+1 yılYa niye trollim
Soran+1 yılBasım agriyo çok kötü
Soran+1 yılNeyse biraz uyursm belki geçer bişey olursa yazarım
Soran+1 yılİyi gclr
Önüne bakacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil ama
Soran+1 yıl5 defa geçtim bu yollardan ama en ağırı buydu
Ayril