İlişkiyi yürütemiyorum diyor ne yapmalıyım?

Yaklaşık 5 buçuk aydır sevgiliyiz ve her şeyi yaptık neredeyse neyse geçiyorum buraları haftada 5 gün falan buluşuyoruz bu aralar oda okula gitmiyor futbola gidiyor maçı olduğu için yorgun oluyo bende okul dan sonra dershaneye gidiyorum ister istemez bende yorgunum ve benim dershane cikisima geliyo sonra parka gidip oturuyoruz falan filan böyle geciyo hep nerdeyse ama bu aralar okula gitmedi izinli neyse bugün st attı kendini normalde ben atsam ciddi ciddi ayrılırdı kendi fotoğrafını attı bende sinirlendim silmesini istedim silmedi bende Instagrami var ama eklemedim neyse sonra biraz tartıştık sonra bana ders futbol sen yapamıyorum yurutemiyorum futbolla birlikte olmuyor performansım düşüyor sonsuza denk sevgili mi olcaz gibi şeyler diyo ben ne kadar ayrılmak istemediğimi söylesem de alttan alsam kolay bitmeyeceğini söylesem bile çok istiyosan arkadaş kalalım yakın sevgili gibi dedi ve sevgili kalsak bile sana ilgi gösteremem fazla bulusamayız benim futbol için dinlenmem lazım dinlenmedigim için performansım düşüyo düzenli bir hayatım yok diyor ne yapicam çok bağlandığım için kafam allak bullak ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde dün şifreleri değiştirmiştik instagram hesapların ama priwin hesabın şifresini değiştirmemiş o bende kimle ne konuştuğunu görüyorum ve önceki ilk ayrıldığımız zaman bı kızla konuşmuştu kendi okulundan şimdi de ona lan diye mesaj atmış onu gördüm geri döncek gibi değil
İlişkiyi yürütemiyorum diyor ne yapmalıyım?