Konuşmuyoruz kaç aydır
ben mesaj yazıyorum. Okuyo susuyo
cevap yazmıyor. Ama okuyo
sizce amacı ne
ben mesaj yazıyorum. Okuyo susuyo
cevap yazmıyor. Ama okuyo
sizce amacı ne
Hiçbir amaçlı bir durum yok. Senin mesaj atmalarına gülüyordur. Seni sevmediğini anlamalısın. Erkekler engellemeyi basitlik olarak görür, siz kızlar bunu anlamayacaksınız.
Erkek değil ki
Cevap
4Cevap
Umurunda değil işte ne olabilir başka aksi halde yanıtsız bırakır mı yahu
İyide bazen sinirli bazen onu suçlayacak şekilde mesajlar atıyorum hepsini okuyo. Engelleye bilir. ya da sessize alır ama yapmıyor hiç birini
Belki engellemek tarzı değildir olamaz mı belki senin kendini daha ne kadar küçük düşüreceğini merak ediyordur egosunu okşuyosundur
Benimsin lan kimseyle olmana izin vermicem tarzı mesajlar atıyorum. Sinirlense engellerdi dimi?😂
Sustuğunu nerden biliyon djfkfkf eğleniyordur kesin fkfkffkf
Bence yazmayı kesmelisin...
O zaman cevap veriri mi?🙄 700 kere cevapsız arama yapıyorum. İstese engeller dimi? Engellemiyo😂😂😂😂
Bir anda bırakırsan bu sefer meraklanıcak noldu birden diye
Sen olsan engellersin dimi? 700 kez seni biri arasa 😂
İstemediğim birini 3-5 mesajda hemen engellerim 😄
Tamam işte bende bundan bahsediyorjm demek ki hala bi yerlerde istiyo benimle devam etmek 😂😂😂😂 Ben bilerekden o kadar çok arıyorum ki bakalım engellicek mi 😂 engellemiyo. Hatta bugun 2 kez okumuş yazdıklarımı.
Kibirli demek ki
Haklı aslında çok hata yaptım. Ama ben sonuç bekliyorum. Hep okuyup susacak mi yoksa engellicek mi
Kaç kere arıyorum bazen 700 kez bile oluyo. İstemese engeller dimi?
700 mü
Evet
Konusmak istemiyo
Konuşmak istemese neden okusun?
E napsin gelen mesaj okunur belki engel atip kurtulmak istemiyor ya da cepte goruyor seni elini cekmek istemiyor olabilir
Polat alemdar gibi düşünüyor mu?
Nasıl yani anlamadım
Amacı olmayadabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?