Güncellemeler
+1 yıl
doğulu dememin sebebi, batılı ve doğulu insanların özellikleri çok farklı şimdi buraya onun tüm özelliklerini sayamam kısa ve net söylemek istedim
Güncellemeler
+1 yıl
cidden teşekkürler fazlasıyla yardımınız oldu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi yani önyargı da oluşturmak istemem ama bana da kafayı takan çocuk doğuluydu :/ Medeniyet biraz ya
hayır hayır ön yargı değil öyle dememin sebebi doğulu ve batılı insanların özellikleri farklı bu yüzden
sence gidip ne yapabilirim asla dinlemiyor ve liseye gidiyoruz
Medeniyet nedir?
uygarlık?
Size göre
Evet evet ben çok net anladım senin demek istediğini. Şimdi anlattığına göre bu çocuğa tavır alma, kızma, yüz vermeme zamanları falan çoktan geçmiş. Yani bunları yapmaya devam et, ama anlamıyor diyorsun o yüzden artık SOMUT birşeyler yapman gerek. İlk yapabileceğin şey idareye gidip durumu anlatmak sakın fazla üzerine giderler sorun olur rezil olurum falan diye düşünme bu kaz kafalar anlamaz tepkin böyle net olmalı ki uzaklaşsın. İdareye seni uzun zamandır çok rahatsız ettiğini, peşini bırakmadığını ne yaptıysan umrumda değil diyerek çocuğun ısrarla devam ettiğini anlat. Hatta ben olsam biraz abartırdım dikkate alsınlar diye. Hocam artık tacize giriyor bu, babama falan söylesem gelir burada epey sorun çıkartır bu konularda çok sinirlidir o yüzden ilk size geldim falan de. İdare onun hakkından gelir. Eğer hâlâ sorun devam ediyorsa, babaç tavırlı yüksek sinirli bir hoca varsa direkt ona git, ona da idareyle bu sorunu çözemediğin için son çare ona geldiğini falan söyle. Hallolur. İtin oğluna bak, istemediğin halde devam ediyor. Ağzna sçp bırakması lazım o okul adam gibi okulsa.
çok iyi konuştun kskskdkrkrk ama kendim çözemez miyim sence hani kendim bir şeyler yapmak istiyorum başka şeyleri araya katarsam başıma bela almaktan korkuyorum
Hayır, aynısı başıma geldi. Onuncu sınıf falandım bu olay olduğunda. Bu çocuk da bir sene sınıfta kalmış bizle okuyordu. Önümü kesmeler, aptal aptal sırıtmalar laf çarpıtmalar vs. Bu tipler anlamaz kendin öyle halledemezsin. Kendini senden güçlü gördüğü için, ne yapabilir ki gözüyle baktığı için umursamıyorlar. Yani senin edeceğin iki laf ona "ay doğru ya kıza karışmayayım" dedirtmeyecek. Hatta hoşuna gidip devam edecek. Kovalamaca oynamak hoşlarına gidiyor bu aptal orozpu çocuklarının çünkü. O yüzden hiç hiç hiç uğraşma ilk iş git idareye bu yazdığım şekilde konuş. Başına ne belası alacaksın hiçbir şey olmaz.
Yorumlar harika ya dhjdndndkske
doğulular öyle
asiri dramatikler ama ben yinede sevgiye, aileye dine bagliliklarini cok begeniyorum tam yerinde bence
dogulu biriyle evlenmeyi isterdim
Dinemi düşkünler? Kaçak elektrik kaç yetimin hakkına giriyor? 15 yaşındaki çocuğa bundan 20 sene evvel karı gözüyle bakıyorlar ne dininden bahsediyorsun.
@bektss6969 öff iki üc orada burada duydugun kisiler sayesinde veya tv de izlediğin kadari ile önyargili olma bu duruma göre tüm izmirler gavur, tüm adanalilar eroinci, tüm sivaslilar kangal besliyor vs. yani böyle genelleme mi olur?
Anamadim senden hoslaniyor ve bunu sana belli ediyor sende istemiyorsn söylemek istiyorsn ona?
evet
ona sendne hoşlanmıyorum bu yüzden arkadaş kalalım dedim. kabul etmedi ve ben her şeyi elde eden birisiyim bu yüzden seni elde etmeye çalışıyorum dedi. bende rahatsız edici bu davranışların dedim. dediklerin umurumda değil dedi
ben buna ne yapiyim gerçekten sinirliyim
Bu yorumunu görünce daha çok sinirlendim. Arkadaş kalalım diye alttan mı alıyorsun şu dediğine bak aptal orozpu çocuğunun. Elde edecekmişmiş. Bunları ahırda mı büyütüyorlar lan. Üstteki yorumumu oku, çocuğa da arkadaş kalalım falan deme kızsana kızım. Sen kimsin lan elde edecekmişsin desene. O ne demek yani, bağırıp çağırır koridoru birbirine katardım ben
@zeynem hanim sakinliğinizi koruyun hanfendi olabilir erkekler yobazdir konusmayi bilmezler
@gece sende ben mal mıyımda beni elde edeceksin de belkit sana sadece cinsel olarak yaklasiyo dikkat et derim
cinsel olarak
waow cidden bunu duyduğuma şaşırdım artık ciddi şekilde yaklaşmaya çalışırsa çat çut 1 tokat
Bence sadece cinselik icin benim görüslerim
katılıyorum
Doğulu batılı bir şekilde ayırt etmen yanlış eğer devam ediyorsa bu tacize giriyor git şikayet et.
doğulu ve batılıların özellikleri çok farklı kast etmek istediğim bu
Batılı uçuyor herhalde? Hiçbir özelliği yok doğulu kültür farklı batı kültür farklı kültür çatışması söz konusu ama halen rahatsız ediyorsa savcılığa gitmende fayda var.
Savcılığa şikayet et.
Doğulu erkek kaç yaşında Kürt sıkı tatlıdır derler ye iste
Doğulu bir erkek diye de belirtmezsin