Alakası yok şartlama , bu öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey. Yürüyüşünü yap bolca , su iç mümkün olduğunca , ekmeği kes , öğünü azalt normalden de az ye , abur cubur çok nadir bunu sürekli tekrarla uzun vadede birşeyin kalmaz. Makyaj konusuna gelince doğallık erkeklere göre emin ol çok daha güzel ama bunu zaten kızlar kendi aralarında rekabet etmek için de yapıyor , he abartılmadan yapılırsa daha iyi olur illa olacaksa iz miktarda. Kendine değer ver kendini sev ki başka insanlar da sana saygı gösterip seni sevebilsin. Kendinde kusur buldukça sadece psikolojik sorunların ortaya çıkar kendi hayatını mahvedersin ve üzülmekten başka bir şey yapamazsın toparla kendini...
Zaten 10 kilo verdim. 10 kilo daha versem yeterli olacak. Ayrıca ne bileyim erkeklerinin yanındaki kızlara bakıyorum da dekolte ve makyajli kızlardan ibaret. Bu yüzden kendimi ezik görüyorum
Bak demek ki oluyormuş birşeyler değil mi. Ayrıca saçmalıyorsun adamı hasta etme , o şerefsiz erkekler neden öyle düşündün mü gerçekten sevdikleri değer verdikleri için mi öyle kızlara bakıyorlar sanıyorsun , ayrıca senin amacın sadece dikkatleri üzerine çekmekse doğru yolda olduğunu söyleyemeyiz tabi ciddi düşünmüyorsan bu normal , yok eğer düşünüyorsan da sabır denen bir şey var. Bak kendin de söylüyorsun erkeklerin yanındaki kızlar dekolte ve makyajdan ibaret diye , demek ki sen öyle olmak istemiyorsun anlamına geliyor sırf yanında bir karşı cins olmak içinse de kendinle çelişirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Böyle düşünmenin nedenleri ne olabilir sence hiç düsündün mü bunu
Çirkinim
Başka , sadece bu kadar olamaz
Kiloluyum
Cok guzel baska , say kiz taksit taksit yazma sunlari
Başka yok
Gel daha genel bir tabir kullanalım buna özgüven diyelim. Özgüvenini kazanmak için çaba sarfediyor musun peki
Hayır
İste durumu degisterecek donum noktasi tam da burasi orayi hallettik mi gerisi hallolacak
Nasıl olacak
Kendine inanmadigin degisebilecegine guvenmedigin ve olumlu dusunmedigin surece olmayacak
Ve surekli birseyleri dusunmek yerine icraate gecmen gerek
kilolu birini kimse sevmez
ve makyaj yapmayani da
Alakası yok şartlama , bu öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey. Yürüyüşünü yap bolca , su iç mümkün olduğunca , ekmeği kes , öğünü azalt normalden de az ye , abur cubur çok nadir bunu sürekli tekrarla uzun vadede birşeyin kalmaz. Makyaj konusuna gelince doğallık erkeklere göre emin ol çok daha güzel ama bunu zaten kızlar kendi aralarında rekabet etmek için de yapıyor , he abartılmadan yapılırsa daha iyi olur illa olacaksa iz miktarda. Kendine değer ver kendini sev ki başka insanlar da sana saygı gösterip seni sevebilsin. Kendinde kusur buldukça sadece psikolojik sorunların ortaya çıkar kendi hayatını mahvedersin ve üzülmekten başka bir şey yapamazsın toparla kendini...
Zaten 10 kilo verdim. 10 kilo daha versem yeterli olacak. Ayrıca ne bileyim erkeklerinin yanındaki kızlara bakıyorum da dekolte ve makyajli kızlardan ibaret. Bu yüzden kendimi ezik görüyorum
Bak demek ki oluyormuş birşeyler değil mi. Ayrıca saçmalıyorsun adamı hasta etme , o şerefsiz erkekler neden öyle düşündün mü gerçekten sevdikleri değer verdikleri için mi öyle kızlara bakıyorlar sanıyorsun , ayrıca senin amacın sadece dikkatleri üzerine çekmekse doğru yolda olduğunu söyleyemeyiz tabi ciddi düşünmüyorsan bu normal , yok eğer düşünüyorsan da sabır denen bir şey var. Bak kendin de söylüyorsun erkeklerin yanındaki kızlar dekolte ve makyajdan ibaret diye , demek ki sen öyle olmak istemiyorsun anlamına geliyor sırf yanında bir karşı cins olmak içinse de kendinle çelişirsin.
Bende aynı durumdayım😁 boş ver kız takma seni seven biri illaki çıkar ne takıyorsun
Istersen nerde yanlis yapiyorsun bunu tespit edip gidermeye calisalim.
Anaa aynı ben 😂😂 fikirlerimi karakterimi beğenselerde olmuyor. Kısmet değilmiş diyip geçiyorum. Üzülüyorum ama yağacak bir şey yok
Salın gitsinnnn 😁
@Selimcan3460 sevmekten vazgeçemem 🙂
Sevmekten asla vazgeçmeyin zaten ona sözüm yok
Sevgi şifadır
Sevgi güçtür
Sevgi değişimin mührüdür.
Hayatta 3 seyden vazgeçmeyin sevmekten hayallerinizden ve gülümsemekten🙂
@Selimcan3460 evet haklısınız. Teşekkür ederim 🌸🙂
@Selimcan3460 ben hepsinden vazgeçtim
Rica ederim yazabilirsin👌
Hiç birinden vazgeçme soran 😁 valla vazgecme gün gelcek hersey geçicek önün açılcak hep böyle geçmez merak etme
@Selimcan3460 inşallah
İnsallah
Sacma sapan konuşma daha yaşın kaç. B*k mu var evlilikte
Karanlığın en koyu olduğu zaman, aydınlığa en yakın zamandır. Bunu hiçbir zaman unutma.
Hayatımdan çıkan son kişiden sonra maalesef öyle düşünüyorum
O kadar umutsuz değilim
bu ne karamsarlık. hem de bu yaşta
Sevmek sevilmek kim istemez ki
Yok,
Yok ben de
Sevdigin falan yokmu
Yok