Biraz sonra fena dayak yiyeceğim!... bir fikir lütfen :(

O tam bi mantık adamı planlı programlı bense sadece anı ve yaşadığım keyfi düşünen başka bişeyi umursamayan deli dolu biri.

Uyanır uyanmaz sigara yakan günde 2 pakete kadar içen bi tiryakiyim ve anın tadını çıkardığmdan bırakmayı hiç düşünmedim. Nasihatin dışında baskı yapmazdı eskiden ama kronik bronşit olduğumu duyunca işler deişti.

Sigarayı bırakmam için doktorlar terapiler araştırdı ama ben tabi ne ilaçları kullandm ne de randevulara gittim.

Bronşit umrumda değil sigarayı bırakmak istemiyorum, böyle çabalamasndan da bunaldım “Ciğer benim dimi? İstemyorum işte sigarayı bırakmak, zorla mı?” diye çıkştığmda “evet aşkm zorla, güzellikle olmadğı belli demek ki zorla; artık yasak! hele içtğini göreym yemin olsun falakaya yatrcam seni ilknde 20 sopa, bi dahakine 25 sonra 30; sana bu zehri döve döve braktrmasını bilirim”

Bugüne kadar bir fiske bile atmaması ufack bir umut bile değil çünkü Adamı tanıorum söz ağzndan bir kere çıkar laf olsun diye konuşmaz ama bagmlıyım ben, az önce gizlice içerken yakalandm.

Her zamanki sinir bozucu sakinlğiyle “merak etme biliyodum zaten sözle yola gelmeyeceini falaka için malzemeleri bile hazırladm. Şimdi duşa gireym sonra yarım saat kestircem sonra hak ettiğin cezayı görceksin” dedi duşa girdi.

bi defalık af felan asla mümkün değil dayak yememenin tek yolu ilşkiyi şimdi burada bitirmek. İtiraz etmeden gider bu onu son görüşüm olur ama ben onu seviyorum sigarama kafayı takması dışnda bir sorunum yok. Ama beni mahalle mektebndeki haylaz çocuklar gibi falakaya yatırcak; bu da asi ruhlu biri olarak çok ağırıma gidyo, sinir anında atılan iki tokattan öte bişey.

İşin kötüsü yarn öbür gün yakadığnda daha fena dövecek. Belki hayatmda ilk kez yarını düşündürttü bana bu durum. Kızlar ne yapcam ben? Bi fikr verin lütfen ?

Güncellemeler
+1 yıl
Kanapede büzüşmüş düşünürken kalktığını bile fark etmemşim. neye ugradgmı anlamadan ellerimi arkamda ayaklarımı da kanepenin ahşap kol dayamasına bağlavıverdi. Çocukların tüftüf oynadıkları türden esnek bir boruyla çıplak ayaklarmın altına tam yirmi kere vurdu.

indirdiği darbeler acısı hafızamdan silinmeyecek kadar sertti ama görünür bir iz bırakacak kadar değil. bu konuda da bu kadar kontrollü ve beni bağrta bağrta döverken arabasını yıkıyormuscasına sakin olması o kadar sinir bozucuydu ki

Biraz sonra fena dayak yiyeceğim!... bir fikir lütfen :(