Ben Türkçüyüm. Kizim var. Simdiden tembihledim, etnik hic kimseyle sevgili bile olmiycan diye, tuttu ki oldu, evlenmek istedi evlatliktan red ederim. Cenazeme bile gelmesini yasaklarim.
Eğer akıllı isen babanın yolunda gitmezsin peygamber efendimizin de dediği gibi ırkçılık yapan Müslüman değildir gel sen Diyarbakır'a gör bak Kürtleri binlerce Türk var burada köylerde öğretmenler nasıl onları seviyorlar sizin zihniyetiniz yanlış be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu sorunları hala yaşıyozmu yaa hepimiz tekmilletiz
O iş öyle olmuyor gibi
Nası oluyormuşki
Aileler müdahale edip her şeye burnunu sokmazsa yürür
Bu da pek mümkün değil
Ben Türkçüyüm. Kizim var. Simdiden tembihledim, etnik hic kimseyle sevgili bile olmiycan diye, tuttu ki oldu, evlenmek istedi evlatliktan red ederim. Cenazeme bile gelmesini yasaklarim.
😢
Irkçılık yapmadığınız sürece sıkıntı yok milliyetçi olmak kötü değil bende kürdüm
Ben de baya Türk milliyetçisi babanın kızıyım
Olabilir saygı duyulur milliyetçi demek vatanını sevmek demektir baskalarini yargilamadigin sürece kötüleme yapmadığın sürece sıkıntı Yok
Benim babam en iyi kürt ölü kürttür der şimdi torunların bu adamdan olcak nasıl diyeceğim ☺🙈 hayır seviyorum istiyorum dersem verir ama sonrası?
Eğer akıllı isen babanın yolunda gitmezsin peygamber efendimizin de dediği gibi ırkçılık yapan Müslüman değildir gel sen Diyarbakır'a gör bak Kürtleri binlerce Türk var burada köylerde öğretmenler nasıl onları seviyorlar sizin zihniyetiniz yanlış be
Evet, bizim arkadaşların hepsi Türk kızlarla evlendi. Gayet de mutlular
Ee yani de 🤭 biz mutlu olur muyuz dersin :) ailemde ailem deyip duruyor
Valla bilemeyecem o kadarını
Ben kayinvalide ile duramam ve kürtler birbirinden çıkmıyor
Dediğin şeyler genelde köy kesimlerinde oluyor dostum :)
O da öyle son Beşikmiş! Miş!
Kürt türk diye ayirdilar ayirdilar hadi cikin isinden simdi
Siyaset konuşmadığınız sürece sorun olmaz sanırım :))
Olur neden olmasın takıldığın soruya bak ya :D
Şimdi bizim bebelerimiz hangi kültürü benimseyecek 😂
Sence? :D
Ben baskınım işte 😏
Bu kadar baskın olma :D
Ben şimdi oralı mi olsam bir de
Olmaz tonla türk var türk türkle kürt kürtle evlensin.
Olmaz türk bulamazmisin
😂🙈
😄😄noldu gı😄
Sizin tarafın milliyetçiliği ırkçılık düzeyinde ise onların tarafı da HDP destekçisi ise düğünde 50 ölü 40 yaralı olur gibi
Ağzını hayra aç
Hdpli olmadıkları sürece bir ihtimal, ama olurlar ve durum kötüye giderse işler karışır
Yürür
3-5 kişi tartışmadan gider
Hayır asla olmaz
Olmaz
Alternatif olabilirim 🤣🤣
Lol sence olur mu bak bakayım dışarıdan
🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Malsın