Başıma geldi öyle bir şey. Güldüm sadece önemsemedim. Bir süre sonra da saygı çerçevesinde anlaşamadığımız için ayrılık kararı aldık. Yine olsa yine sadece güler ve önemsemem. Önemli olan bana o zamana kadar o hissiyatı vermeden yaşattıklarıdır çünkü. Ayrıca böyle düşünmesi de gayet doğal bir durumdur. Her kadın gücü sever. Güçlü ile beraber olmak ister. Para da bir güç aracıdır. Bunu istemesi de gayet doğaldır.
Önemli olan biraz empati kurabilmek. "birbirimizi sevelim de beraber herşeyin üstesinden geliriz" dönemleri doksanlarda bitti artık. Gerçekçi olmak lazım kriterler değişti. 21. yüzyılda zaten aşka inanmak bana göre saçmalık. Aşkın tanımını bilim tam anlamıyla yaptı ve tamamen hormonal bir durum olduğunu açıkladı. Arada sevgi, saygı ve sadakat bağı var ise ve birbirinizin kriterlerini tamamlayabildiğiniz sürece başarılı ve mutlu bir ilişki yürütebilirsiniz. Bak şimdi sitede gezinelim. Etraf 20-24 yaş arası çocuğuyla ortada kalmış, ya da eşi tarafından şiddete maruz bırakılan mutsuz kadınlarla dolu. Onlar da aşıktılar bir zamanlar. İşte aşk bu yüzden saçmalık.
Aşk olarak bakma 20 yaşında biri anne olduysa bu çağda onun aile hayatı da biraz değişiktir, muhtemelen kaçtığı bir şey vardır kendi ailesinde. Onlar farklı konular.
Gençliğinin baharında hem kendi hayatını bitirip hem de bir çocuk yapıp onun da dünyasını mahvetmek hiç bir bahaneye ve sebebe dayanmaz. Ama dediğin gibi farklı konular. Kimsenin hayatı herkesle aynı değil. (herkesin hayatına kimse karışamaz isteyen şo şekil geyinir gibi oldu) 😂
Gerçekler zamanla ortaya çıkar, taaki birşeyler yaşanana kadar, bu da haliyle insanların asıl yüzlerini ortaya çıkarır, ve yaş ile bu zamanı kısaltırsın, doğru olanı ileriki yaşlarda bulursun, maalesef ama, 100 kişiye sorduk 99 popülır cevap verdiler, olumsuz 👎.
İnsanları denemeden, bazı şeyleri tecrübe etmeden tanıyamazsın.. Bu dalavere gibi gözükebilir ama bana böyle bir şey söylerse onu kesinlik ile test ederdim. Bu testten kalırsa yolumu ayırırdım. NET
Bu itirafından sonra kesinlikle ondan ayrılırdım. Demek ki bunca zaman boyunca bana sırf param var diye seviyormuş gibi davranıp kullanmış ve zamanla bana karşı olan duyguları değişmişse, asla onu affetmem ve şimdiki sevgisini bile hiçe sayarım
Guvenim sarsilir, onu gozlemlemeye calisirim yani ge rcekten beni sevip sevmedigini anlamaya calisirim. Ama kendimide cok iyi taniyorum boyle seyler beni sogutuyor
Keskin çizgilere gerek yok hayatta lakin beni ben olduğum icin seven biri olmali. Lakin istediği kadar para icin birlikte olsun eğer Ki sevgi yoksa anlarsın zaten
evet sevebilir. Sey gibi bu hani biriyle takilmalik gibi takilirsin sonra aşık olursun ya onun gibi. Lakin bırakma diye para icin de seviyorum diyebilir dikkat et