Şaka şaka soru ilgi çeksin diye öyle yazdım. Kocam çok ilgisiz cidden de yüzüme bakmıyor özel zamanlar hariç oda nadir oluyor bende tavır koydum konuşmuyorum dün geldi yanaştı ama ben konuşmadım artık senden vazgeçtim esin değilim aynı evde mecburen duruyorum çocuğa dua et gün gelecek bu evde de olmayacağım dedim nereye gideceksin diyor bu seni ilgilendirmez dedim. Sizce abarttım mi ya? Dün aileme yaptıklarını dayanamayıp anlattım ailemde gelip alalım seni çocuğu dediler yok sabredicem belki düzelir dedim. Biraz geldi ynasti sonra ben surat asınca uzaklaştı umursamadı. Bu evlilik yürür mü?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evlilik ilk askla baslar, sevgiyle devam eder, saygiyla yasanir. Sizde saygi da kalmamis yurumesi imkansiz. Daha fazla mutsuz huzursuz olmaya zorlamaya degmez, sadece hayatindan gün caliciyorsun. Dunyaya bir kere geliyorsun her gün degerli. Bosanmalisin.
Ne saygı ne güven var sevgi de yok arada özel şeyler de kalmadı hala bu evlilik niye devam ediyor anlamıyorum bana çocuk için diyor ama ben ayrilsakta çocuğuna sahip çık bişey olmaz sen yine babasisin diyorum kabul etmiyor.
Kendini yipratma, degmez sen ac davayi
Ama atanmam lazım bu şekilde baba evine de sigamam
Bekledikce kendine daha fazla zarar verirsin.
Bu durumda olan sadece sen değilsin çoğu evlilik bu şekilde ben de dahil ama boşanmak istesem de çocuğu öne sürdü vs çocuğum için çiğ tavuk yer yinede dırdır çekerim kaç yıllık evlisin? Ayrıca tepkinde sonuna kadar haklısın
Biraz şüphe uyandır onda böyle söyleyerek anlamazlar
Nasıl şüphe başkası varmis gibi mi öyle yaparsam kendi topuguma sıkarim kendisinde hiç suç görmüyor başkası vardi boşanıp gitti der
hak ediyorsa bence aldar ilerde yapmadığın için pişman olursun
konuşmalısınız. ama kocan sana gereken önemi vermeli. gül gibi bakmalı
Ilgisizlik en sonunda aldatmayi tetikler evli biriyle ilişkim olmuştu oda ilgisizikten sikayet ediyordu.
Umarım yürür ama eşin inatçı ise zor.
Eşim şöyle yanındayken kıymet bilmez ayrılıp gitsem pesimden ayrılmaz böyle bir tip
Erkek olarak söylüyorum erkeklere suçlu hissettirmek zordur o yüzden ne desem bilemedim.
Beni it gibi azarlıyor sonra hicbisey olmamış gibi ona gulmemi bekliyor gurursuz olacaksin diyor. Benim yapımda yok ne demek gurursuz olacaksın ben her istediğini yapıyorum. Yemeğini, çayını, evi temizliyorum çocuk bakıyorum yetmiyor sınava çalışıyorum. İnan bir sürü sorumluluk var üstümde dolap bomboş para yok diyip bişey almıyor. Parası var biliyorum. Çocuğum dün aç uyudu ne varsa evde onu ver diyor evde bulgur, pirinç, makarna vs var çocuk hiçbirini yemiyor napayım ben aç kalsam sıkıntı değil ama çocuğa uzuluyorum
Bu anlattıklarındann anladım ki sen bir insan ile evli değilsin. Kusura bakma.
Ya saçmalama önce aytıl kimse aldatılmayı hak etmez!
Ayrıl
O evlilik yürümez, yeni heyecanlar lazım sana...
Oturup konusun zaman ver sonra
Her şakanın altında bir gerçek payı vardır
Zaten gerçek sınavı kazanırsam gidicem çünkü bunu hakediyor
Gidicem derken aldatacak mısın
Hayır bosanacagim ne aldatması
O zaman ok👍
Ona karşı nasılsın cilveli mi
Cilveli olsam da umrunda değilim. Çünkü bana saygısı yok ve de güveni. İse gidip geliyor diye burnumdan getiriyor
Kötü olmuş ya ben evlensem sevdiğimi el üstende tutardım
Neden diretiyorsunki hayat kisa eziyete deger mi
dikkat çektin :D
İyi yapmışsın
Surat asmamalıydın
Başkasına ver gitsin
dertleşmek istenmi
düzel7r
düzelir