Yıllardır tanıdığın herşeyi paylaştığın karşı cins kankadan sevgili olur mu?Ben birine kardeşim, arkadaşım demişsem o kişiye başka türlü bakmam imkansız. Fakat bunu yapan insanlar var. Belkide onları çöm iyi tanıdıkları için zamankinden hisleri değişiyor ve aşka dönüşüyor. Belkide mantıklı geliyor. Geçenlerde böyle bir durum hakkında konuşuyorduk, kardeşim dediği kızla birlikte olmaya başlamış arkadaş ve onunla iletişimi kesti bizim çocuklar. Sebep kardeşim dediğine bakandan hersey beklenir diyorlar. Neyse bende aynı fikirdeyim. Arkadaşlar zaman içinde sevgili olabiliyor hatta evlenenler var ama benim için aykırı bir durum. Baştan bir şey hissetmediğim birine sonradan bir şey hissetmem ve öylede oldu. #DeliMavi 22 Mart 2022
Bilmiyorum. Zamanla kanka değil de arkadaş evresinden geçme olmuştu benim açımdan. Kanka dediklerim de kendileri açıldı vs ama olmadı elbette. Kanka mertebesinden evrilmek çok daha zor. Aşkın zamanla tanıdıkça geldiğini düşünenlerdenim. İlk görüşte aşk tanımına inanmıyorum. O beğeni ya da hoşlanma oluyor maksimum. Ardından tanıyınca olumsuz bir yanını gördüğünde zaten hızla değişiyor.
Benim liseden beri görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Benim için yeri gerçekten çok farklı. Okuldayken çok şey paylaştık, eğlendik güldük. Çok zaman geçirdik. İkimizde evlendik. Memlekete her gittiğimde eşiyle karşılaştığım zaman bana o kadar sıcak ve samimi yaklaşıyor kii, bu beni çok mutlu ediyor. Diyo "Şenol yaptıklarınızı anlata anlata bitiremiyor" diye. Evli olmamıza rağmen iletişimimiz devam ediyor.
Kanka ayağı farklı ayaklar zaten. Karşı cins ile sadece mesafeli arkadaşlığa inanırım. 7/24 konuşma, yersiz samimiyet, gereksiz şakaların olması arkadaşlık falan değil. Artık özellikle dikkat ettiğim konu erkek kankası olan bir kadınla samimi olmamak 😂 O yüzden benim için kanka deyimi yoktur. Olmaz diyorum.
Ben bakamam. Çocukluktan beri tanıdığım, komşum olan yaşıtlarım var ve her birine kardeşim gibi bakarım. Aşk bir yana hoşlantı mahiyetinde dahi bakmadım bugüne kadar. Kankadan sevgili olmaz bence.
Bunların da çok suçlusu ne istediğini bilemeyen s alakların bol olduğu duygusal içerikli Fıransı filmleri ve kötü taklitçilerinin etkisi. Bir filmde ressam bir adamım, genç iken anneanne, orta yaşına gelince onun kızı ve anneannenin torunu ile yani bir aileden 3 nesil ile yaşadığı aşkın anlatıldığı rezil filmi görmüştüm. Ha bir de amcam bağa yardım etmiyor diyen, sonra o amcasının çıktığı kadınlar ile çıkan, hatta birisi ile evlenen şarkıcımsı bir yaratığı da meşhur etti bu millet. Bence ikisinde de önceden vardır bir cıbılcım ama baskılamış olurlar, sonra itiraflar olur, engelleyemezler anlarım. Yukarıdakilerden çok daha ahlaklı.
Bu imkansız.. Zaten duygusal bir şeyler olmuş olsa arkadaş/kanka olamaz.. E olmadığına göre de bundan ilerisi olmaz.. Kimi de arkadaş yollu başlayıp, o sadece arkadaşım başka bir şey olamaz diyerek sonradan flört ve sevgili Durumuna gelen birçok basit insan var..
Şimdi ki arkadaşlar Arkadaşı dostu afife çok alıyor.. kanka diyor kankanın anlamını sorsak belki çoğu bilemez bile. herkese kanka denmez. Soruya gelecek olursak...- Arkadaştan kanka'dan asla sevgili olmaz. İlk başta arkadaş, dost, sırdaş gibi kaldıysan o kişiyle, bu şekilde ilerler sohbet.. her iki tarafta hain olmamalı olursa zaten başlasa bile bu ilişki asla mutlu bir sona erişemez.
Arkadaş gözüyle bakmışsam diğer türlüsü asla mümkün değil, istesemde kafamda onu istediğim adam kısmına koyamam, etkilenmem. Bunu yapan var mı elbette çok var, erkekler daha çok yapıyor kanka kanka diye bastırarak hitap edip özelde neler karıştırdıklarını bilmeyen yoktur.
Ne saçma yorumlar biriyle tanışınca direk sevgili mi olunuyor biraz tanımak lazım saten o da arkadaşlık tır ya da arkadaş olursunuz engel felan vardır ya da zaman gećer olur yani