Dokunmadan da aşk yaşanır mı veya yaşayabilir misin? Dokunmadan, görmeden 2 yıl platonik bir aşk yaşadım, yaşanıyor ama eksik... Dokunmadan aşk yaşanmaz, dokununca gerçek aşkın dokunmadan yasanmayacağını gerçek aşkı fark ettim. Çocukluk işte... #DeliMavi 22 Mart 2022
Hayır arada özlem duymak için belki süre zorunluluk varsa ayrı konu. Ama insan kokusunu bilmediği birine ve dokunduğu zaman ne hissedeceğini bilmediği birine nasıl aşık olabilir? Ben bunu pek anlayamıyorum. Zaten sevdiğin kişiye bir defa dokunduğun zaman, hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmuyor. Sadece özlemekle geçiyor geri kalan tüm vakitler.
Bir annenin çocuğunu dokunmadan sevmesi kulağa ne kadar saçma geliyorsa dokunmadan aşkında kulağa o kadar saçma geldiği doğrudur. Aşk her dilde yaşanır ve buna beden dili de dahildir. Bu sözleri Facebook zamanında platonik özgüvensiz hayranların çıkardığını falan düşünüyorum. İnsan sevmediğine, tiksindiğine dokunmaz. Temas yoksa sevgi de yoktur. Aksini iddia eden sevmesini bilmiyordur.
Bir süre için yaşayabilirim ama devamlı bu şekilde aşk yaşayamam. Bu şekilde yaşanan bir aşk, bana göre hayalden, rüyadan başka bir şey değil. Ben gerçek bir aşk yaşamak isterim. Bu da dokunarak , hissederek mümkün oluyor
Tabii ki de yaşarım ya aşk sadece dokunmak demek değil ki bazen mesela birisiyle tanışırsın görmeden duymadan aşık olursun sadece fikirlerine aşık olursun yani aşık olmak için illaki görmek dokunmak gerekmiyor ki
Dokunmadan aşk yaşamak deveye hendek atlatmak gibi imkansız bir şey. Tamam belki ilk başlarda olabilir ama insan dokunmak, hissetmek ister. Hatta dokunulmak ister. Aşk ve dokunulmazlık çok zor bir şey. Başarabilen var mı bilemiyorum.
Ben yaşarım yakınımda olsun gözleri gözlerimde karşımda otursun ben ona saatlerce aylarca yıllarca ogle bakarım sadece benim İcin onun mutluluğu önemli gerçekten o mutlu oldukça bende olurum 🤭🤭😇🥰Rabbım bana temiz kalpli bırını nasıp etsin ınsallah 😇🤍🤲🤲
Hayatında hiç kız arkadaşı olmayıp sadece 5 tane platoniği olan biri olarak bittabi hiç dokunmadan yaşadım böyle şeyler kırmızı çizgimdir eşim değil sonuçta, şu anda da yaşıyorum ve olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum şimdiki "sözümona" aşkları tabiri caizse haram sevdaları gördükçe ben iyi ki demekle yetiniyorum...
Yaşayamam yaşanıyorsa bile yaşamam yaşayana aşk demem iş konusu olur veya öncesinde yakınımızda olan insan uzaklaşır mecbur idare ederiz ama sanaldan ilişki yaşanmaz veya birine dokunmaya kıyamam olayına karşıyım
Sevdiğime dokunamıcaksam kime dokunucam ben tabiki onu yemeye içmeye doyamıcam sarılmaya doyamıcam öpmeye doyamıcam o benim sevdiğimse bunlar hakkım olucak ama dozunda tabi
Yaşanır zira aşk aslında beyinde biter fakat insan sevdiğini hissetmek, ona sarılmak ister. Âşık olduğumuz insanlara da zaten daha önce genelde dokunmamış oluruz ama âşık olmuşuzdur. Yani aşk ile dokunmak arasında bir ilişki yok. Sadece aşk sonrası dokunma arzusu olabilir ama bu aşkın teşekkülü açısından mucip değildir.
Yaşaması çok acı verici olur sanırım. Yıllarca sevmek ama teninin nasıl hissettirdiğini bilememek... Ama çok seversem evet, severdim dokunamasam bile...
dokunmadanda aşk yaşanır ama aşk bir zaman sonra dokunmak ister hissetmek ister öpmek sarılmak kokusunu içine çekmek ister tek vücut olmak ister ve bu bir zaman sonra dayanılmaz bir hal alır. işte gerçek aşk insanda böyle yeşerir
Belli bir yere kadar yaşanır, belli bir yerden sonra insan dokunmak ister. Detaya katılıyorum, dokunmadan bir şey eksik kalıyor...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevmek için dokunmak şart değil, kalp kimi seçerse onu seviyoruz, elimizde değil ki sevmemek, karşı koyabilmek.. bu şekilde sevebilmek cesaret ve sabır ister..
Belki de dokununca aşk dediğin şey bozuluyordur aslında konu bir insanla zaman geçirmek o insanı böylece tanıyıp sevmek uzaktaki kişi sadece senin kafadaki kişiye bictiğin bir elbise onada aşk demişsin
Kendini kandırma, platonik aşk yaşanmaz. Tek duvara sevdiğinin resmini yapıştırarak ve istediğin zaman resime sevgini başlamak, tabiki oda çok değişik bir şey
Dokunmadan aşk yaşanır kalp dairesinde. Dokunmak sevgiyi fiziksel olarak yaşamaktır. İnsanı tatmin eden seviye senin bu duyguya nasıl ve nereden baktığınla ilgilidir...