Elbette. Aşık olmuşsam herşeye katlanırım. Özlem en zoru ama onun bir mesajı binlercesinin yanımda olması mutluluğuna eşdeğerse neden olmasın? Sesini duyduğum zaman hayat buluyorsam, güldüğü zaman o kahkaha ile kara kışlar yaza dönüyorsa ve bütün acılarımı unutuyorsam neden olmasın? Yüzünü telefondan da olsa görüyorsam, o benim gözümde olan parıldamayı görüyorsa, ben onun gözündeki damla oluyorsam eğer neden olmasın?
Merhabalar…🧘♀️Herkesin düşüncesi aşka bakışı farklı tabi. Ama aşk varsa insan aşık olduğu kişiye kırmadan, incitmeden dokunmak ister. Dokunmadan aşk yaşanır mı illa ki yaşanır ama özlem ağır basar bir süre sonra ve dokunmak ister.. Öyle uzaktan aşk zorlar insanı özlemle.
Dokunmadan, sarılmadan aşk, sevgi, tutku, heyecan.. olur mu hiç? Ayıp ediyorsun mübarek herkesi kendin gibi düşünme hele ki benim gibi temas bağımlısı bi' insan bunu kabul edemez sorry.
Uzak mesafe ilişkilerinde mecburen yaşanıyor, ama bir süre sonra dokunmayı, koklamayı, sevişmeyi, gözlerine bakmayı ve onu hissetmeyi daha da çok istmeye başlıyorsun, görüntülü arama veya ses yeterli olmuyor, ve bitiyor zaten, o yüzden temas çok önemli benim için, sanırım dokunmadan aşk yaşayamam.
her şey cinsellik değil ki ille mutlu olmak için birlikte olmak gerekmiyor bazen bir bakış bile mutlu edebiliyor insanı bazen de bir gülüş günü geliyor şakalaşıyorsunuz sevgilin trip atıyor onun tribi ile de mutlu oluyorsun çünkü hayatında hep o olsun istiyorsun çünkü onu Allah rızası icin seviyorsundur❤️
Yaşanır eskiden yaşanıyordu demek ki yaşanıyormuş. Aşırı samimiyetten maraz doğar sevgili bile olsan aşırımı samimi olmayacaksın çünkü yarın düşmanın olur
Bu ilk başlarda katlanılır gibi gelse de sonradan dayanılmaz bi hal alıyor. İnsan bi sarılmak istiyor en azından bi elini tutsun istiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygıdeğer Hanımefendiler, kaslı uzun boylu zengin ve çevresi geniş olmayan kimsenin kendilerine dokunmasına da aşık olmasına da izin vermediklerine göre ben dokunmam ve aşık olmam ama herkese sevdiği insanla bir ömür boyu mutluluk dilerim.