KARANTINA DA MIYDINIZ ÖYLE BIR YAZI MI GORDUM NE DEMEK YA?
BIR BUCUK AYDIR KIZ HIC BIRSEY PAYLASMAMIS, PROFIL FOTOSU YOKMUS VE OKUNDU BILGISI DE KAPALIYMIS KIZIN
BEBIMKI YAZMIŞ HEMEN
Çok büyük bi sorun bu, ya o ya ben demelisin. Hatta ne bileyim, ben kafayı yerdim yani dünyayı dar ederdim ona. Eski sevgiliyle iletişim halinde olmak ne demek Allah aşkına. Ben olsam ilişki diye bir şey kalmazdı ortada, siler geçerim
Pekte eskide kalmamış bu eski sevgili benim anladığım kadarıyla. Arada sevgi yoksa bir insan eski sevgilisiyle neden iletişimde kalır ki. Hadi her şeyi geçelim sen nasıl böyle bir şeye izin verebiliyorsun. Katil olmalık olay mübarek. Çok boktan bi durum. Ayrıl gitsin ya. Seni sevse onun hastalığını neden umursasın, saçma. Sevmiyor seni bariz belli.
Kesinlikle bu konuyu konuş böylr bir şey kabul edilemez ayrıl hemen. Dediğinin arkasında da dur erkeklere taviz verirsen güçlü durmazsan devamını isterler. Kesinlikle o hatalı geri çekil ve izle sadece sakin konuş karşı tarafla asla agresifleşme bi iki ay sonra max geri gelir sana
Niye bi ay sonra yazmış sizce hastalık icin
Eski konuşmalarda da storylere5 yorum atiyordu
Ilişkileri de 2 ay sürmüş. Ondan 2 yi l önce bi kere daha sevgili olmuşlar o da 3 ay surmus
Cevap
5Cevap
Yine kelimesi var yani bunu daha önce yapmış şimdi yine yapmış yani aranızdan çekiliyorum onu seviyorsun git ona derim
Bize olsa anında kapıya koyarlar. Sizin gibiler bize denk gelmiyor ya
Çok saçma. İlişki 4 sene önce bitiyor ama 5 ay öncesine kadar sık sık görüşüyorlar. Ne saçma şey bu. Hele bu çaba...
Meraktan da olabilir hala seviyor da olabilir yani bu konuyu onunla konuşmayı denedin mi
Bilmiyor ki bildigimi
Söyle ona bilsin
Isın kötüsü kız benimkini seviyormuş hala
Seninkinin de hisleri olabilir bu normaldir
4 yıl sonra hâlâ?
Valla onu bilemem en iyi kendisi bilir ciddi ciddi konuş onla
Bu ne rahatlık ya ben olcam sevgilimi önce yırtarım sonra ayrılırım en sinir olduğum olay.
Ayrill bir kere yapan yine yapar
Eskide kalmış bir bişi var sanki😂
Ondan mı hoslayor
Yok konuşmamışlar bile ortak arkadaşımız soyledi
Direk ayrıl seni maşa yapmasına izin verme
Olabilir sevmes
Ayrıl 🤦🤦🙇🙇
senikillnıyor
2 yıllık sevgiliyuz
Nostalji seviyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?