Erkek arkadaşım ciddi düşünüyor mudur?

Arkadaşlar yargılmayın beni ama ben 19 yaşındayım ve sevgilim 40 yaşında bekâr ilişkimiz çook yeni, aynı okuldayız o öğretmen ben öğrenci sevişiyoruz ama henüz yatmadık yatıcazda büyük ihtimalle , ikimizde çok istiyoruz ama ben henüz erken buluyorum ve duygularımın yoğun olduğu dönemdeyim ilişkimizin geleceği olsunda istiyorum ona sürekli beni yatmak icin kullandığını söylüyorum ama ilgi sevgide gösteriyor o da kabul ediyor tabi ki senin gibi seksi biriyle yatmayıda çok istiyorum diyor 40 tane açıklama yapıyor manipüle mi oluyorum düşünceleri sarıyor beni okulda olduğunca az görüşüyoruz bende gizleme taraftarıyım zaten cok az konusuyoruz akşamları takılıyoruz beni eve bırakıyor. henüz 2 arkadasıyla tanıstım onlarada gizlemeden manitam diye tanıştırdı ailesini herseyini anlatıyor, ama benim arkadaslarımla tanısmak istemiyor iliskimizi onaylamadıkları icin. Bana 20 yasındaki ergen ilişkileri gibi 7 24 konusamicağımızı sonucta onun bir iş hayatının olduğunu yoğun olduğunu söylüyor ama asla ben istediğimde beni aksatmıyor ben galiba diğer üniversiteli sevgililer gibi hep beraber takılalım istiyorum karışık anlattım ama böyle işte sizce sadece beni kullanıyor mu yoksa az cok varmıdır hisleri
Güncellemeler
+1 yıl
yani ciddi cevap verin yargılamaya gerek yok manipüle ediliyor olabilirim o an ki psikolojiyi bilemezsiniz sonradan dank ediyor onu görüncede hic ayrılasım gelmiyor hoslanıyorum gittiği yere kadar en azından
Erkek arkadaşım ciddi düşünüyor mudur?