Eski sevgilim polis Beni terketti üni mezunu isszim takip ettiği kızlara baktım avukat öğretmen memur çalışan kadınlar bide olgunlar bna görünüş olarak küçük gosterdigim icin ergen derdi ☹️ (yaşım 24)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu devirde çalışan kız araması çok normal bende erkek olsam atanamasa bile çalışan tercih ederdim
Bn atanmadim ayrıca iş de yok bulamadim
Haklısın zor ama keşke sana yardımcı olsaymis is bulmanda
Keşke Rabbim kimsenin başına vermesin zor bir durum
Amin canım ama sana is bulmak için destek olmak yerine direk kestirip attıysa da gitmesi bence daha hayırlı senin için
Onunda yapabilmeyi bişey yok yaşadığım şehir küçük ve iş imkanı az
Söylediğin gibi tipsizse o dönüp dolaşıp sana gelir sende bu umutsuzluktan çıkıp biraz bişeyler yap bir çözüm ara ama dönüp gelince onu kabul etme
Şu zamanda evde yatıp işe yaramayan birini beslemek istememiştir
Ben çalışmak istiyorum iş yok
İş çok bakmasını bilene
Ben saglikciyim ve benim sehrimde iş yok büyük şehirlerde var
Büyük şehirlere gidip hayata başlayın
Gitmek istemiyorum
Senin çalışman tabiki iyi bir şey ama sevgilin sanırım kendine güvenmediği için çalışan birini arıyor. boş ver
Neden kendine güvenmiyor polisler az kaznmiyor
Sonda takmayı biliyor musun?
Evet
Bu bile kıskançlık sebebi, ben olsam çalıştırmam:)
Çok kiskanc biri bna masa başı bir iş yapabiliyorsan daha iyi dedi
Bide sağlıkçı hemşire falan sevmez evlenilmez der nöbet vs bide bahsettiğin olay
Nöbet neyse de çok içli dışlı bi meslek erkek hastalarla , ben kıskanırdım, her gün farklı bi penislesin sinir bozucu , tahminen kaç farklı erkeğe taktin🤔😀
Hiç takmadım makete taktım
Iyi bari umarım denk gelmez gerçekte:)
Bn takmam yani stajdada denk gelmedi hemşire takar benim isim farkli
Ben olsam bende avukat doktor kız falan arardım.
Onda tıp yok o kızlar ne diye ona baksın
Tip önemli değil şu sıralar, yani kızların önceliği değil.
Para desen oda yok ki
Polisler 10 bin lira alıyor en dip maaş bildiğim kadarıyla.
Olsun hayatları b. k gibi göçebeler bir yerde sabit yasayamiyorlar
Doktor ya da avukat bir kızla evlense en dip maaşları 20 bin olur, polisler bildiğim kadarıyla karakolda oturup çay içiyor arada devriye çıkıyor o kadar.
Doktor polise bakmaz ben görmedim hiç bakanı ayrıca bu devamlı nöbet tutuyor yanıma uykulu gelirdi ne oturmasi
TIP okuyan son sınıf kız arkadaşım var polisle çıkıyor valla gayetde bakıyorlar yani, maaşları denk geliyor nerdeyse.
Tip falan yoksa bakmaz baksada aile engel olur vs evlilik olmaz o kız uzman olsun hele hicc bakmaz😂
Sevgilisini tanımıyorum açıkcası ama boyu uzun ve polis olduğunu söylemişti arkadaş grubumuza o kadar
Sen tıp mi okuyon uzunsa yakışıklıdir bnimki uzunda değil ama özgüven tavan
Hayır fen lisesi mezunuyum liseden arkadaş grubumuz var ordan
Fen lisesi mezunuysan tip kazanma olasılığin yüksek
Ayrıca benim kardeşim tıp okuyor polis biri yerine daha sakin bir meslekten öğretmenlik avukat vs tercih etmesini isterdim
Polisler 10 bin net maaş alıyor, yani ekonomik açıdan polis daha mantıklı geliyor bana veya avukat.
Öğretmenler 7-8 bin alıyor ve tatilleri çok yani evine daha çok vakit ayırabilir
eski sevgilin kendini nimetten sayıyormuş
Aynen tıp desen yok herkes sen buna nasıl baktın derdi
Noldu zoruna mı gitti , siz kadınlar isteyince sorun yok , senin gibi bütün gun boyalanip gezen bi işe yaramayan kızlardan mi isteyelim , cehalete bak
@Salih6116 zoruma giden bir şey yok benim isteyip istemediğimi veya bir işe yaramadığımı nerden biliyorsun? kıza ergen diyip işsiz diye terk etmesine yaptım bu yorumu seni geren ne :D
Ergen kelimesine bi kastim yok , nimetten saymak ne demek , niye asagiliyorsun , o zaman sevgili olan biri değilsin sen takılan birisin
@Salih6116 başkalarını böyle küçük gören insanlara kendini nimetten sayıyor denir. ben onu küçük görmüyorum kimse kimseyi küçük göremez hepimiz en nihayetinde insanız. takılan biri değil evlilik düşünen biriyim. meslek kriterim de yok.
Guzelmis, çünkü sert bi cümle, kırar minnoş kalpleri😀👍🏻
@Salih6116 iyi bari inatlaşmadın :D
Çünkü gerçek bir centil boy'um 😎kırmak istemedim
@Salih6116 ahhah teşekkür ederim centilmen bey :D
Rica ederim ne demek hanimefendicik
Bu öküzü ne yapacaksın engelle uzak dur
ne mezunusnu?
Anestezi
o zaman üniversite mezunu değilsin yüksek olul mezunusun
Ne alaka çok fazla ataması imkansız lisans bölümü var sen bı git önlisans ataması mi fazla yoksa lisans mi
ne ataması kardeşim konu atama mı fakülte değil işte. yüksek okul yüksek okuldur fakülte üniversitedir.
Kanki degişik misin 2 senelik bilinen üniversiteler ön lisans meslek yüksekokulu dur
4 senelik üniversite lisans/uygulamalı bilimler yüksekokulu olarak geçer bazı yerlerde veya fakütle diye
hepsi özünde üniversite önlisans teknikerlik ögretir fakülte akademik.
İkisininde üni olduğu gerçeği degişmez ilginç valla sonra ülke niye gelişmiyo gelişmez tabi yapılan kücük seviye ayrımcılığa bak sjdbdf önlisans okumuş diye sen ünili değilsin diyorsun.
@KnightsSword 2 yıllık yüksek okuldur kanka detaya gerek yok bunu dğeiştiremezsin. hele bu dönemde liseden farkı yok. bu arkadaş ile sağlık lisesi mezunları aynı kefede geçer. artısı olmaz
Kanka dediginin dogruluk payı var terim olarak ayrılabiliyor myo lar ve fakülteler ama fakülteler de myo larda üni kurumuna bağlı ve bu kuruma baglı aynı hocalardan ders alıyolar. Doğru, teknikerlik egitimi alıyorlar liseden pek farkı kalmıyor o yüzden aslında,
Ama önlisans sahibi biri olana üni mezunu degilsin myo sun demekle
Lisans mezunu olan birine fakülte mezunusun üni mezunu degilsin demek ayni şey gibime geliyor benim düşüncem bu yönde yani. Yoksa pek değer görmediği falan gerçek. Neyse hayırlisi sjfs
Tamam siz onlisans mezunlarını kucumsemeye üni mezunu olarak görmemeye devam edin etraf ıssız mühendis mimar lisans mezunu kaynıyor memur olmak istiyorlar ama kadroları yok ama bizden ustunler neden çünkü 4 yıl okumuşlar :))
@KnightsSword terim olarak yanlış söylemiş olabilirim ama söylemek istediğimi anlamışsın zaten. sağlık liselerinden aynı ayarda her yıl binlerce insan diploma alıyor yani hatta onları daha fazla tercih ediyorlar daha az para talep ederler diyerek.
kanka mühendis olup çalışmak isteyen açıkta kalmıyor. hele dil de yapınca şu anda 15 K dan aşağı maaş almıyorlar. özel sektörün içindeyiz iyi biliyorum yani.
Senin meslek ne kanka
@KnightsSword 4 yıllık mezunuyum bir firmada finans bölümünde çalışıyorum. üni bölümüm EA bölümü.
Kuzenim var biri mimar diğeri inşaat mühendisi işsizler egoları tavan ablam laboratuvar teknikerligi okudu 2 yıllık geçen yıl atandı kıskançlıktan kudurdular anneleri keşke sende okusaydin bak kız memur oldu diyorlarmis 😂😂 marifet okuduğun bölüm değil zamanında 2 yıllık diyerek dalga geçenler acaba bnde mi okusam diyor şimdi😂
arkadşaım senin kuzenlerinde iş yoksa bölüm ne yapsın. mimar arkadaşım var bmw x3 ile geziyor büyük müteahitlerin evlerini çiziyor onaylarını veriyor imzası cart curt. çoğukendi yerini açtı proje yapıyor. yine başka bir inşaat mühendisi arkadaşım var yapı denetimde çalışıyor baş mühendis oldu adamın kazandığı para çuvalla. birsürü mümarlar mühendisler köprüler yapıyor tonla para kazanıyor. türkiye gibi bir yerde inşaat sektörünün en üstte olduğu evlerin milyona satıldığı memleketre senin akrabaların pasif konumdaysa kusura bakma ama o onları beceriksizliği. kimse kusura bakmasında bir mimar bir inşaat mühendisi aç kalmaz aksine villalarda yaşar en iyi arabalara biner. kpps ile memur olmuş 8 binlira maaşa tamah eden ablalan onların yaşadığı hayatın yanından bile geçemez. kısacası sizinkiler biraz pasif kalmış mesleğini icraa etme yönünden
Polis sevgili ne ya oggg kusucam
Bnde sevmem normalde
cinsellik yaptınızmı
Yani
tesettürlumusun
Yokk
bizde cinsellik yapcaz zor mu