Ayrıldık napmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 6 aylık ilişkim bitti aslında ilişkimiz iyidi fakat 1 ay önce sevgilim ile tartıştık konuda bana sen kendine değer vermiyorsun ki ben vereyim demediydi zoruma gitti (ben kapalıyım ve görüntülüde açık konuşmamı istedi bir kere kendi telefonumdan görmüştü açık halımı ama) ben hayır başörtümü takıcam deyince zaten gördüm dedi sonra sen kendine değer vermiyorsun ki ben ben vereyim falan dedi arşından 15dk hemen özür diledi 19 kere aradı filan ama ben cevap vermedim açmadım telefonu bu telefonu açmaman senin için büyük kayıp dedi bana bende şimdi açarsam yine kırgınlık olacak dedim sonra ertesi gün aradı bende açıklama bekliyorum ondan o da ne istiyorsun diledim işte özür dedi bende bu normal laf değil dedim sonra geri çekiyorum özürümü de dedi bende dedi o zaman kendine değer vermeyen biri ile neden konuşuyorsun dedim sende haklısın dedi bana ve ben sessiz kalınca görüşürüz dedi kapattı telefonu ve 1 ay geçti konuşmadı sadede 8 martta tebrik mesajı yolladı bende teşekkür ettim devam ettirir sandım etmedi sonra 10 gün geçti ben Berat mesajı attım oda sadece teşekkür etti sonra arkadaşım sesini dur dedi ben bunu istgramdan takip edeyim belki bişeyler olur dedi bende tamam dedim hemen takip etmiş ama bana mesaj attı bak arkadaşın beni ekledi sonra bani suçlama dedi bende ben ne zaman suçladım seni dedim ayrıla değer vermediğin birine neden soruyorsun dedim o da sana değer verdiğimi en iyi sen biliyorsun dedi bende o zaman neden 1 ay ben yokmuşum gibi davrandın dedim bana seninle konuşmak için yazmadım dedi ondan sonra 1 ay önce bitmişti zaten dedi ben neden havada bıraktın dedim bitti gitti dedi ve ben çok üzüldüm çok ağladım sonra arkadaşım bunu anladı ve takipten çıktı bana da çık dedi seni hak etmiyo dedi bende çıktım bana mesaj at atmış neyin peşindesin diye arkadaşın çıkmış takipten dedi bende bilmiyorum dedim çikmak istemiş dedim o da sorun o değil sende çıkmışsın dedi ben dedim bitti demedin mi dedim eyvallah dedi ama şunu bil ki bir daha beni takip bile edemessin dedi sonra bende bişey demedim arkadaşıma da yazmış sıkıntı ne sır hep eklıypsun sonra çıkıyorsun demiş arkadaşımda bana hesap soramassın diye ikisi tartışmışlar küfür filan arkadaşıma seviyesiz deyince o da o sen sin orta okul mezunu gitmiş 30 TL ilk çiçek ile mi hava atiyon 🤦🏻‍♀️demiş baya konu uzamış sonra beni aradı beni arkadaşına kötü lens etmişsin diye ben öyle bişey yapmadım dedim en sonunda özürleştiler ama sevgilim en sonda bundan sonra olmaz dedi ben nedeni ne dedim anlaşamıyoruz dedi olmuyor dedi hayatında başarılar dedi her şey için teşekkür ederim dedi artık dönmez demi şu an istagramdan hep kiz ekiliyo napmalıyım çok üzülüyorum
Ayrıldık napmalıyım?