Evet hak etmezler kizlar da sevmez kısa erkeği üzgünüm kısa erkekler bizim kaderimiz bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir erkeğin sevilmeyi hak edip etmemesi boyuyla alakalı değil. Karakteri varsa eğer zaten sevilir. Uzun boylu erkeklere köle olan kızlara bakmayın siz. Onlar gerçekten sevmiyor
32 Yorumla- +1 yıl
Karakterli erkek hikaye , maalesef kadınların %90'ı serseri şerefsiz seviyor , konuşanlar programına ara sıra izliyorum ne tür erkeklerden hoşlanırsinız diye soruyor hepsi şerefsiz fırlama seviyoruz diyor , Ümit Can uygun katil'di canlı yayınlarda hakaret ediyordu , yüzlerce kadın böyle adama iltifat mesajları atıyordu , kızlar sadece sanalda efendi olsun karakterli olsun derler gerçek ise tam tersi
- +1 yıl
@Maroon_svm 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılKızlar kendisine değer veren ilgi gösteren onu dünydaki tek kızmış gibi hissettiren birini sever , bunun boyla alakası yok hepsi karakter meselesi boy , dış görünüş , tip, vs. Sadece ilk etkilenmeyi sağlar ilişkiyi başlatmak için iyi bir etken olabilir ama sürdürülebilmesi için değil bence
22 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yalana bak
- +1 yıl
Herkesin düşüncesi ayrı onu bilemem ben kendi adıma konuştum
Gizli Üye(18-24)+1 yılboyum 1.70 o nedenle 1.80 üstü ilgimi çekiyor ama 1.68 bi çocuk için kendimi harap ettiğim de olmuştu. içine sıkıştırıldığımız bedenlerden daha fazlasıyız. kendinize baktığınızda sadece uzun bir boy güzel bir yüz görmek istemeniz sakıncalı bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılYalan soyleme
Cevap sahibi+1 yılniye yalan söyleyeyim ne kazanıcam yalan söylemekle hagshagajda
Gizli Üye(18-24)+1 yılYemin ederim aptal aptal sorularınızla bok ettiniz şu siteyi, boyla sevilmenin orantılı olduğunu düşünen insanın değil burada soru sorması, bu zekayla karşıdan karşıya nasıl geçtiği bile merak uyandırıcı..
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet boyla orantılı neden yakisli çocukların instagramina hergun 100 kız yazıyor uzun erkekler hep ilgi alıyor ama kisa erkekler hep nefret ediliyor, zekasız olan sensin kizlar dış görünüşe aşırı onem verir özellikle yeni nesil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEder tabii ki niye etmesin ki sonuçta onlar da insan
00 Yorumla Allah aşkına niye herkesi genelliyorsunuz. Herkesin zevki aynı değil ki. Ben seviyorum kız mı değilim yeter ya
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 5 falan ister kizlar arasında, onlar da denk gelmez çünkü şans yok
Soran+1 yılTwitter a bak sen
+1 yılKısa uzun farketmez herkes sevilmeyi, sevmeyi hakeder.
14 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma kısa erkek sevilmez
- +1 yıl
Kaba erkek sevilmez, isterse uzun olsun.
Soran+1 yılAsıl kibar erkek sevilmez , defol git simdi
- +1 yıl
Gerızekalı ise hiç çekilmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani çok kasmıyorum boy konusuna ben ama benden de kısa olmasın yani.. Aynı boyda olabiliriz en kötü ihtimalle.. Keyifli günler..
06 Yorumla- +1 yıl
Senden uzun olursa sorun yok yani? Erkek kızdan uzun olursa sorun yok kız erkekten uzun olursa büyük sorun! Nerede eşitlik nerede adalet? 😅
- +1 yıl
@UfkunÖtesi benden uzun olsun mutlaka demiyorum sadece benden kısa olmasın dedim
- +1 yıl
@heartoffire orayı anladım uzuna evet kısaya hayır diyorsun. Kızların büyük çoğunda bu düşünce var en az kendi boylarında olmalarını isterler ama bu düşünce o kadar garip değil 1.50 boyunda olup 1.90 dan aşağısına bakmam diyen kızlar var 😃
- +1 yıl
@UfkunÖtesi O tarz düşünen insanları da anlamak istemiyorum açıkçası.. Herkesin kendi tercihi tabi ki.. Zevkler ve renkler tartışılmıyor.. Bence boydan çok daha önemli meseleler var hayatta.. :) Keyifli günler..
- +1 yıl
@heartoffire aslında tercihleri tartışmadım, sadece espriydi. İyi günler
+1 yılKardesim bu ozguvensizlik nerden geliyor? Kizlar mi seni red ediyor? Kendine gel, calis, bu tur miymintili sorulardanda pek takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef kısa boylu erkekleri yanlızca anneleri sever 😭şansen ben 165 im 165 boyunda erkek istemem 170 üstü olmalı 185 falan dadından yenmez😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha güzel troll,173 erkekler bile kısa sayılıyor
+1 yılİlgimi çekmiyor hatta göremiyorum aşağıda ya hani 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyen türk kızlarının nedense boy 1.60 😂
- +1 yıl
@Maroon_svm benim 1.70 göremiyorum derken gerçekten göremiyorum 😃
Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Önemli olan işlevi, sosyalsen aklı başında biriysen sıkıntı yok boy eşekte de var
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmesin yemişim boyunu ya boy pos tip bir yere kadar yaşlanınca adamın boyuna degil sevgisine sadakatine bakıyorsun ben 1.55 eşim 1.90 yanında yavru kuzu gibi geziyorum ama boyu tipi umrumda degil adamın huyuna sevdalıyım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha boy önemli diyip de 190 adamla evlenmek, sikt. ir git cidden
Eder tabi. Birini bulamamışsın sana uygun hepsi o kanka
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım 1.65 ve sevgilisi de 1.72
Gayet güzel de ilerliyor ilişkileri.00 YorumlaKanka sen çok yanlış anlamışsın kısa erkeklerin kızlar tarafından mağdur edildiği bir durum yok ki.
00 YorumlaAlakası yok sevgilim 168 kendisini çok seviyorum boyla ilgili degil karakterle ilgili
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kader değil bu tek ameliyatla tek bacağı 8 çift bacağı 16cm uzatıyorlar 3 ayda.
00 Yorumla174 üm sıkıntı yaşamadım. Hattaaa 178 kızla çıktım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 tane sevgilim oldu hepsi de 180 190 arasiydi kısa boylu erkekler benim bacimdir
14 Yorumla- +1 yıl
Kısa boylu oğlun olursa görürsün 😅
Cevap sahibi+1 yıl@UfkunÖtesi yerden bitme ağlama
- +1 yıl
Senden uzunum yalama 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa boylu erkeği annesi bile sevmez mi diyim ne diyim
01 Yorumla- +1 yıl
Parasız erkek olucak o
+1 yılYa niye sevilmeyi haketmesin boy takıntısı olmayan insanlar var veya kısa boylu kadınlar...
03 Yorumla
Soran+1 yılBoy takıntısı olmayan kızlar =yüzde 2
- +1 yıl
Boyu kısa olan kızlar da var.
Soran+1 yılYüzde 1 veya 2onlar da çirkin
+1 yılHakeder ama sevgilimin öyle olmasını asla istememe kendi boyu. 1.71 zaten
10 Yorumla
+1 yılSevilirler kankam. Her malın bir alıcısı çıkıyor. Bu kadar depresif olmayın.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki hak ederler. Ama onların boyuna uygun bi kızla yakışıyor olmaları lazim
00 YorumlaDış görünüş çok da önemsenmemelidir. Önce karakter diyorum.
00 Yorumla
+1 yılHak etmemesi için bir sebep göremiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBoyu kısa, kızların bakış açısından bahsediyorum
- +1 yıl
Öyle bir şey yok diyorum bende
Soran+1 yılyok mu, git bir tw ye bak, git kızla konuş
+1 yılHerkes sevmeyi ve sevilmeyi hakeder
11 Yorumla
Soran+1 yılHak etmeyi boş er, kısa erkek sevilmezn
ne alakasi var biraz ozguven lazim sana bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa birak Allah için
Benden kısası olmasa iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan laf bu, benden kısa olmasın=boyu en az 185 olsun
Ben severim boyu boyuma olsunnn
050 Yorumla
Soran+1 yılKaç boyun
Soran+1 yılHmm onu arzuluyor musun peki bence hayır
Soran+1 yılNe bileyim benim boy 172 sanki hiçbir kız arzulamazmis gibi geliyor bana😔
Soran+1 yılYanlış anlama da cinsellik falan yasiyonuz mu
Soran+1 yılBen şey duydum ama kizlar kısa erkekleri arzulamazmis seks yapmam istemezmis çünkü kısa erkekler kadınlara güçsüz gelirmis
Soran+1 yılNerden bilion bdbsha
Soran+1 yılİyi mi ki performansi, sizin yaşınız kaç bu arada
Soran+1 yılHmm ben de 6 ay sonra 21 yaşına giren hiç sevgilim olmadi cinsellik de yaşamadım hiç, tam boz zavalliyim
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum ama olmuyor
Soran+1 yılNasul olur ya sevgilim
Soran+1 yılYapıyor zaten
Soran+1 yılBjr de benim tuhaf isteklerim var kız benden sogur ya
Soran+1 yılYa fantezi gibj işte mesela ağza bosalma falan kız tiksinir benden de hoşuma gidiyor ne yapayım
Soran+1 yılUfak şeyler mi hdhee sonunda beni anlayan kız, ama o kisyi bulmak zor beee, gerçekten ufak olduğunu mu düşünüyorsun
Soran+1 yılAma tiksinen kız çok iyyy falan diyen tadı b. ok gibi diyen senin böyle dusunmemene şaşırdım ancak çok sevdiğin için sanırım sevgilini
Soran+1 yılNeden ayrılmayı düşünüyorsun, bir de benim istediğim yani kızın ağzında olması o esnada anladın mi dhjaja
Soran+1 yılYapma be sevmiyor musun onu üzüldüm şimdi çocuğa 😰
Nerden tahmin ediyorsun ki bence bilmiyorsunnhdhsh
Soran+1 yılBosalirken ağzında olacak ve kız devam etcek yani ağzını cekmeyecek tek fetisim bu herhalde başka birsey yok
Soran+1 yılAsiri zevkli var ya yaşamadığım halde tahmin edebiliyorum hdjsjs
Soran+1 yılSen nerden biliyorsun djhsha
Soran+1 yılErkek değilsin sonuçta
Soran+1 yılNerde görüyorsun bir de özelden yazıssak olmaz mi ya burasi yoruyor adamı
Soran+1 yıl2xp değilim takip attım kabul et bakim
Soran+1 yılAma senin yazman gerek ben yazamıyorum sen yapabiliyorsun
Soran+1 yılTakip attım ya sana son takip atana bak mmm diye başlıyor
Soran+1 yılYazdın mı
Etmez knk, zorlama 🙄
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon kızlar sever
00 Yorumla Yok be ne alakası var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hak eder niye hak etmesin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSevilmenin boyla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılYok etmiyor acıtasyon yapma yeğen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeverler neden sevmesinler
07 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü takintililar
Cevap sahibi+1 yılSeverler severler
Soran+1 yılSeverler ama uzmanları
Soran+1 yılUzunlari
Cevap sahibi+1 yılSeni de severler
Soran+1 yılkardeşim. k severler
Cevap sahibi+1 yıl🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine gore birini bulsun
03 Yorumla
Soran+1 yılKısa kızlar uzun erkek istiyor
Cevap sahibi+1 yılkonu bu drgil
Soran+1 yılNe bu değil, konu tam olarak bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkeklerin hiçbiri sevilmeyi hak etmiyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyalan mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ne derse desin fark ediyor.
00 Yorumla
+1 yılNeden haketmesin?
03 Yorumla
Soran+1 yılKızların bakış açısından bahsediyorum
- +1 yıl
Sezar da kisa bir adammış ama orduya komutan olmuş. Mesele boy değil ona takılma sen. Ergen kızlar genelde vitrin ilişkisi aradığı için böyle davranıyorlar. Sen kendini geliştirmeye bak. 30lu yaşlarına geldiğinde bu söylediklerinin bir önemi kalmayacak.🙂
Soran+1 yılYa bi sık. tir git mk salağı 30 yaşından sonraymis, aynen aynen kizlar gitsin erkeklerle sıkı. ssin 18 19 yaşlarında ben evde oturayım sonra o patlak kızla evleneyim değil mi mk Kezban kaşarı si. ktir git allahin sala. gi sinir etme beni yazdığı şeye bak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle.
10 Yorumla
+1 yılEder.
00 Yorumla
+1 yılKanka 190 boyundayım keşke kısa olsaydım
00 Yorumla
+1 yılEderler 1.90 ım da ne değişiyor hayatım da
00 Yorumla
+1 yılKel alaka
00 YorumlaBen de 1.62yim. Benim de sevilmek hakkım
00 YorumlaYok artıık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılYo bence alakası yok
11 Yorumla
Soran+1 yılAlakası var sen de dahil hiçbir kız kısa erkekten hoşlanmaz
Mesele özgüven
02 Yorumla
Soran+1 yılN alaka?
😂😂 yok canımmm
00 Yorumla
+1 yıleder ben severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun kaç ki
03 Yorumla
Soran+1 yıl172
Cevap sahibi+1 yılKısa değilsin ki normalsin
Soran+1 yılKısayım 175 erkeklere bile kısa deniliyor, git sokaktan rastgele kızlara sor hepsi de kısa der
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası