Evet boyum yalnızca 172,172 sadece 172 cüceligr yakın bir boy üniversiteye gidiyorum ve yasitlarimin yüzde 95 i benden uzun, benden kısa erkek son 3 haftadır görmedim bile Üniversitede yemin ederim ki.
Ama buna rağmen burada yalanci ksahtekar kız bile olduğu şüpheli varlıklar gelip yok ya kısa değilsin orta vs diyip duruyor, abi siz şaka mısınız yani gerçekten şaka mısınız,170 kizlar bile orta boylu kabul ediliyorken 172 erkek nasil kısa oluyor cuceyim ben
Ve asla da sevilmeyecegim çünkü 155 kizlar da uzun istiyor yalnızlık benim kaderim sevmeyin zaten ne hakkım var benim
Ama buna rağmen burada yalanci ksahtekar kız bile olduğu şüpheli varlıklar gelip yok ya kısa değilsin orta vs diyip duruyor, abi siz şaka mısınız yani gerçekten şaka mısınız,170 kizlar bile orta boylu kabul ediliyorken 172 erkek nasil kısa oluyor cuceyim ben
Ve asla da sevilmeyecegim çünkü 155 kizlar da uzun istiyor yalnızlık benim kaderim sevmeyin zaten ne hakkım var benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim boyum 183 inan kızlar benden nefrer ediyor tek kelime bile etmiyorlar benimle 4 yıldır bir tane bırak sevgiliyi kız arkadaşım bile yok instagramim full erkek gören gay felan zanneder kız sesini unuttum şükret sen bence kızlarla konuşabiliyorsun sonuçta seni insan yerine koyuyorlarmış beni insan yerine koymuyorlar.
Dünyanın sonu değil ameliyatla 3 ayda tek bacak 8 çift bacak 16cm uzatıyorlar
Böyle düşünüyorsan sevilmezsin zaten
Neden hangisi yanlış
Saçma sapan şeylere takılıp kendini ezmek mesela? Sen kendini bile bu kadar ezerken başkası neden sevsin? Ben kendisine saygısı olmayan birini sevmem. Her şeyi de saçma s*l*k şeylere bağlamayın benim çoğu kız arkadaşımın sevgilisi benden kısa.
O çocukların parasi vardır veya senin arkadaşların cirkin, git bir twitter a falan bak kısa erkekler hakkında neler neler diyorlar,170 arkadaşlarım boylari kısa diye engel yiyor kızlardan
Of boş bir insansın çirkin diyor bir de, bence sen görüşünü düzelt twitter'daki insanların ağzına bakıp da kendine küsecek kadar aşağılık kompleksi yaşıyorsun, kendini saçma sapan bir kalıba sokmuşsun, seveyim sizin güzellik algılarınızı boyunuzu posunuzu. Evet, bu kafayla yalnızlığa mahkumsun, sevilmezsin. Boy ile tipin ne alakası var onu da çözemedim. Mantığa bak *nasını s@tayım
Neden uzun arkadaşlarımdan birsuru kizlar hoşlanırken benden hiç hoşlanan olmuyor, çoğu kız boya deli gibi o veriyor burada boş yapan sensin git random kızlara sor
Aynen boş yapan benim ama bir insanın tipine bakacak kadar da vizyonsuz değilim, kendime saygım var sen öyle insanlardan hoşlanıyorsan hiç de gelip buraya yakınma kendin edip kendin buluyorsun.
Konuştuğum bir çocuk vardı boyumu söylememiştim, sırf boyum ondan uzun diye saçma sapan triplere girmişti ne kadar boş. İyi ki de girmiş, öyle kompleksleri olan biriyle ne arkadaş olunur ne de başka bir şey.
Tipe bakmayan insan mı var ayrıca alnında mi yazıyor tipe bakıyorum veya bakmıyorum diye 😅
Boyuna yazacaktım tipi yazmışım
Boy için de yazmıyor alında
Kanka ne saçmalıyorsun Allah için, boya takıntısı olan bir insan belli eder zaten napıyorsun 2 dakika konuşmada aşık mı oluyorsun, ben de öyle herkesin alnına bakıyordum sağ ol.
La. n kim konuşuyor bunları dışarıda kizlar arasında konuşulan bir konu bu ben nerden bileyim benim yanımda yanımda konuşacak, veya kıza sen boya takıntılı misin mi diyeceğim, ayrıca çoğu kIda takıntı var anasını satayım yüzde 70 en kötü en az 180 isteyen kız oranı, yalan mı
Yav Allah için kendi boyları kaç da 180 istiyorlar? 150 - 190 ilişki ne kadar estetik? Hoşlanan vardır, benim de saygım var. Ama öyle diretmek ne kadar saçma? Senin ortalama dediğin kızlar daha karakterini oturmamış tek kriteri boy, yakışıklılık, zenginlik olan kızlar. Benim arkadaşım gayet de güzel ha çirkin olsa da bir şey değişmezdi ama sevgilisi de 170 kendisi de. Ve de ben 176'yım benden uzun erkeğe zor denk geliyorum, kardeşim de seninle aynı boyda o da kendinden uzun erkeğe zor denk geliyor. Türkiye'de değil misin, anlamadım ki ben seni. Gören de 150 falan sanacak.
Direnmek saçma diyorsun da bunu onlara şöyle, e demekki böyle birsey varmış ki sen de laf atıyorsun k kızlara, ayrıca evet uzun kizlar mecbur kısa erkekle sevgili oluyor çünkü uzun erkek bulamıyorsunuz uzun erkekler kisa kızlarla sevgili hep o yüzden uzun kizlar kısa erkekle
Yo ben gayet de buluyorum, çoğu uzun erkek uzun kız istiyor ya da bana öyle denk geldi, ama ben boya veyatta başka bir şeye önem vermiyorum tarz, zeka özgüven her şeyi kapatır. Evet, öyle kızlar var, öyle olmayan kızlar da var. Ama gördüğüm kadarıyla sen insanlara muhabbet etmesini bilmiyorsun, yorumlardaki kızlara karşı yaptığın konuşmalara bak bu kafayla öyle şeylere takılmayan kızları bulamazsın zaten.
Sinir etti beni hfhdhsh
cüce değilsin abartma kendini de ezmemelisin
Kısa miyim kısayım, bitti
kısaysan ne olacak dünyanın sonu mu bende kısayım 150yim
Kizlar için bir sikinti değil hatta kısa kızlar ovulur böyle şeyler yazacaksan yazma allah aşkına şaka mısın sen kısa erkekle olmam diyen 50 milyon kız var bu ülkede
minyon erkek seven kızlarda var
Yok, asla yok asla ve asla sık. tir git şimdi asabımı bozma
Nerede minyon erkek seven kiz var boş konuşma
Tercih meselesi
Böyle nirsey yazacaksan yazma, kafana silah dayamiyorlad
Hadi be bende silah dayiyolar sanmistim
Doğru söylüyorsun