Kocam içip eski karısını düşünüyor çocuklar beni sevmiyor ne yapabilirim rusum?

ben rusyadan geldim 21 yaşındayım türkiyeye Ankara 'da emekli cenazeci adamla evlendim zülfü yaşı büyük 61 onu çok seviyorum ailelerimiz istemedi evlenmek onun da 2 çocuk var küçük oğlan şahin 14 yaşında atheist beni hiç sevmedi ya evden o anya karı gider ya ben diyor ama büyük kız gamze üniverste sınavına hazırlanir çok zeki aramız iyi benim kocamın eski karısı gülsüm öleli 9 yıl olmuş ama bazen gece raki içip karısı için ağlar ben mi o mu diye soruyorum bana hadi ordan git bunla mı uğraşam diyor ben bu evde istenmiyor muyum? kocanın arkadaşları seni seviyor diyor ama ben inanmıyorum temizlik yaparken gülsümün fotoğrafını gördüm yastığın altta rusyaya dönmek istiyorum zaten kocamın tek emekli maaş var ben para kazanıyorum zülfü benden eski para saklıyor yalan söyleüyor evleri varmış bana arkadaşı veysel söylerdi çocuklar da kocamı da çok seviyorum ama onlar beni istemiyor gülsüm değilim küçük oğul bana anne demiyor oynak karı diyor bazen küfür ediyor kocama diyorum çocuk bu diyor? benim de 6 kardeşlerim var nijniy novgorodda yaşıyor onlara para yolluyorum babam balıkçı yatalak ne yapıyım bilmiyorum burada sadece 1 arkadaş var lerzan o da telefonlarımı açmıyor 3 gün önce test edip hamileyim kız istiyorum aliyna olsun ismi ama söylemeye korkuyorum zülfü bana sordu niye sen kusuyorsun ona dedim yemektendir zülfüme sorun yok ama ben şahinden çok korkuyorum bana dedi ki çocuk yaparsan seni merdivenden düşerim şeytanla büyü yaptım diyor arkadaşı var etem mesajlarını buldum galiba homosexsüeller sizce korkutayım mı şahini yoksa bu evlilik gitmez mi gülsüm yüzünden? türkiyeyi çok seviyorum gitmek istemiyorum zülfüyü çok seviyorum beni bırakır istemiyorum zaten bilgisayar anlamıyor göremez bu siteyi lütfen yardım edin
Kocam içip eski karısını düşünüyor çocuklar beni sevmiyor ne yapabilirim rusum?