+1 yılnasil anlatsam ben bu saate kadar kadın eli tutmadım. erkeğim şükürler olsun. ovunmek icin yazmadim. kadın ulaşılmaz ya da ben ulaşamadım ikna edemdim. üniversiteler bitirdim. 7. bitti. 3 tane orgun devamı ediyorum. neyse. sorunu bağlayım. kizlari görünce bazen öyle isterdim ki, hele el ele tutusmayi, öpüşmeyi,... vs. 1 ay önce tip araştırma Hastanesi'nde de yogun bakimda staja başladım. bir kiz yatıyordu. Bildiğin kiz kadın anlamam o kadarini. beyin ameliyatı olmuş. basta kafa sarılı idi. yuzune baktim. cok güzel dedim kafayi açtıklarında beynin yarısını almışlar ve yatakta yatıyordu. altindan aldik. o yatan hastayi görünce kadın bir et ve kemikmis. sonra 70 yaşına hastalari gördüm. insan kemik ve etmis. kadinda artik ruh arıyorum. her kadina saygısızlık yapmadan eyvallah demesini ogrendim. simdi erkek ya da kadın görünce ilk aklima gelen o hastalar oluyor. hele 70 yaşındaki amca ne halde. ci. nsel obje degiller ama kadınlar da sanat ruh müzik ve kültür yoksa ölü gibi geliyor bana. saygısızlık yapmak istemem sadece fikirlerim. artik insan eti bu dunya da ise yaramaz bir seymis. kadininla birlesmedim bu saate kadar ama kadinin artik ne olduğunu ve erkeğin de ne olduğunu bilmiyorum. boşluktayiz ve zaman geçiyor ister obje olsun istersen kraliçe benim gözüm doydu dunyaya. sessizce çekmeden yatalak olmadan ölüp gitmeli insan. kadın varsa hayatımda vardir yoksa zaten yoktur uğraşmam bile. ama artik evlenmekte istemiyorum desem doğru olur. sacma geliyor. iyi ki doktoraya hazırlanıyor ve bilimle uğraşıyorum. saglikci olmak hem vicdan hemde kalp isi. Allab yardımcısı olsun onlarin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Açıkça yazardım ama site kuralları. Kısaca şunu diyeyim: Tr kızı süründürür bu yüzden çoğu erkek acı çeker sonuç olarak evet yüzde 99 erkekler obje görür
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılAçıkçası cinsellik mevzusu benim için özel bir konudur.
İlişki içim de olduğum insanı önce tanımak bilmek, sonra aktivite yapıp daha yakın tanımak isterim.
Cinsellik spontane gelişen bir olay olduğun da zaten güzeldir.
He ben bu kızla tanışıyım hemen mercimeği fırına vereyim durumu yok.
Tabi herkesin kendi tercihi bir şey diyemezsin.
O yüzden bu başlığı kendim de kabul etmiyorum :)10 Yorumla
+1 yılher şey karşılıklı. Kadin kendini cinsel obje olarak sunuyor. Beyni ile düşünceleri ile ya da kişiyi ile karşı cinsi etkilemek bunlar geliştirmek yerine. Sütyen takip memelerini dikleştirip karşı cinsin gözüne sokuyor. Pantolon ile özellikle poposunu en etkileyici şekilde gosteren hâl aliyor. Alabildiğine dar ve hatları gösteren şeyler seçiyor.
Şimdi ben sana soruyorum, kendisini cinsel obje olarak değil kadin olarak yâr olarak insan olarak beğendirmeye çalışan kac kadın var şu koca dünyada00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16b cevap paylaştı. Bazen cok abartiyosunuz. Cok adam var oyle. Ama biliyo musun kadina hic o hozle bakmayinca da bi yerden sonra senin erkekliginden suphe eder hale geliyorlar. Yasadim bizzat bunu.
00 Yorumla
+1 yılTabiki var, ben herşeyden önce saygı duyarım partnerlerimin çoğu aynı zamanda dostum sadece sevişmek için buluşmayız, yeri gelir canı sıtkın olur dertleşiriz yeri gelir eğleniriz yeri gelir sevişiriz
00 Yorumla
+1 yılİlla ki var mesela ben öyleyim
ama şu da bir gerçek kızlar ağzı iyi laf yapan yırtık erkeklerin peşinden koşup gönlü güzel erkeklere ezik damgası yapıştırıyor00 YorumlaYaratılış/hormonlar sizin o dediğiniz için uzun süreli bir eğitim şart ama Türkiye ve eğitim tartışılır
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım, çünkü en büyük cinsel obje bende var yani bizde 😀 önce çuvaldınız kendime batırıyorum buradan mütevellit 😀
00 Yorumla
+1 yılohoo doluu tüm erkekler hayır diye cevap verir bu soruya ama yarısı cinsel obje olarak görüyodur kadınları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBitmedik daha. Ama şu var bence kadının kendink nasıl gösterdiğine bağlı. Kendink cinsel obje olarak gösteren cok
00 Yorumla Şimdi kadının nasıl ilgi duymak istediğine bağlı, erkeğe dişiliğini sergilersen neden cinsel obje olarak görmesin
019 Yorumla- +1 yıl
Sizde erkekliğinizi sergiliyorsunuz gözümüze soka soka
- +1 yıl
Çok görüyorum öyle
- +1 yıl
Açık giyinen her insana neden sergiliyormu gibi davranıyorsunuz anlamıyorum. Ben şort giyerken aaa dur şunu giyersem kendimi daha çok sergilerim erkekler bacaklarıma daha iyi bakar. Dur şu elbiseyi gçtüme kadar çekersem daha çok az**dırırım gibi düşüncelerim olmuyor. Eminim ki çoğu kadın da böyle düşünüyordur. Yakıştırıyoruz giyiniyoruz. Bizim güzel gözükme çabamızın sizin için değil de kadınlar arasında güzellik rekabeti olduğunu ne zaman anlayacaksınız çok merak ediyorum doğrusu.
- +1 yıl
Açık giyinmek sergilemek değildir. Ve koca ayağı yıkamakla ne alaka? Çıkın şu kafalardan lütfen. Yabancı erkeklerin düşünceleri sizden bin kat daha iyi, kadın açık giyindiği için ilgi göstermiyorlar. Sevdikleri için değer veriyorlar. Açık giyinmenin cinsellikle alakası yoktur. Yakıştırıyoruz giyiyoruz. Ve sizin bize bakmanız gibi düşüncelerimiz olmuyor.
- +1 yıl
Kendimi kandırdığım falan yok olanı söylüyorum. Hiç bir erkek için açık giyinmem kendime yakıştırdığımı giyerim. Bu bir tercih meselsidir
- +1 yıl
Ya açık giyiniyoruz bacak yani bacak sende de var bende de var. Açmayalım mı napalım Aynı organlr ikimizde de var.
- +1 yıl
Erkekler mi şort giymiyor kendini kandırma. Sen etkileniyorsun diye ben kapatmak zorunda değilim. Gözünü kapat hızlı yürü geç. Bizde dar tişört giyinen kaslı erkeklerden etkileniyorum. Onlarda erkekliğini sergilemiş oluyor. Ama ağzımın suyu aka aka sapık gibi bakmıyoruz. Yürü geç bu kadar zor olmamalı. Bacaktan etkileniyorsan havaya bakarak yürü bu senin sorunun
- +1 yıl
Açık giyinmemizi ilgi görmeye bağladığın için anlamıyorsun. Senin algın çok düşük
- +1 yıl
Sen kadın misin?
- +1 yıl
Sjsjsjsjsjsjsjsjsj
öncelikle kadınlar kendilerini öyle görüp dişilikleriyle ön plana çıkmaya ne zaman son verecekler?
var mı kişiliğine güvenip de piyasaya çıkan?05 Yorumla
+1 yılHersey cinsellik değildir öylede olsa o ilişki yürümez
00 YorumlaVar evet ben! Malkoçoğlu! diyormuşum...
Şaka şaka her iki günde bir FB'lerle beraberim :D :D00 YorumlaVardı ama onunda dokunmaya kiyamadiklari zayi etti gidip başkasına vererek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi neden olmasın. İnsanlar düşündüğünüzden daha iyiler, fırsat verirseniz, göreceksiniz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılzaten görmüyoruz sadece hormonlarımız hükmediyor bize istekli oluyoruz o kadar
00 Yorumla Böyle görmemek içn o kadının o şekile burunmemesi lazim
00 Yorumla
+1 yılİnsan olan insanlıktan nasibini almışsa olur her şey
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de var , çevremde çokça böyle insan mevcut. Sanıldığı gibi sayıları az da değil ayrıca.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var tabi ben Avrupa’da yaşıyorum burada kadın daha çok değer veririlir
00 Yorumla
+1 yılcok hos hanim dostlarim var baci abi iliskimiz vardir davet ederler giderim gelirler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVardır da o adamlar büyük ihtimalle işine bakıyordur o yüzden onları pek göremezsiniz mekanlarda
00 Yorumla hayatı cinsellikten ibaret olan tabi öyle görür ama kendini işine evine ve benzeri başka şeylere adamış insanları sevin anacım serserilerle takılmayın pişman olursunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok. varım diyen yalan söylüyordur. o yğzdne hepsi aynı bık
10 Yorumlapeki kendini cinsel obje gibi göstermeyen kadın var mı? varsa kadın o dur benim gözümde
00 YorumlaVar tabiki kadin iyi bir dost arkadaş sırdaş olanda gören var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ben varım hani laf olsun diye demiyorum gerçekten söylüyorum kadını öyle görenlerin hepsinin Allah belasını versin
00 Yorumla
+1 yılBen varım Kadınlar biz erkeklere Allah'ın emanetidir ve emanete İhanet etmek veya kötü gözle bakmak Cahil insanların işidir sadece
00 Yorumla
+1 yılkendini cinsel obje gibi göstermeyen kadın varsa görmeyen adam da vardır
00 Yorumla
+1 yılBen öyle girmem ama o anda da istekli arzulu olacak
00 Yorumlakadnlar cinsel obje değildir diyorum instasıya bi giriyorum silikon şelalesi
00 Yorumla
+1 yıl2 3 tane vardir heralde
10 YorumlaBen görüyorum. iki meme şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım arkadaşım ne lazımdı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Burada varsa da tek tük vardır sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBen gormuyorum değer veririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMilyonlarca
00 Yorumla
+1 yılVar karşında duruyor 😱😱😱
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardır ama az.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum artık ben de.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, var.
cut.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla öyle dönmedim görmem de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. tabii ki bizim de bacımız var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılvar tabi olmaz mı bacım :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. aslında biz öyle bakmıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var tabii ki de napıcan ki? Jfjsjd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılKadın cinsel obje değildir Kadın insandır!
00 Yorumla
+1 yılDünyada var ama sitede nadir 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet var sadece sayıları az
00 Yorumla
+1 yılKan bağım yoksa bundan ötesini göremem sorry.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. O olmayincada olmuyor ama
00 Yorumlaçok şükür bu zihniyette hiç olmadm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yemek ve sohbet işinede yarıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel onje görmüyorsa sıkıntı var hacı😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar.
Helalini bekleyen.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban yok mıdır kankkaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini o yolla yüceltmeyen kadın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha sen elif yalçın mısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her kadını görmem ama bazılarını görürüm.
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar