Türk kızları niye bu kadar egolu. Türkiye’de 120 kilo olan bir kız bile adriana lima havası var bu niye?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dostum Almanya’ya geldim o konuda çok rahatladım inan
Çok şanslısın. İyi midir Alman kızları?
Şu an Türk bir kızla ilişkim var Almanlar pek bana göre değil
Aa neden sana göre değil?
Çok soğuk donuk insanlar almanlar bana göre değil yani
Ama bizim Türk kızları gibi değillerdir?
Türkiyedeki türk kızları iyi değil de buradakiler biraz daha iyi
Valla seçimini iyi yap benden söylemesi
Boş fıs o egolar hep yapmacık güçlü görünmeye çalışıyorlar akıllarınca
120 kilo olan bir insan illaki özgüveni düşük , kendine özsaygısı olmayan , kendini kusurlarıyla sevemeyen biri mi olmalı
Erkeklerin geneli her gördüğüne tapıp peşinde koşturduğu için.
Yanı erkekler sizi 1 ay ilgisiz bıraksa napardiniz mesela?
Eğer bahsettiğimiz kişi sevdiğim adamsa üzülür nedenini sorardım. Sevmediğim biriyse zaten iltifat etmesini, ilgili olmasını istemezdim.
Hayır şunu soruyorum Türkiye’deki tüm Türk erkekleri sizi 1 ay boyunca ilgisiz bıraksa neler değiştirdi
O zaman egolar sönerdi ve muhtemelen kadınlar erkeklere daha yumuşak davranırdı. Cilve yaparlardı. Ama erkekler buna izin vermiyor ki biri yazmasa 1p tanesi yazar, yürür. Erkekler ilk önce yüz vermemeli ki o kadın da geri adım atsın.
Slk lan bunlar neyinize değer veriyorlarsa 😂
Bakın genelleme yapmak doğru olmaz. Adam gibi seven kadın da var erkek de. Bu dediğimiz kısım eğlence, çıkar peşinde olan insanlar. Onlar da zaten dış güzelliğe veya iz güzelliğe bakmıyorlar.
İstek attım
Bende ne buldunuz da attınız "slk erkekler ne buluyor bunlarda" diyen sizdiniz yanılmıuorsam 😄
Yani sana anca asilmam mi gerekiyor takip isteği göndermem icin?😂
Afilli laflara karnım tok😄
Yani kafalarınız tek buna mi çalışıyor?😂
İyi günler
Bayy 😂
Genel olarak egolu bir milletiz herhalde bilemiyorum ama sorgulamıyorum sende salla
Egolu omayan bayanı ilginizi çekecek mi? Cepte görüp yine egolu bayanla aldatıyor geneli
Evet çekecek
Ilgini çekseydi bulurdun inanki. Gördüklerin egolu ise onlar ilgini çekiyor. Görüşün oraya yönelmiş
Ya iyi misin egolu insan nasıl ilgimi ceksin ki?😂
Onları fark ediyosun. Bakış alanın sadece onalar olduğu için zaten görüyosun. Diğerlerini görmek isteseydin azınlıkta dahi bulurdun
Diğerleri nasıl bisey yanı bana Türk kızlarının %90 i egolu değildir diyebilir mi?😂
Misin?
Hayır %90 egolu çünkü erkekler beden seviyor. Kimisi ego yapıyor kendini korumak için kimi de bedeni olduğu için ego yapıyor. % 10 kısmı da gereksiz görüyor ruha önem veriyor. Şimdi de bana bakalım ego nun zıttı özgüven midir senin için?
Hayır tabikide. Egonun zit anlamlısı ben demektir
Özgüvenle egoyu karıştıran erkekler genelde egosu olan kızdan hoşlanıyorlar ama fark ediyorlar ki çoğu kız duygusal anlamda hayır demeyi beceremediği için trip sallıyor. Erkek bir iki yapıyor dediğini. Sonra ise yeni ufuklar arıyor çünkü değersizleştiğini fark ediyor. Kızda doğru olduğunu zannediyor. Mesele aslında erkeğin kendine değer vermesi ve kıza bazen neden dediği olmayacağını anlatmakta.
Arama bırka kendine deģer ver. Izle sadece. Kendine değer veren kadın hayır demesini özgüvenli bir biçimde yapar ve hayır dendiğinde de kabul eder. Sömürmez!
Erkekler genelde şöyle düşünüyor potansiyel yatağa atabilinen kadın egolu değildir. Lakin durum şu o kadın kendine değer vermiyor. Erkek kendisi ile kıyas yaptığı zaman haklı. Lakin kadın erkek değildir! Erkekde kadın.
Bu devirde her yatağa atılabilen kadın bir erkek çocuğunun karakter katilidir!
maalesef bizim kızlarımız karşındaki kişi istemediğin de “reddetmeyi bilmiyor” yani karşındaki kişiye istemediğini güzelce söylemiyor. Hakaret ediyor, küfür ediyor. Kızlar bunu yapınca, erkeklerde karşı hamleye gecince is bu sefer farklılaşıyor. Mesela bu ülkede Türk kızlarına hoşlandığını söyle, %80 ni sana küfür eder buna da “cahil egosu” deniyor. maalesef kadınlarımizin da %90 i tamamen kontrolsüz ve bilinçsiz bir “cahil egoluğu” vardır.
Tamam işte. Peki siz biliyormusunuz hayır demeyi?
Kızla nasil flörtlestiğinizin önemi var. Nezaket içerisinde sınır aşmadan denediğinizde olumlu geridönüşler olur
Valla o dediklerinizin hepsi eski Türk erkekleri yeni nesil Türk erkekleri öyle değiller
Hah işte! Mesele sadece ego değil. Yıkılmış bir gençlik veya kültür.
Sorgularken çerçeveli bakmak cevabı verir
İstek attım
Tamam
Genetik
Çok tuhaf
Öyle
İstek attım
Hepsini denemedik sen gibi ne bilelim :d
Valla denemedim bakınca görülüyor, insanlarla üsluplarına dikkat edersen anlarsın zaten
Hepsinin a q
Abazalar sayesinde.
DNA'larinda var
İyi birsey mi sence