Bir çok millet ve uyruktan sevgilim oldu ve çevremden bir çok ilişkiyi gözlemleme fırsatım oldu ama Türk kızındaki aşırı egoya bir türlü anlam veremedim ego elbette her insanda olmalı lakin yabancı kızlar daha güzel daha bakımlı ve bir çok alanda daha iyi olmalarına rağmen özellikle benim tanıştıklarım kesinlikle ortalama bir Türk kızındaki egoya sahip değillerdi bunun sebebi hikmeti nedir?
Bu ego özellikle 15 ila 25 yaş arasında aşırı derece de arttı Türk kızlarında 25 yaş üstün de fazla göremezsin 15 25 yaş arası Türk kızları cinsel organı var diye mesela egosu tavan olabiliyor nasıl olsa abazalar var onlardan kazanırım kafasında oldukları için böyleler yani iki tarafta da suç var bu payda erkek fazla yüz vermese yazmasa bunlar çılgına döner zaten
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben yabancı 32 yaşında Ukraynalı olsun Kolombiyalı olsun sohbet etmişliğim var genç kızlarında çok az ego var bu arada bizimkiler kadar yok sen git bizimkilere yaz fotoğraf mı istiycen falan demeye başlıyor kafalarında çok kurmuşlar maalesef
Egolu degilde biraz sinirli gibiler, kindar gibi ne biliym, birilerinden öç almak ister ya da sanki kotu bisey yapmissindirda sana zarar vermek. Oyle bi kafadalar niyeyse. Ben bi kizim yani hemcinslerim bana bile egoist ya da fesat tavirlar sergiliyorlar ayni bu dedigin gibi, sanki babalarini oldurdum ya da kotu bisey yaptim. Asiri kiskanc lar yani. Bence bunu egoyla karistiriyorsunuz, aslinda kendilerini begendikleri falan yok. Hayatlarindan ve kendilerinden memnun olmamislar hic, birileri onlarin egosunu zedelemis gecmiste oyle hissediyorlar, bende simdi herkesten alicam ocumu kim oldugumu gorcekler ben en iyiyim soyle guzelim boyle hayatinin icine ederim diye ortalikta suratsiz dolasiyorlar gibi 😂😭😭
Türkiye'deki kızların salt çoğunluğu menfaatçi ve egoist, paraya ve kendilerine tapıyorlar. Evlenmek onlar için artık enayi bir erkeğe kanca takmak olmuş, sadece kendilerini düşünüyorlar, sözde mantık evliliği yapıyorlar ama aslında uzun ömürlü olmayan evlilik. Boşansak da nafaka alırız kafasındalar. Bunlar hep Türkiye'de yasaların ve sosyal medya algı sayfalarının kadınları, sözde kadın özgürlüğünü ön plana çıkarması yüzünden.
Sizler gibi suret perest ve para odaklı olmadıkları için düşünce ve kibarlığa ve beyfendiliğe birtık daha önem Atfettikleri ettikleri için bizimde bakanımız oluyor elhamdulillah:)
Bende anlamıyorum kızları hem erkekler umrumuzda değil diyorlar hem de makyaj yapıyorlar. Madem karşı cinse Soğuksun niye süsleniyon ki ya. Kendine boya basan kızdan güzellik beklemeyin zaten. Derslerde bile Makyajla ugrasan kısa boylu tekezler var ya onların normal hâlini görün içiniz kalkar
Zihinsel olarak da iyi eğitilmiş değiller. İçe dönük cogu kız. Sosyal degilsin başarılı değilsin güzel değilsin isleri gucleri zengin koca bulmak bulamazlarsa lc waikikide calisan olarak baslicaklar