Ben incelim blackpill gerçektir hiçbir kız yakışıklı olmayan ve 1.80 altı erkeği sevmez
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gerçek olan red pilldir. kendini geliştirmek istemiyorsun. Başarısız olacağından korkuyorsun ve kolaya kaçıyorsun sen de biliyorsun. Black pill de bu korkunun üzerine gitmemeni sağlayan bir araç. Kadınlar bir çok parametrenin ortalamasına ve dönemsel olarak hissiyatlarına göre erkeği seçer. Boy bunlardan sadece bir tanesi.
Alakası yok red pill sadece uzunn yakışıklı erkekte iş yapar benim gibi 1.73 bir erkeği hiçbir kız istemez kendimi geliştirmemle alakası yok kızlar benle anca 30 yaşından sonra betabucks olmam için ister onuda ben istemiyorum
Yakışıklılık dediğin şey ise yaptığın spor ile, kendine oluşturduğun tarz ile ve özgüven ile gelen bir şey zaten. Ayrıca kadınlar için sende olduğu kadar birinci planda değil "görüntü". Her hangi bir kadın ile iletişime geçmek için gerçekten uğraşsan ve geçmiş olsan bunu kavraman uzun sürmezdi.
Kızların spor yapan kısa erkekler twetleri der susarım ayrıca tipe bakmasalarda boya bakıyorlar boy yoksa hiçbir kız istemez Twitter süslü sözlük gibi yerlere 1.80 altı erkek yaz gör sende hatta bu siteninde arama kısmına yaz
Aynı boylardayız. Spor yapsan testosteron seviyen yükselecek daha atılgan olacaksın ve bu özgüvensizliğin de gidecek de bahanelere sığınmak daha kolay tabii. Birbirinizi sürekli aşağı çekmeye çalışan bir oluşum kurdunuz black pill ile. Kendine zarar veriyorsun yapma.
Tamam aga özgüvenli oloruz okey o zamanda kızlar bu boyla bu özgüven ne diyor onu ne yapacaz kızlar 1.80 altı erkeklerle konuşur 1.80 chadlere verir
Kendimden uzun ve bence aşırı güzel bir kızla yıllarca birlikte oldum. Belki sen ergenliğe bile girmemişsindir başladığımızda o kadar uzun sürdü. Nasıl oldu bu? Param olmadığı zaman karşılardı, kendinden ödün verirdi, betabucks durumu yoktu. Bu nasıl oldu? Tweet örnek veriyorsun twitter dediğin yer çöplük her türlü insan var. Oradaki en boş tipleri örnek göstermen tamamının aynı olduğunu göstermez. "Bu boy ile bu özgüven ne" dediğin şey klasik bir shit test. Bilinçaltları yüzünden en chad adama bile shit test uygular kadınlar. Gerçekten chad mı yoksa rol mü yapıyor görmek için.
Tek doğru yıl Red Pilldir :D.
Mesaj atarsan konu ile ilgili bir video göndermek isterim.
Red pill sadece yakışıklı uzun boylu adamda iş yapar benim gibi 1.73 adamda iş yapmaz o benim için doğru yol blackpill
Bunu 1.65 olan bana mı diyorsun? Katılmıyorum.
Aynen öyle. İsmail abinin kanalını falan mı atacaksın :D
@SomeRandomGuy Yok ya. Kırmızı Hap isimli bir kanal var, mevzuya değindiği 36 dakikalık bir videosu vardı.
Biliyorum kanalı gönder izlesin diyeceğim de. İzlemeye bile tenezzül edeceğini sanmıyorum BP'ciler çok ilginç bir oluşum sürekli birbirlerini aşağı çekmek istiyorlar ve sürekli kaçmaya meyilliler.
Erkekler seviyo herhalde kısa kız 😂çünkü 155 boyundayım şuana kadar hep 180 ve üzeri erkek oldu hayatımda
Bir kız kısada olsa uzunda olsa evet seveni olur ama bir erkek 1.80 altıysa hiçbir kız sevmez onu
Yanlış düşünüyorsun bence ben aynı boyda biri girseydi hayatıma sorun etmezdim ama hiç girmedi şimdiye kadar
Hepiniz bunu diyorssunuz hiç kısa erkek çıkmadı diye ama hangi kısa erkekle konuşsam red yiyor
Konuştuğun erkekler black pill camiasından olduğu için olmasın?
yolda gördüklerime göre yanlış önerme. kısa adamın güzel sevgilisi oluyor tipsiz de olsa ben de kısayım bu arada lisede görüyordum yani
Boş şeyler bunlar
değil
Neyse ki 1.80 üstü ve yakışıklıyım. 😌