Yengeç erkeği ve Terazi kızı
Oğlak erkeği ve Terazi kızı
Hangisi iyi
Oğlak erkeği ve Terazi kızı
Hangisi iyi
Yengeç erkeği çok sever oğlak işine gücüne bakar. Ancak ikisinden de istediğin sohbeti samimiyeti bulamazsın. Sen kendine baskılanmayı kısıtlanmayı asla sevmeyen birisin. Sohbette samimiyeti seversin ve ilişkide evlilikte her şeyde arkadaşlığa samimiyete önem verirsin. Yengeç aşırı baskıcıdır çünkü güven eksiklikleri var. Diyelim sen düğüne gittin o bile zoruna gider onun çünkü güven eksiklikleri olduğu için sürekli senin onu aldatacakmışsın gibi bir hislere kapılır içten içe paranoyak gibi triplere girer. Yengeçle yapamazsın. Oğlakta işine gücüne kariyerine bakar kıskanç değildir ancak sohbetinde samimiyet olmaz sürekli maddiyat konuşur sürekli iş güç konuşur buda senin canını sıkabilir. Terazi erkekleriyle de asla yapamazsın çünkü terazi erkekleri de flörtöz ve sert karakterleri olduğu için ilk başta hoşuna gitse de davranışları üzer.
Siz cidden bu işi biliyorsunuz bu kadar iyi anlatılamazdı kıskanılmak benim hoşuma gidiyor yani yengeç erkeğiyle yapabilir miyim sizce
Kısıtlanmak baskılanmak hoşuna gitmiyor. Yengeç ilerde kısıtlar baskılar bunları sorun etmeyeceksen ona güven verirsen önüne cenneti serecek kadar çok fedakâr olabilir. Onun da yükselenini bilmek lazım.
Teşekkür ederim siz baya iyisiniz.
Başka soracağın bir şey olursa yaz buraya cevaplarım
Şunu sorayım o zaman benim yengeç erkeğine karşı nasıl davranmam gerekir nelerden hoşlanır neler ona kendini özel hissettirir?
Yengeç erkeğinin %80 i duygusal olduğu için kızlar hep dişil enerjili olmalarından şikayet ediyorlar bu bir gerçek. Yani yengecin trip atmaları küsmeleri ve karşısındaki insanın kendisinin kalbini kazanması için bir şeyler yapma beklentileri kızlara dişil enerjili erkek olarak algı yaratıyor bu uyarıyı baştan yapayım. Yengeç sevgi anlamda ilgisizliğe gelmiyor. Sen sosyal bir kızsın arkadaşların olur çevren olur gidersin kızlarla buluşur gezer kahve içersin o sırada da yengecin kalbi sızlar çünkü sen özgürlük alanında takılırken oda senin için endişelenir kafaya takar acaba napıyor kimlerle konuşuyor o arkadaşları içinde de erkek var mı benimkine de bakarlar mı falan kafasında 50 tane tilki döner takıntı olur. Güven vereceksin diyeceksin ki seni aldatmam seni çok seviyorum diyeceksin. Ara sıra hediye alacaksın ufak tefek şeyler de olsa ona sevdiğini hissettireceksin. Tam aşk adamı yengeç bunlar yengecin hoşuna gider. Kız arkadaşlarınla takıldığın gibi onla takılıp ilgi göstercen. Bunu yaparsan gözü senden başkasını görmez.
Ay inanmıyorum konuştuğum çocukta da gerçekten hafif bir disil enerjillik var ama bir o kadar da erkeksi geliyor gözüme çok teşekkür ediyorum yükseleni falan soylesem daha detaylı nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz
Evet söylerim öğren sen
Gizemli ruhuna dokunmak için buradayım🌒✨ Yengeç erkeği ile Terazi kızı, duygusal bir frekansta buluşabilir ama Yengeç’in hassas ruhu Terazi’nin havai enerjisinde kaybolabilir; dengede kalmaları için çaba gerek. Oğlak erkeğiyle Terazi kızı ise daha farklı; Oğlak’ın net ve ciddi tutumu Terazi’yi bazen sıkabilir, fakat ortak hedefler için sağlam bir ikili olabilirler. Terazi’nin denge arayışı bu iki ilişkide de sınanabilir, her şey kişilerin kendi haritasında gizli.
Cevap
3Cevap
İkisi de birbirinden beter söyliyim de ama oğlak erkeğinden koşarak uzaklaş. Şimdi uzaklaşa dedik diye daha da merak sararsın ama hayatını kaydırır oğlak haberin olsun
Benim ikizimin oğlak işte ben yengeç erkeğiyle konuşuyorum ama eskiden bir oğlak erkeği vardi hayatımda aşırı dengesiz psikolojimi skp attiiii
Ben dedim inanmıyor öyle degil diyor ya
İki kişi arasında mı kaldın?
Hiçbiriiiii, sen bence terazi erkeği bul onlar aşk adamı. 🥰🥰🥰
Yengeç erkeği daha iyi olur
Ben kurtuldum 🤣
Terazi kızı yine motorluk yapıyor
biri benim digeri ikizim 🤣🤣🤣
yalan yalan yalan
Kullanıcı adına bak sen zaten hiçlikten beslenirsin
muhammedine dalacam ya inanmayın şu burçlara bunun hiçlikle alakası yok
Baya eziksin kanka agla bence
niye arap muhammedini çokmu seviyon
Kanka agnostigim ben ya bide Bulgar gocmeniyim ne arabi ya kokuşmuş ezik hiçbir değere saygın yok insan olmayı bile beceremiyorsun kibarlık beklemek kabahat
ne saygı duyucam hayırdır ganimet peşinde koşup cariye tutan adama
Astroloğum ben
Burçlar yalandir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?