reddetme veya kabul etme sonuçta bir tercihtir. hür iradedir. Ben de defalarca reddedildim ve reddettim ama hiç birisinde deliler gibi aşık olsam dahi karşımdaki insana sitem etme dışında da bir zararım olmadı. Ama son zamanlarda bayan kardeşlerimizin böyle insan dışı muamelelere maruz kalması açıkçası beni çok üzüyor. Zaten güvensizlik ile dolu bir ilişki süreci yaşıyoruz. Bu artan olaylar da tuzu biberi oluyor ne yazık ki. Ankara 'da yüzüne kezzap atılan bayan kardeşimizin yaşadığı travmatik olay gibi.
Sevgili olmayı reddedilince neden caniye dönüşürler?
Bu kezzap nasıl bir şey ki böyle her isteyen buluyor satın alıyor her isteyen pompalı tüfek tabanca çakı alabiliyor kullanabiliyor bu tarz tehlikeli şeylere kolay ulaşım olursa kadın da zarar görür adam da hayvan da. Başındaki devlet hukuk devleti mi ki her şey para torpil olmuş parasını veren hayvan avlıyor parasını veren silah alıyor yazıklar olsun gerçekten devlet doğru olmadıkça çok görürüz bu vakaları. Sadece bazı suçlarda bile kısasa kısas uygulansaydi şu an dünya daha yaşanabilir olurdu. Cani her zaman her yerde vardır cezasını caydırıcı vereceksin ki adam olacak.
kısasa kısas olmalı. insan ne yaparsa karşılığını o şekilde görmeli! Zaten bizi yaratan da bunu emrediyor istediğinizi yapın ama bu yaptığınız iyi şeylerin ve kötü şeylerin bir ödül ve cezası muhakkak olacaktır diye de uyarmış.
Aynı şekilde onun da yüzüne kezzap atılma cezası olabilseydi bunlar olmayacaktı şimdi birkaç yıl yatar çıkarım diye güvendiği için bir sürü kadın tehlikede
Ne yazık ki ev hapsi vermişler çalışıp para kazanamıyor diye de o cezayı da kaldırmış mahkeme... Yani cani'nin ev hapsi bitti zavallı bayanın ev hapsi başladı ölüm korkusu ile.
Hadsizliğe bak lan illa seni sevmek zorunda dimi o insanın işi yok ailesi yok arkadaşları yok sanki sadece sen varsın. en tiksindiğim nefret ettiğim erkek varlıkları insani değerleri düşük kavgacı , kindar, öfkeli , kötü bunları şeytan mı yetiştiriyor acaba annesi babası yok mu?
bunlari yapanlar cani sadece sevgili olmadiklari icin yapmadilar ruh hastasi olduklari icin yaptilar bir insan diger insana ya da hayvana ya da diger canlilara bile isteye kiymaz yapamaz ya eve sinek giriyor oldurmeden disari cikmasi icin cam aciyorum nasil bir zihniyet icinde siddet gosteriyorlar bilmiyorum seviyorsundur evet bende sevdim sevdigim zaman gittim dovdum iskence mi ettim zaten siddet guzel birsey olsaydi herkes aynisinj yapardı bu saman kafalilar anlamiyor
kader ve kazaya inanırım ben de razıyım ancak Allah'tan gelene... Fakat ya Allah'ın yarattığı ona kendi nurundan biçim verdiği yüreği güzel insanlar bu insan dışı zorbalığı hak ediyorlar mı?