Beraber evde yemek yapmaktan hoşlanırım. Evden güzel yemek kokuları gelir erkek eksikler için markete iner. Ev düzenlidir çorap çekmecesinden limon falan çıkmaz yani. Sonra bahçeye açılan balkonda çay keyfi yapılır.
anlatıyorum dinle knk. En güzel aktivite birlikte saçmaladığınız aktivitelerdir net. Bak Mesela Dışarıdasınız Ayağın kaymış düşmüşsün, O sana gülmuyecek nede Ya aşkom İyimisin canın acıdımı modunada girmiyecek, Düşmüş gibi yapıcak. Birbirimize güleceğiz. ya da ne bileyim, Yağmur yağıyor paşa keyfimin kahyası yağmurda ıslanmak istiyor, Şemsiyeyle filan uğraşmasın. Şöyle saçma sapan yağmurda eğlene bilek, Biride çıkıp Hasta olucaz eve gidelim demesin, Olalım yani birlikte olacaksak o bile eğlenceli. Sonra Yağmurdan Sonra Koşa koşa eve gidip, Sıcak duş ardından Birlikte çay içmek, Biz niye öyle bi şey yaptık diyip kendimize gülelim mesela. ya da ne bileyim, saçma sapan makyajlar edelim sjsjsjs. O bana bende ona. Hani kız gibi değilde, Şöyıe joker Makyajı filan. Ardından Hemen o makyajlarla Selfiler filan. Neyse ya çok hayal kurmayalım şimdi, bunun bide Sap olduğunu dank etmesi var. Fena can acıtıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Film izlemeye bayılırım. Sevgiliyle film izlemek benim içinde keyif alacağım en güzel aktive olurdu heralde.