Sizce sevgiliyle yapılacak en güzel aktivite nedir?

Çok var... Gidersin bir açık alanda ağacın altına yatarsın... Beraber yemek yapmak film izlemek cezalı oyunlar oynamak ortak arkadaşlar edinip grupça gezmek tatile çıkmak yolculuk yapmak cinsellik biriniz hasta olunca diğerinizin ona gidip bakması berber tenis oynamak beraber abur cubur yiye yiye göbek yapıp ondan sonra aynı anda hadi bu ay kilo veriyoruz diyip diyet listesi hazırlamak ikinizinde uymaması sonucu hadi spor yapalım demeniz ve her gece yürüyüşler yapmak ve kilo vermek hayvan bakmak iş kurmak gidip millete sataşıp sonra oturup biz bir şey yapmadık diye teselli etmek dedikodu etmek pis pis şakalar yapmak...
Ve ben yine kendimi kaptırdım şimdi gidip bir sigara daha yakacağım :((((
😄
Bu akşam gel yapalım polyana
Desem bile inanma

Sen alışmışsın güneşli güzel günlere ben gecenin dördü beşiyim. İyi geceler prenses
Ajajja güldürdün
Çok teşekkürler sister
😊
Sevgiliyle yapılacak en güzel aktivite sohbet etmektir. Film, oyun oynamak, cinsel ilişki, yemek yapmak vs her şey bence güzel bir sohbetin yerini tutmuyor. Rakı gibi giden bir sohbet diyorum.
Film izlemek ve birlikte farklı yerler keşfetmek
Cevap
12Cevap
Yağmurlu ve soğuk bir gece akşamı yorganın altına girip kokusunu hissedene dek sıkıca sarılıp film-dizi izlemek…
Çokk güzel ☹
Hayaller hayaller 😕
sessizce oturup gözlerini izlemek ama bunu yapan yok
Bu da çok güzel el ele verip, gözlerini izlemek bütün duygularınızın birbirine yansıdığı o muhteşem an.
Sonbahar rüzgarın döktüğü yapraklı yolda yürümek bir tepede oturmak sarı sarı
Her an güzel sanırım.. Yanımdan ayrılalı 2 saat oldu. Şimdiden özlediiiğğğmmm. 😿
Evet, bir de o durum var.🥲
Kesinlikle 😿🤷
Sarılmak kokusu üzerine geçene kadar sarılmak
Ahh ahh zaten sarılmak en güzeli.
Saatlerce öyle kalsa insan yine doyamıyor.
Kokusu sinene dek sarılmak.
Ohh evet en güzeli
sahilde şarkı dinlemek
Gecenin karanlığında gökyüzüne bakarak dertleşmek.
Bisiklet sürmek.
Sarılıp uyumak
Seks dışında mı
Evet
off hatuna bak be :d
Seks. Başka ne olabilirki
Omuzunda uyumak😕
Seks
seks seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?