Ben esmer erkek çok seviyorum. Ama bana hiç bir esmer erkek yazmıyor. Ben düşündüm de acaba sosyal medyada esmer olan erkeklere istek mi atsam. Sizce çok saçma olur mu? Sonra da diyorum ki başıma bela almayım. Sizce doğru olur mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Esmer erkekten çok ne var? Bence esmer erkeklerden hoşlanan az. Geneli kumral ve sarısın seviyor.
Ben hiç bulamıyorum esmer. Ve artık ağlamaya başlıyorum esmer erkekler benden kaçıyor diye
Keşke kızların hepsi senin gibi olsa.😂Ben hiç rastlamadım.
Niye ırkçılık yapıyon , biz sarışın hatunlardan hoşlanıyoz mu Allah Allah ya
Hoslanin banane
Sen de ırkçılığın da yerin dibine girsin
Herhangi biri sana boş bir karakter olduğundan bahsetmiş miydi?
Hayır
İnternet üzerinde esmer erkek arayan bir kadın, boş işlerle uğraşıyor demektir
Aslında hayatım da birisi olsun istiyorum. Ailemden dolayı dışarı çıkamıyorum. Çünkü dışarı çıkmama izin vermiyorlar.
Üfff çocum, ailen neden dışarı çıkmana izin vermiycek kaç yaşındasın sen?
23 yaşındayım
Bu yaştaki biri ancak kendi isteğiyle dışarı çıkmaz bence aileni bahane ediyosun sanki
Yok cidden benim ailem çok kısıtlayıcı. Dışarı çıktığım an sürekli arıyorlar veya mesaj atıyorlar. Bir gün avm de sinemaya gittim. Annemin de bu durumdan haberi vardı. Sinemada telefonumu sessize almıştım. Annem beni aradı Bende Sinemada açamadım. Sonra anneme avm ye geldi benim yanıma
Şaka mısın çocum? Çok baskı yapıyorlar anladım
Bu işin yaş ile ilgisi yok.
Kimse ile görüşemiyorum. Kiz kardeşimize dışarı çıksam bile baskı yapıyor neredesiniz diye. Dışarı çıktığımız an başlıyor aramalar
Bilemem, beni kimse baskı altında tutamaz ailem dahil çünkü ben nerede ne yapılması gerektiğini bilen biriyim. Demek ki çevreye (sana) güvenmiyorlar
Zaten onların bu tavırları yüzünüzden yeni insanlar ile tanışamiyorum. Bu yüzden esmer erkeklere istek atsam mı dedim.
Saçmalama, ne işin var esmer erkeklerle?
Çok seviyorum
Duyan da birini çok seviyosun sanıcak? Kimi seviyosun evladım?
Serdar kıskançlık krizine giricene şu büyüleri çözdür. Ben sana esmer erkek rolü yaparım, sen hiç merak etme
Serdar kim?
Serdar beni bir zamanlar çok değer verdiğim bir insan ama artık gözümde sadece büyücü bir şıl lık. Ama arkadaş diye katlanıyoruz bazı gereksiz hareketlerine. Büyü yaptı da bana ve aileme az biraz. Bana yardım etmesi için gelmesi lazım
Mk ülkenin tamamı esmer nerdeyse maden ocağında mi yasiyorsun
Sana yemin ederim bir tane bile esmer erkek bulamıyorum. Bak bulsam öpüp başımın üstüne koyacağım
Dışarı çık 10 erkekten 8 tanesi rahat esmer zaten.
Ya benim cevrem de hep beyaz var
Ne alaka başına almakla:D
Ya ne biliyim istek attığım birisi başıma musallat olur falan. Çünkü şu an zaten başıma musallat olan birisi var. Bir başkasını da kaldıramam
O kişi yüzünden böyle bi korku oluşmuş sende yoksa her istek attığın yapmaz öyle bir şey
At bakalım sonucu buraya yaz
Başıma bela almaktan korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok
Türkiye'de esmer erkek bulamiyosun öylemi
Sana doğruyu söylüyorum cidden 1 tane bile bulamıyorum. Daha 2 gün önce esmer erkekler benden kaçıyorlar diye dusunup ağlamaya başladım.
Esmerler niyekaciyosunuz bu kızdan tamam ben onlara kızdım artık senden kacmiyacaklar
Hani nerede yoklar
Bak terbiyesizlere gelmediler mi esmerler bı el atın suraya
Ben esmerim yazayım:D
Zenciyim ben 😬
Geldim