Asla dediğim sey oldu. Evli bir adamla olmak istemezdim? Boşandıktan sonra bunlar geldi başıma? Ne yapmaliyim?

Bosandim. Esim kumar oynuyordu. Cocugum yok. Ben asla dediğim şeyi yaptım. Evli birine aşık oldum oda bana. Birlikteyiz Şu an. Ben 34 yaşındayım. O 52. Benim o adamla ne isim olur.:((cok üzülüyorum onuda seviyorum onla evlilik istemiyorum. Ben yuva kurmak çocuğum olsun isterdim. Ama bosanali 1 bucuk yil oldu karşıma çıkan insanlar ya borcu var ya çocuğu ya da bana uymuyor. Benim çocuğum yok. Bende yuva kurmak isterdim o kadar üzülüyorum ki:((kendimi evli adama layık gordum boyle olsun istemezdim. O kadar kotu durumdayım ki psikolojik olarak.. Benim karşıma uygun biri çıkmaz mı bende yuva kuramazmiyim. Hep olumsuz düşünüyorum. Simdi bu adamda alisti bana oda defalarca ayrilmak istedi ama yapamadi. Ben ayrılmayalım dedim sarıldı bana yine ayrılmadık. Ancak sen evlenince bırakırım seni diyor. Ben Ne yapacagim
Güncellemeler
+1 yıl
Bulamiyorum bana uygun biri yok. Bende kurtulmak istiyorum cok üzülüyorum bunlari ağlayarak yaziyoru. m
Güncellemeler
+1 yıl
Adamla parası için beraber degilim. Ben onu sevdgim icin onunla birlikteym
Asla dediğim sey oldu. Evli bir adamla olmak istemezdim? Boşandıktan sonra bunlar geldi başıma? Ne yapmaliyim?