Aldatmanın geçerli, haklı hiçbir nedeni veya sebebi olmaz, olamaz.
Aldatılmayı hak ediyor tabirini doğru bulmuyorum. ( Tabi öyle istisnalar oluyor ki, onlara laf düşmez.)
Madem mutlu değilsin, madem huzursuzsun, yolları ayırırsın. Aldatmak bir seçenek değildir ki... Tabi ki çok aşırı baskıcı bir bağlayış söz konusu değilse.
Aldatılan kişinin ilişkide sorumsuzlukları, hataları söz konusu olmuş olabilir. Bu aldatılmaya mazeret, neden olarak sunulamaz. Aldatmak, kalleşliktir.
bir aldatma vakasın da her daim aldatan karaktersiz suçludur ve şunun asla unutulmaması gerekir, aldatmak bir tecavüzdür ve daha da kötüsü burada tecavüze uğrayan kişi (kadın erkek fark etmemeksizin) buna engel olmak için bir şey yapma fırsatına bile sahip olmamıştır, bizim gözümüz değecek diye hayalini kuramadığımız aşkı sevdayı önce oyuncak ettiler gülünecek hale getirdiler şakaya bir anlık eğlencelere çevirdiler, yetmedi bunun içine bir insanın (insan dememin sebebi hayvanlar ihanet etmez, tek eşli olan tek eşlidir çok eşli zannedilenler de eş diye bir kavram yoktur bir mevsim için bir araya gelirler erkek iş bitince çeker gider) şu canına yandığımın hayatında yapabileceği en aşağılık 4 şeyden birini (hatta kimi zaman 4 ünü birden) dahil ettiler ki bu bile bardağı taşırmıştı zaten bide o bile yetmedi yok açık ilişkiydi yok swinger dı yok eşini paylaşmaydı (erkek için olanı da var kadın için olanı da) diye saçma sapan mazeretlerle meşrulaştırdılar mı, modernlik kisvesi altında dünyayı lut kavmine çevirdiler *nasını satayım, Allahım yüce rabbim sen şu ahir zamanda yoldan şaşmamayı, şaşanların da bizden uzak cehenneme direkt olmasını nasip eyle yüce rabbim. Allah kim kimin azıcık bile canını yakıyosa, kırıyosa, ihanet ediyosa, hakkına giriyosa 2 tarafta da versin cezalarını bütün gönlü güzel kullarının da yardımcısı koruyucusu olsun. amin.
Fazla kıskanmıyorum. Çünkü birey olarak görüyorum. Kendisine saygısı olmalı, nerede duracağını bilmeli insan diye düşünüyorum. Aldatıyor. Benim sadece 6 ayda sezonda 500 kişi ile uçuşum oluyor. Ne kadınlar geliyor. Para teklif ediyorlar. Kendime saygımdan sevgilime saygımdan ilgilenmiyorum. Ama aldatılıyorum. Yoluna baksın. Uğraşamam. Ben. Geriye de kafam dönmüyor. Benim tek çizgim yanlara ve ileri bakmak
Aldatılan kişinin bence suçu yoktur.. Ne gerekçeyle olursa olsun karşı tarafın bunu hak ettiğini düşünmüyorum.. Mutlaka başka bir yol olmalı.. Fazla güvenmek konusuna gelirsek eğer ne kimseye bana güven derim ne de kimseye o denli güvenirim.. Orta seviye her zaman iyidir.. Sonrasında yarattığı yıkım büyük olmamalı.. Keyifli geceler..
Ortada suçlu olan tek kişi aldatan taraf bana göre tamamen. İnsan çok sevidiğiyle beraber olmak ister, çok sevdiğine de güven duyar zaten. Şahsen güvenmediğim kimseye aşırı duygular besleyemem ben. Bunu da sevginin bir parçası olarak görüyorum. Aldatılmasına rağmen affediyorsa o zaman sıkıntı işte fakat yine de suçlayamıyorum o kişileri çünkü gerçekten anlayabiliyorum. Kabullenmek istemiyorlar, idrak etmek istemiyorlar inatla ve sevdikleri insanın ağzından çıkanlara tutunmak istiyorlar sadece o an fakat yine de böyle bir durumda zamanla soğukluk giriyor araya ve aldatan bir daha aldatıyor. Bu sefer daha çok farkında oluyor aldatılan kişi ve yapılanın bir hata değil, tercih olduğunu anlayabildiğin an zaten bitirebiliyorsun...
Doğrusunu yapmış olmak. Çünkü aldatan taraf bu eylemi; ilgisizlik, sevgisizlik ve güvensizlige bağlasa da kendi yaptığının karaktersizlik olduğunu asla kabul etmeyecektir. Aldatana neden yaptın diye sorsan "sarhoştum hatırlamıyorum", "sen çok ilgisizdin aklımı çeldi" v. b şeyler söyler. Aldatılan taraf; sevmiş, ilgi göstermiş, güvenmis ve inanmış ama karşılığını sevdiğinin başkasının kollarında kalmasıyla almış. Aldatılan da hata yok, hata karaktersiz birine inanmış olmak
Aldatılmış biri olarak bu soruyu cevaplamazsam olmaz galiba. Hani derler ya, "Aşk, insanın gözünü kör eder." diye tam olarak insan, aşık olunca/sevince göremiyorsun hiçbir şeyi. Kusurları bile kusursuz geliyor insana hatta. İşte tam bu radde de insan sevdiğinin dozunu kaçırdığını, kontrollü olması gerektiğini anlamalı, belki de o kontrolü ele alsa mantığını kaybetmese başına belki de böyle kötü bir durum gelmeyecek... Ama gel de bunu deliler gibi aşıkken anlat o kişiye mantığı devre dışı oluyor insanın o durumlarda. Her ne kadar mantığım ağır basar dese de insan, bir gün öyle biri karşına çıkıyor ki ne mantık bırakıyor insanda ne akıl. Böyle sevmek asla doğru değil ama en azından bir daha bu denli körü körüne kimseye bağlanıp sevmemeyi öğrendim diyelim, kötü bir tecrübe oldu ama beni kendime getirdi. İşin özüne gelecek olursam; Hem çok sevmek hem de güvenmek.
Sevip güvendi diye aldatılmayı hak mı etti yani demek lazım öylelerine. Bazı insanlar sadece konuşmak için konuşuyor, karşısındaki insanın hiçbir suçu olmadığı konularda bile ister istemez kendilerini sorgulamalarına neden oluyorlar. Aldatılan birinin ne suçu olabilir ki. Diğer kadınlara göre daha az bakımlı diye mi? Yoksa daha az işveli cilveli diye mi? Bunlar bir nedense aldatan şahıslar ayrıldıktan sonra tercihlerini başkalarından yana kullanabilirler. Birlikteyken değil. Kendilerine bağlı, seven, değer veren birine bunu yapmaya hakları yok.
Beni aldatan kişi "benimle ilgilenmedin, o ilgilendi o yüzden aldattım, ilgilensen aldatmazdım" demişti. Bahsi geçen ilgi ne biliyo musunuz, okeyde tanışıyorlar 3. Gün her gece görüntülü konuşuyorlar, kıza benden bahsedince kız hastaneye düşüyor😂 ben onu görmek için 4 saat yol gidiyorum ilgilenmiş olmuyorum ama? Garip. Direkt yol verdim mutlu olun diyip, sonra kız bana mesaj attı sen olmasan çok mutlu olurduk diye, bak bak😂 aldatılan hiçbi zaman haksız olamaz, memnun olmayan ayrılacak, o kadar
Aldatılmış birinin suçu anca şu şekilde olabilir aldatan kişi gayet karakterli biridir kişiyi sevmediğini belirtmiş ve boşanmayı-ayrılmayı teklif etmiştir. Kişi buna yanaşmamış onu zorla yanında tutuyordur yani aldatmaktan başka çare bırakmamıştır aldatan kişiye anca bu konumda suçludur aldatılan kişi, onun dışında aldatanın karaktersizliğidir bence aldatılanın bir suçu yoktur.
Aldatmanın nedeni sebebi olmaz. Karakter yoksunudur, vicdanen ahlaken rahatsızlık duymaz çünkü o duygular yoktur onda yapar. Aldatılana suç yüklerler sen böyle olduğun için, sen böyle davrandığın için, beni buna sen ittin, ilgisiz davrandın, sevgini göstermedin cart curt hikaye hepsi. Mutsuz olan ilgi ve sevgi görmediği yerde kalmasın gitsin sonra ne halt yiyorsa yesin.
"Aldatılmış birinin suçu" diye bir şey yok. Aldatılma olayında suçlunun %100 aldatan kişi olduğunu düşünüyorum çünkü aldatmanın bahanesi olmaz. Memnun olmadığı bir durumu medeni bir şekilde de çözebilir. Karaktersiz olana ne kadar dozunda davranırsanız davranın, aldatır.
Bence karşıdaki insana fazla gelmiştir ve aldatılmıştir. Düşünsene ayrilmayi söylemeyecek kadar aciz biriyle berabersin ve bunun sonucunda "aldatiliyorsun" :) tabi buna da aldatılmak denirse. Çünkü aldatilan kişi yalnızca o kişiye aldanmıştir. Karşı taraf asıl kendini aldatmıştir benim gözümde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldatılan kişi fazla kiskancsa, guvenmiyorsa, baskı kuruyorsa, sorguluyorsa gibi gibi şeyler yüzünden çok aldatilmalar olabiliyor burada erkek hiç bir tamam kadın böyle davraniyorsa hatalı kadındır ama erkek gidip aldatırsa hatalı erkek olur o kadının yaptığı hatalar yok sayılır. Bunun dışında miss gibi giden ilişkilerde hiç bir sebep yokken de aldatilmalar oluyor buda karakter meselesi.
Aldatılan insan ne zamandan beri suçlu oldu pardon? Şimdi ama o duruma gelene kadar o da karşısındakine bunu bunu yapmıştır diyenler olacak. Hemen cevap vereyim. Bir insan kendini bilmiyorsa aldatır çünkü kendini bilen insan önce kendinden utanır. Ayrıca konuşup ortada bir sorun varsa çözmek, olmuyorsa noktalamak gibi medeni cesaret gerektiren bir tavır varken böyle ucuz yollara başvuracak kadar korkak insanla olmak suç değil olsa olsa hata olur.
kardeş gerçekten çok güzel söylemişsin helal olsun diyorum inşallah bu zihniyetten daha bol vardır zira ahir zamandayız bu aldatmak deyip itinayla kınadığımız şeyi kabullenerek yaşayanlar bile var denge çok bozuldu çok.
Sadece aldatanın kendini kandırma duygusu vardır hayatta. Aldatılan kişi hayatına devam eder. Aldatan bir gün bunu yaşar. Güven ve sevgi kavramını her daim devam ettirin ve hak edene.
Bence karşı cins dürüstlüğünü kanıtlayana kadar onu izlemeli ve gözlemlemelisiniz. Ama biz kadınlar bu durumda biraz hasas davranabiliyoruz ve aşık olunca gözümüz görmüyor. Çok çabuk erkeklerin dediklerine inanıyoruz. Bu erkekler içinde geçerli.
çok doğru bir tespit (benim de günlük hayatta sürekli söylediğim bir şey aynı zamanda) keşke kimse kimseyi aldatmasa, ihanet etmese ve evet aynısı erkekler içinde geçerli Allah korusun bütün gönlü güzel kullarını.
Aldatılan suçlu veya ihmalkar olarak görülüyor bu ülkede. Zaten, dünyanın en iğrenç şeylerinden birini yaşadığın yetmezmiş gibi bir de hatayı sende arayanların olduğu bir toplumda yaşamaya çalışıyoruz.
Sadece insanları tanıyamamışlığı derim. Aldatılmış biri olarakta sevmek veya güvenmek benim en doğal ihtiyacım burada hatam yok olamazda ama karşımdakinin sadakat problemi olduğunu anlayamamak benim hatam.
Yani bazı istisnalar var evli olduğu halde cinsellik yaşamayanlar var, kişi cinsellik istemeyince eşi başkasına bakar bu normaldir ancak diğer olaylarda suçu yoktur.
Siz katılmayın bir kadın bana benimle evlensen bile benimle hiçbir zaman cinsel ilişkiye giremezsin benim prensiplerimde cinsellik yok derse , (ki konuları erken konuşmak gibi bir huyum var öyle öğrenmiş oldum. ve ayrıldım) Bende gider başkasıyla ilişkiye girerim.
Aldatılan insan suçlu değildir hiçbir zaman. Şöyle saçma sapan sorular sorup normalleştirmeye çalışmayın sırf fenomensiniz diye. Milletin bilinç altına işlemeyin!!!
Aldatılmış birinin suçu yoktur. Aldatan suçludur. Varsa eksik bulduğu bir şey ve bunu illa başkasında arayacaksa, aldatma bahanesi değil ayrılık nedeni yapacak, öyle gidecek.
Yanlış insanı sevmek diyeceğim ama ne sevmek suçtur, ne de güvenmek. Aldatan insan karakterine yakışanı yaptığı için aldatmıştır. Aldatılanın suçu yoktur. Ancak ilgisiz bıraktığı için başkalarıyla ilgilenerek onu aldatan kişiyi suçlayamaz. Böyle bir durumda aldatılan suçlu olur.
Olsun, fikrimizi özgürce belirtebiliyoruz. Bu bile yeterlidir. Ben bu görüşü, aldatıldığım ama kimseyi aldatmadığımı da göz önünde bulundurarak yaptım.
Elbette fikrinizi yazabilirsiniz aslında soru soruyor olmanın da amacı olaya başka açılardan bakabilmek. Ben aldatmanın haklı yanı olduğunu düşünmüyorum sadece. Bitirmek daha karakterlice en azından.
Tamamen ona ait olması her konuda garanti olmak ta denilebilir aitlik herkese yakışmaz zor bir renktir ama gerçek bir kişide güzel durur umarım herkese kendi kadar gerçek biri nasip olur
Olabilir benim düşüncem katılmak zorunde değilsin ama şunu bil karnı tok bi adamı ya da kadını farketmez dünyanın en iyi restorantına götür en iyi yemeyi iste yediremezsin😉