Beni yine de sevebilir mi?

Ben birine aşık oldum. Ama mazhep gereği bir türlü ailelerimize bu durumu kabul ettiremedik. Aileler olmadan yapabiliriz sandık ve beraber kaçtık o 20 ben 18 yaşındaydım. Günlerce olur olmadık yerlerde kaldık parasız kaldık hastalandık iş aradık ama o kadar pis görünüyorduk ki kimse yüzümüze bakmadı ve sonunda ayrıldık. Mecburduk henüz hayatı bu denli bilmiyorduk. O günden sonra görüşemedik. Ailem başta çok eziyet etti bana şiddet hakaret aklınıza gelebilecek her türlü kötülük.. Sonra unutuldu bunlar. Farklı bir şehre taşındık. Hayatım incecik buz üstünde gibiydi düşmemek için çabalasam da bir yerden sonra yerlebir oldum. Farklı yollara soktum kendimi. Aileme sinirimden, onları cezalandırmak istemeden ya da çaresizliğimden bilmiyorum.. Alkol, ortam farklı adamlar farklı hayatlar 3 senede en dibi gördüm. Onlarca insanla beraber oldum 2 düşük yaptım. Berbat insanlarla muhattap olmak zorunda kaldım. Bundan birkaç gün önce o beni buldu. Okumuş iyi bir mesleği olmuş. Ailesini geçen sene trafik kazasında kaybetmiş. Hiç evlenmemiş beni unutmamış. Hiç bir engel yok önümüzde gel benimle dedi görüşmek istedi. Henüz ben olanları ona anlatamadım. Birkaç gün sonra buluşacağız.. Sizce ben ona hala laik olabilir miyim? Bunca şeyden sonra yeniden onu sevebilir onunla beraber bir ömür kalabilir miyim 😔 ? Ya da o beni bunları bile bile yeniden sevebilir mi?
Beni yine de sevebilir mi?