İhanet, yalan, boynuzlanmak vs.. Bir ilişkide karşı cinsi en çok ne korkutur sizce? 

Bunca yıllık deneyimlerimde beni her zaman ve en çok korkutan şey kadın arkadaşın karşıma gelip "konuşmamız lazım" demesi. Yapmayın şunu Allahaşkına, gelin konuşacaksanız konuşun. Ama konuşmamız lazım diye bir erkeğin karşısına dikilmeyin.
Erkek içinde kadın içinde bir ilişkinin monotonluğa devrilmesi korku verici olur. Bir ilişkiyi besleyen hissiyatların en güzeli heyecandır. O heyecanın bitmesi halinde sıkılmalar baş gösterir.
Teşekkür ederim. 🍀
ilgisizlik...
Cevap
37Cevap
Bence en çok aşırı derecede ciddi olan bir karşı cins korkutur diye tahmin ediyorum böyle hemen işte evlilik çocuk hayalleri kuran bide kıskanan
Kıskanınca kaçıyor erkekler
Hep olumsuz şeyler düşünülse de, bazen fazla sevmek de korkutur.. Hiç öyle sevilmemiştir çünkü.. Cesaret edemez devam etmeye..
Zekiliğim ve 6. hissimin kuvveti karşït tarafta ufakta olsa bir tedirginlik veriyor ne yalan soyliyeyim.
Yalan ve arkadan iş çevirme. Samimiyetsizlik ve hor görülme.
Söylediklerinin arkasında durmayıp tutarsız dengesiz vefasız olması
Fazla sevilmek, ona fazla iyi geldim :) bu da nasıl bir şeyse..
Önce kıskançlık, sonra yüksek ego ve kibir.. Kıskançlık en derin ruh hastalığıdır.
Kullanılmak, samimiyetsizlik, güven
Güven yoksa hiç bişeyin anlamı yoktur
Birçok var ama icleinde biri hepsini kapsıyor.. yalan. Yalan varsa her b. k var demektir.
valla ihaneti yalanı bilmemde benle konuşan benden korkuyor aga herhalde az beğenenim var
Her şey güzel gidiyorken beklenmedik bir anda araya soğukluk girecek kaygısı.
korkmak değil de ihaneti asla kabul etmem ve yapman da
Artık en masum kızın geçmişinde bile 20-30 erkek ve bir sürü yaşanmışlık oluyor. Bence en korkutucu şey bu...
Sevmedigi halde kendine asik eden birinden korkarim. O saatten snra ipleri baskasinin elinde bi kuklaya donusuyrsuuz
Değersiz hissetmek bence.
İhanet.
Verdigin degerin karşılığını görememe
Hepsi tek bir çatı altında toplanır buda güvensizliktir
Yalanını yakalamak galiba
Belirsizlik korkutur.
cut.
İhanettir en fazla başka ne olacak
Güven sorunu
Aldatılmak
Yalan ve ihanet
İhanet, güvensizlik