+1 yılParaya aşık olan daha itici hatta kimlikte dini görüşe para yazdırsınlar. Para kazanılır, harcanır ama sevgi ve duyguları öyle bir kere de harcayamazsın. Sürekli para konusu da beni bayıyor artık daha sana adını sormadan aldığın maaşı soran insanlar var direk engel.
12 Yorumla- +1 yıl
Adını sormadan maaş 😱🤣 dini inanç kısmı para onların kesinlikle
- +1 yıl
Adım maaş soyadım para:D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılParaya aşık olanlar daha itici ama işin gerçeği yalana dolana gerek yok herkes birtakım kriterler arıyor seveceği kişide.. Tabi ki güzellik ya da yakışıklılık kavramı her birimiz için farklı.. İnsanların beklentilerinin olması çok normal ama bunların öncelikler sıralamasında yer alması bence gereksiz.. Daha gerekli unsurlar varken bunlar geri planda olmalı.. Keyifli günler..
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAl birini vur ötekine ikiside aynı şey.
Bence öncelik karekter kişilik ve düşünceleridir. Tabii ki ilk görüşte etkilenme önemli ama tipi güzel diye de birinden etkilenmek eksiklik olur. O anlık dikkat çekebilir ama karekter yoksa tip onemsiz. Para zaten beni alakadar eden bir durum değil...12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle her harfi değerli bir görüş 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar her ne kadar Para falan demese de paraya tapıyorlar. para kadınlar için güçlü demektir. onları mutlu eden şeylerden biri paradır.
Hiç bir kadın parasız biriyle de birlikte olmak istemez. para her zaman onlara cazip gelir.
duygu sömurusu yapacaklar olanlar da evlenip sonradan elinde bir çocukla boşandıklarında anlıyorlar.13 Yorumla- +1 yıl
Anlayan dilimdeydim her daim. Ne kadar da istisna imişim. Parayı hiç bir zaman bir insandan daha fazla sevemedim
- +1 yıl
Hep Lafügüzaf :)
- +1 yıl
İkna olsan ne değişecek ki 🤣 o yüzden boşverelim🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmuş gibi davranan tipler, bu iki versustan bile daha tehlikeli.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAl birini ver ötekine :D iticiler birbirinin dilinden anlar
12 Yorumla- +1 yıl
İkisi de ticari gibi
- +1 yıl
Aynen balım, aşka kriter eklenmez. Zaten Aşk söz dinlemez 💁♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside itici değildir, neden?
Bu fakirlikte heralde paraya aşık olunacak.
Sürekli bakacağın biride heralde güzel yakışıklı olacak.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılParaya
Aşık olanlarda daha itici12 Yorumla- +1 yıl
Sen en son 💵 aşkım falan diyordun👻🤣
- +1 yıl
Ben hala paraya çok aşığım njcjcjc
+1 yılParaya sanırım..
Tip hadi bir nebze daha mantıklı ama öyle insanlara aşıkmış gibi davranıyorlar ki.. Akıl alır gibi değil..12 Yorumla- +1 yıl
Paraya olan ticaret tipe olan kriter. Aşk bunlardan çok daha fazlası
- +1 yıl
Aşkın tanımına girersek, çok şey çıkar..
+1 yılparaya aşık olanlar da tipe aşık olanlarda
maddesel her şeye aşık olanlar
iticiler
alayı itici.. alayı başıbozuk alayı şarlatan :)30 Yorumla
+1 yılHiç unutmam, arkadaşlarla çıktık liseden köprü sonunda bi simit şalgam yapardık çok güzeldi falan neyse. d oraya geldik, oturdum bi baktım karşıdan bir kiz geliyor, kızda baya güzel bakımlı belli yani, abi yanindaki tipi gördüm, tanri gözlerimi kör etseydi de görmeseydim,
adaletini s***m dünya asdksaşdjşiaskd10 Yorumla
+1 yılBence ikiside tabi paranın yanında tabi tip daha da bi geçerli para pul bunlar boş şeyler bir de insanin gönlü yakışıklı gönlü güzel olacak sadece tip ile de o işler olmuyor okadar da basit olmayalim
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Tesekkür ederim , Bence Sevgi Ask Tutku Bukadar ucuz olmamalı umarım bir gün herkes farkına varır...
Tipe aşık olanlar daha itici bence , para için biriyle birlikte olmanın altındaki psikolojiyi anlıyorum mesela ama tipi için biriyle birlikte olmanın mantıgı yok gibi
12 Yorumla- +1 yıl
İkisini de onaylayamıyorum konu aşksa. Ama ticaret ise beni ilgilendirmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir kriterden dolayı birliktelik yaşayan kişide aşk aramaya gerek yok. Mantık birlikteliğidir o. Aşk kritere bakmaz ve seçerek ya da isteyerek aşık olunmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri olmayan insanın hem parasına hem tipine tüküreyim
22 Yorumla- +1 yıl
Beklediğim görüş 🤩
- +1 yıl
🌺❤️
Paraya tabii kii.. tipini beğenmeden içini de merak edip tanımak istemezsin ki zatenn
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de itici ama paraya aşık olanlar daha çok itici
10 Yorumla
+1 yılİkisi de eşit iticilikte. Bu devirde aşkın değerini yerle bir ettiler maalesef...
Aşkta tek kriter, karakter.11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılPara da tip de madde dünyasına ait kavramlar. Maddeye düşkün olan için ikisi de aynı. Benim tercihim adamlığı.
12 Yorumla- +1 yıl
Tamamen katılıyorum. Nasıl hissettirdiği, karakteri duruşu. Her durumda aynı kişi mi? Bunlar olmadan hiçbir şey olmaz ki
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
+1 yılParayı basit bir şey olarak görmeyin. Para olmalı tabiki de tıp zaten olmazsa neyinden hoslanicam ilk what kind of quesiton is this 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Basit görmüyorum elbette. Ama kalbimin esintisini bile satın alamayacağı kesin💃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılParaya asik olanlar daha itici. Herkesin bir kriteri var tip olarak. Kimisi uzun boylu olsun yeter der, kimisi esmer sever, kimisi sakalsiz sever ama paraya vurulanlar mide bulandirici. Daha parali birini buldugu zaman gitme ihtimali olur onlarin.
10 Yorumla
+1 yılParaya aşık olanlar fazlasıyla itici. Gizli hayat kadını yapıyorlar bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Farkı yok aşk lakabı dışında
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimin hangi kriteri olursa olsun sevilmeyeceğimi bilir sevip sevilenlere mutluluklar sevgili arayanlara umutluluklar kendime de yalnızlığımla huzurluluklar dilerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de 🙏
Cevap sahibi+1 yılO zaman tüm yalnızlara alkış... 👏
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Parası olan tipe bakar..
Parası olmayan cebe bakar..
Herkes kendi çıkarına bakar..12 Yorumla- +1 yıl
Aşk çıkardan çok daha fazlası
+1 yılParaya daha itici. Tipe aşık olanlar bana göre sorun değil. Gönül bu ota da konar pokemona da hahah
16 Yorumla- +1 yıl
Aşkta kriter varsa o aşk değildir
- +1 yıl
Tipe zaten şak diye aşık olunmaz. Birini görürsün önce tipine bakarsın hoşuna giderse konuşursun. Yok ben öyle yapmam diyen varsa eğilsin öpeyim elini. 😃
- +1 yıl
Beğeni zaten onayladığım bir şey. Ama sevdiğin zaman sana en güzel o gelir. Kriter olarak şurası şu renk olsun diye seçip sevmezsin. Anlatmak istediğim o. Bir de düşünceleri, karakteri baz alıp sevenler vardır. Nadir bir dilim
- +1 yıl
Tamamdır şimdi anladım seni. Doğru diyorsun. O zaman güncelleme yapayım ikisi arasında paraya aşık olanlar biraz daha önce itici 🙏
- +1 yıl
Bir nebze evet 🙏
- +1 yıl
💪💪
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılParaya. Kendılerını o denli basıt göstermeleri asırı itici. Kendısıne saygısı olmayan tipler bence
12 Yorumla- +1 yıl
Ticari ruhlar
- +1 yıl
Kişi kendısını kullanılacak bır eşya olarak görüyorsa eger kendı tercıhı derım.
+1 yılIkisine de itici demek saçma. Başka neye aşık olacağız djjd
15 Yorumla- +1 yıl
Paraya olan ticaret değil mi sence? Tipe beğeni duyulur aşk değil
- +1 yıl
Göreceli. Tipe önem veriririm ben tipi ilgimi çekmeyen birinden hoşlanmam bile. Sadece beğeni olarak bakma o yüzden dhdh
İlk görüşte aşk dedikleri şey mesela tiple alakalı bir durum değilde ne ilk görüşte karakterini mi tanıyorda aşık oluyorlar :3 - +1 yıl
İlk görüşte olan şey en Nirvana hoşlantı. Tanıdığım an o da kaybolur bende. Ya ben aşkı fazla önemsiyorum ya da insanlar çok basit aşık oluyor
- +1 yıl
Tamam kanka sen doğrusun en nirvanası hoşlantıdır sen diyorsan öyledir aksi olabilemez hdjdd iyi günler
- +1 yıl
🤣🙏
+1 yılikiside ama en çok para çünkü tip hiç değilse kişinin kendine ait yani yine o kişiy aşık oluyorsun ama para işin içine girince aşık olunan şey kişi değil para.
20 Yorumla
+1 yılPara, gerçekten bir insan sırf param için beni sevse benimle olsa bundan daha zavallıca ne olabilir ki kendimi bir pislik gibi hissederdim. Kim parayı baz alarak ilişkiler kuruyorsa o insanlar dünyanın en tiksinç insanlarıdır
20 YorumlaParaya ama para olmadan da hic bisey olmuyo maalesef. ne kadar tipsiz varsa hepsi zengin
12 Yorumla- +1 yıl
Para kazanılan birşeydir. Tıp dediğimiz şey ise yalnızca genetikten ibaret. Ama karakter, uyum asıl yola bunlarla devam edersin. Güzele bir günde doyarsin huyu güzel olan biri seni mutlu eder her daim.
Parasi olan biriyle hayat birleştirmek tamamen saçmalık. Parayla alınan herşeyi alırsın. Ama ya diğerleri?
Gizli Üye(30-35)+1 yılParaya aşık olanlar daha itici. Tipe aşık olan en azından bir şekilde bir insana aşık olmuş. Paraya aşık olan bir nevi putperest gibi bir şey. 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Paraperest🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÖyle de denebilir tabi putları yemiyorlardı sonuçta. Ama parayı yiyorlar. 😂😂
- +1 yıl
Hahaha olabilir🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılDüşündüm de adamlar aşık olduğu parayı çatır çatır yiyorsa aşık olmadıklarına ne yapmaz? Uzak duralım. Durmayanları uyaralım. 😂
- +1 yıl
Katılıyorum 🙏🤣
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Insanları biraz rahat bırakın 🙄 isteyen para ile evlenir isteyen aşk ile! Bu 3. Tekil şahısları ilgilendirmez. Sen zaten askı öldürmüşsün boş ver bu mevzuları 😄😅 keyif çayı iç 🍵 😊
11 Yorumlaikiside çekici bana göre ikiside güzel çünkü güzel severim ve parası olmayan biriyle sürünecek de değilim kimse kusura bakmasın ben evlilik yapıyorum mutlu olacam diyede sürünemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuraya çok sevdiğim bir sözü bırakmak istiyorum..
Zenginliğine güvenme, bir kıvılcım yeter.
Güzelliğine güvenme, bir sivilce yeter.11 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim bir söz 🙏
Aşk mevzusuna kişilik dışı etkenler eklemek menfaatlerin göstergesidir. Sevginin anlamı hayatına adapte ettirdiğin kişinin karakter özellikleri olmalıdır.
10 YorumlaÇoğu kişi tipsiz birine aşık olmuyor.
Parasız olanları da pek tercih etmiyorlar. Sadece bu iki kriter ile aşık olan, daha iyisini bulunca ona aşık olur..10 Yorumla
+1 yılEn itici kız tipi => karşı cinse çok düşkün olup bunu hayatının merkezine koyan
En itici erkek tipi => sırf cinsellik için yaşamak için aşkı bahane edip eli uçkurunda gezen10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılParaya tabiki para bu gun varsa yarin olmayabilir tip konusuda aslinda oyle insanin kalbini kalbinin icindeki guzelligi gorebilmeli onu sevebilmeli
10 Yorumla İnsanlar sahip olamadıkları şeylere ilgi ve sevgi duyarlar. Paraya aşık olan fakirdir tipe aşık olansa çirkindir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTip beğeniye girer ve anlaşılabilir. Ancak paraya aşık olmak, onun kulu, kölesi ve köpeği olmaktan farksızdır.
10 Yorumla Onların ki para aşkı ya da kaş göz sevdalısı daha çok.
İkisi de birbirinden farksız şekilde itici.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılParaya tip olayı tamamen kişisel zevk kişiden kişiye göre değişir güzel yakışıklılık ama
Paraya aşık olmak daha farklı10 Yorumla
+1 yılTipe aşık olur sonra para 💵 ister, paraya aşık olur sonra tip ister , insan oğlu doyumsuzdur..🤷🏻🤷🏻🤷🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Karaktere deyip tam olarak mükemmelletçilği arayan ama kendisinin hiç olduğundan habersiz insanlar itici.
10 YorumlaTipine aşık olabilirsin. Normal bir durum. Paraya aşık olmak hiçte normal değil. Türkiye bu konuda marka oldu 😃
10 Yorumla
+1 yılAslnda itici demiyelmde 2 sde onemli ama sirf bir insan karaktersz ama parasi var diede biriyle olmaz. Nede tipi iyi it herfn teki diede birlkde olunmaz. Her sey dozunda daha iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum şart gibi koşul sunulmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görsel sorunun cevabını özetlemiş aslında. İkisi de itici.
Desen ki bunlar biz de var mı? O da yok. Olmasında zaten10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. İkiside itici karaktere önem vermek daha doğru öbürküler gelip geçici
20 Yorumla
+1 yılDöte aşık olan ben aaa ne kadar karakterli bir insanım ben ya
20 Yorumla
+1 yılResim içimin yağlarını eritti 😎 Bir resim bin söze bedeldir.
10 Yorumlaparaya tabiki. bi de kızların aralarında yaptığı mal, mülk muhabbetine şahit oluyorsun ya, iğrenç.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende para yok; tip, boy pos hiç yok. Zaten hayatım başlamadan bitmiş. Para bir şekil edinilir ama iyi fiziksel özellikler edinilemiyor. Bu yüzden tip diyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTipten etkilenmek olası bir durum. Ama paradan etkilenmek çok itici.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de iticidir. İnsan önce karakterini sevmeli karşısındakinin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey düşünmüyorum. Allah'a yakın, bana uzak olsunlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de paraya aşık olanlar aşırı derecede itici
10 Yorumla
+1 yılİkiside itici ama paraya aşık olanlar daha bir itici.
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de yarışır benim paraya olan daha çok itici geliyor
10 Yorumla
+1 yıl"Parası varsa tamam"diyen kadınlar, "nefes alsın yeter"diyen erkeklere laiktir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılParaya çünkü tipte yine bir beğenme etkilenme var parada ama duygularini satiyorsun
10 Yorumla Herkes para tip diyor ama parasız tipsiz kimseye de bakmazlar: D
10 YorumlaPara ya ticaret mi yapiyon kendini satmış gibi geliyor tipe bakınca orada bir şey yoksa bile bir şey vardır😄
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ruhlar satışta
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside bence hersey para veya tip degildir ikiside gelip gecici seyler bence
10 Yorumla
+1 yılpara için olanlardan nefret ediyorum tip anlaşılabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne