Sitede gördüğüm 10 sorudan 6'sı aşk ilişkileri üzerine. İnsanların derdi para diyoruz ama sorulara bakarsak herkes aşktan yana dertli. Kimisi birini sever ama o ona kardeş gözüyle bakmıştır. Kimi aldatılmıştır... İnsanların derdi aşk mıdır para mı?
İnsanların derdi para tabi. Aşk bile parasız olmuyor. Aşık oldun. Sevgiline hediye alacan, yemeğe götüreceksin, hadi parkta gezelim diyecen onun içinde yol parası vereceksin, gezdiğin zaman acıkacak ve yemek yiyeceksiniz onunda için de para lazım. Simit olmuş 4₺. Çay 5 ₺. İki kişi yedin içtin 2₺'de bahşiş bıraktın 20₺. Eve git gel zaten 15₺ etimi sana 35₺ Evdeki hesap çarşıya uymaz sen o da 50₺. Fakirin aşkı bile günlük 50₺. Hadi bakalım şimdi seçin aşk mı para mı?
Dediğin gibi siteye baktığım zaman ben de sürekli aşktan yakınan dertli insanları görüyorum. Dış görünüşünü soruyor konuyu aşka geçiriyor maddiyatı soruyor konuyu aşka getiriyor moralim bozuk diyor konuyu aşka getiriyor yani yolda takılıp düşse yine onu da aşksızlıktan bilecekler.
Ayrıca her şeyleri sanki dört dörtlük tek sıkıntı aşk. İki lafı bir araya getiremeyen insanlar bakıyorum sevgilim yok diye dertleniyorlar. Sen önce bir git üslubuna konuşmana bunlara bak kendi halini hareketine davranışına düşüncelerine olgunluğuna bak ondan sonra gel bir sevgilim yok aşksızım diye yakın. 18 20 yaşında insanlar sanki 40 50 yıldır elini erkek kadın eli değmemiş gibi bir dertler bir tasalar. Ay ne oluyor Ben de bir sinirlendim 😄
Sitenin çoğunluğu genç olduğu için daha hayatın gerçekleriyle yüzleşmemiş, o olgunluğa erişmemiş. Biraz da bu yüzden sorular hep aşk üzerine oluyor. Ha bir de bu sitenin tarzı da bu. Belki normalde aşk meşk konusuyla ilgili internette başkalarına soru sormazsın ama sitenin ortamı buna müsait olduğu için soruyorsun.