Kızlar, Lise son sınıftaki öğrencim her gün çiçekler alıyor tenefüste kahve içiyoruz sanırım Size aşığım dedinnasıl uzak tutarım?

Dün okul çıkışı yürüdük Büşra Hocam neden bana sinirlisiniz dedi Sen Amacın ne dedim Büşra hocam kızmayın söyleyeceğim bugün kandil günü beni affedin Sanırım bende de size aşığım dedi elimi öptüm Kendinde misin Ben senin öğretmenim Büşra Hocam yine bana kızmayın Aşkın Yaşı olmayacağını bilim kapalı bir kadın olduğunuz için beni kabul etmediniz biliyorum dedi oturdu ağladı bütün sinirlerim bozuldu tabii ben tacizli falan değilim dedim sabah da değilim dedi oturdu ağladı yarım saat parkta Ne yapacağımı bilemedim bana sarıldı hocam bana bir şans verin inanın mutlu oluruz aramızdaki yaş farkı da önemli değil Ben size eski yaşınız gibi dövmem Siz toplumdan çekiniyorsunuz şimdi kapalı bir kadınsınız Size saygı duyuyorum Alt tarafı aramızda 11 yaş var beni ne olur çıkıp atmayın Ben size kötü 4 yıldır aşığım dedi şaşkınlığın ve iyice arttı Bugün sabah dersinde yüzüme bakamadı ama gene çiçek almış Masum Bir Aşk ama bilemiyorum toplum baskısı bir yanda Dini kurallar bir anda Aslında ona aşık olabilirim ama öğretmen öğrenci ilişkisi var çok iyi niyetli aklım karmakarışık dünden beri
Kızlar, Lise son sınıftaki öğrencim her gün çiçekler alıyor tenefüste kahve içiyoruz sanırım Size aşığım dedinnasıl uzak tutarım?