Hiç denk gelmiyor ama 🙃 Nette birçok insan var tabi, ama niye gerçek hayatta hiç yokmuş gibi? :// Not: "onlar sana bakmaz" tarzı görüşler kaldırılacaktır.#DRB
Agnostiğim ve agnostik, ateist bir sevgilim olsun istiyorum, ne yapmalıyım?
Ateistlerin yoğun olduğu mekanlar diye bir şey olmadığından oralara gidebilirsin diyemem. Ama üniversitede ateist arkadaşlarla tesadüfen dahi olsa tanışabilirsin. Ben inançsızım inançlı veya inançsız arkadaş bulmak için uğraşmam genellikle kimse uğraşmaz çünkü zaten insanlarla tesadüflerle karşılaşırsın ya da karşılaşmazsın.
Ben de 17 yaşında agnostik oldum o günden bu güne 1 kişiye açıldım oda benim gibi arkadaşı olmasını istemedi aramız bozuldu açıldı o zaman dan beri kimseye agnostik olduğumu söylemiyorum.
Haddimi bilerek yorum yaptım, haddimi bilmemeye beni zorla ittin. İstediğinle sevgili olabilirsin. Ben de herhangi bir dini inanca mensup değilim. Sadece nedenini merak ettiğim için insan gibi sohbet etmeye çalıştım ama insani fonksiyonların olmadığı için anlamamış olmanı da hoşgördüm.
Keşke ilk başta nedenini sorsaydın, "sana ne" demen sinirime dokundu sadece, ama yine de böyle davranmamam gerekirdi, farkındayım. Özür dilerim bunun için..
Senden böyle bir reaksiyon almak yerine bir neden bekledim ben de o yüzden ister istemez sinirlendim. Benim de doğru bir üslupla sormam gerekirdi nedenini. Asıl ben çok özür dilerim saygısızlık ettim, haddimi aştım lütfen sen kusura bakma.