Erkeklere tavsiyem asla ama asla çirkin, kalitesiz ve eğitim seviyesi düşük bir kızla sevgili olmayın. Neden mi?

Bakın arkadaşlar bugün sabah metroda gözlüklü ve cidden çirkin olan bir erkek gördüm. Yanında da bir kız vardı. Ve sohbetlerinden anladığım kadarı ile arkadaştılar. Ve kız da orta güzellikte idi. Hatta çirkin bile sayılır. Ama sırf yanındaki erkek çirkin diye, onunla sevgiliymiş gibi algılanmamak için onu ne doğru düzgün dinliyordu ne de yüz veriyordu. Ve bu o kadar belliydi ki. Ben flört konusunda aşırı uğraştığım ve en düşük seviyelerden iyi seviyelere geldiğim için, kadınların verdikleri her tepkinin hangi hisle yapıldığı konusunda o davranışların kokusunu alırım. Hissederim çok sağlam bir şekilde. Ve benim dikkat ettiğim bir şey bu kızların çoğunda var. Kızlar potansiyel yalancılar ve bu konuda gerçekten Cem Yılmaz'ın da dediği gibi master degree ler.

Yani sadece yakışıklılık, fizik vs durumları değil. Arkadaş olarak, yanlarında çirkin bir erkekle başkaları tarafından görülmek dahi istemiyorlar. Bu gerçekten çok iğrenç ve toksik bir bakış açısı. Bu nasıl bir insanlık anlamıyorum ben. İslam dini cehennemi kadınlar dolduracak diyor. Bu söz çok kafamı karıştırmaya başladı. Bakın Kadıköy'de yürüyorum. Orta güzellikte bir kız yanında çirkin ile orta tipli arası bir erkek. Erkek kızın koluna girmiş ama el ele tutuşmuyorlar. Ve kız pis pis sırıtıyor ve bana bakıyordu. Ama hafif hafif sırıtıyordu. Vermek istediği mesaj şu: Ben çirkin erkekle de sevgili oluyorum, biz kızlar çirkin erkekle de sevgili olabiliriz mesajı idi. Halbuki tamamen palavra. 1. si o erkekle sevgili değildi. Sevgili olanlar kol kola girmez. El ele tutuşur. Yani klasik kadın manipülasyonu ve bunu yiyeceğimizi sanıyorlar. Sadece el ele tutuşan çiftler sevgililik olayı ile adlandırılır. Ki o bile kesin değildir. Mesela ben 2 tane yabancı kızla el ele yürüyordum. Uzunca bir süre takıldık. Hatta birlikte olduk. Ama sevgili değildik. Kadınların manipülasyonları ve yalanları bununla da bitmiyor. Bir de kendi yalanlarına nasıl inanıyorlarsa, bir manipülasyon daha çıkarmışlar. Artık şey yapıyorlar. Yakışıklı erkekle sevgili oluyorlar. Sonra onları çirkin diye adlandırıyorlar. Ya erkek arkadaşım çirkin ama ben yine de onu seviyorum vs diyorlar. Fotoğraflarına bakıyorsun adam bildiğin manken.

Kadınlar sürekli yeni yeni manipülasyonlar ve sinsilikler çıkarıyor. Erkeklerin bunların anlaması gerçekten çok zor. Farketmesi aşırı zor. Bu tabi sadece zeki olan insanların, erkeklerin farkedebileceği bir şey. İslam dini kadınlar konusunda, bazı konularda haklı. Kadınlar gerçekten de çok güvenilir varlıklar değil. Yani bu konuda bence islam dini haklı. Laikçi biriyim. Gerçekleri göz ardı edemem.

Sizce kadınlar karşı cins ile olan etkileşimlerinde neden bu kadar acımasız? Ve erkekler neden bu kadar iyi niyetli?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek düşmanı feministlere yaptığım 2 işlem. Banla, geç. Hiçbir değer görmüyorum feministlerde. Kalitesizler. Sokaktaki yerdeki çöpten farksızlar benim için. Ha yerdeki çöp, ha feministler. Tabi bazı meriçler var, onlar da onların yalakalığını yapıyor. Onları da erkek olarak görmüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya tesadüfe bak. Yemin ediyorum. Yazmasam olmaz. Şu an kütüphanedeyim. Karşıma bir çift oturdu. Erkek sakallı, yakışıklı, sivilcesiz ve baya baya yakışıklı. Yanındaki kız ise berbat seviyede bir tipe sahip. Yüzü aşırı sivilceli ve tipi de kötü. Saçları vs her şeyi kötü. Yaaa böyle bir tesadüf olamaz. Haklı olduğumu öyle iyi biliyorum ki. Erkekler çirkin kızlarla asla sevgili olmayın ve onları hep yalnız bırakın.
Erkeklere tavsiyem asla ama asla çirkin, kalitesiz ve eğitim seviyesi düşük bir kızla sevgili olmayın. Neden mi?