Kapıma ne zaman gelir?

Arkadaşlar beni çok seven bi adam vardı biz 2,5 yıl sevgili kaldık. Birbirimizi çok seviyorduk. Ben ondan çok emindim sevgisinden en çok. Beni gözünden sakınırdı aynı şekilde bende onu. Beni kendinden bile kıskanırdı böyle bi insandı. Bu geçen sene üni sınavına girdi kazanamadı dedi ki bu sene dershaneye gideyim işte Eylül ayında başladı dershaneye. Bu dershaneye başladıktan bir süre sonra çok değişti. Benden uzaklaştı gibi. Dedim bir şey mi yaptım falan. Hayır ders çalışıyorum oyüzden yazamıyorum sana falan dedi. Anlayış gösterdim. Sonra bu çok kıskanç biriydi birden kıskançlığı azaldı hemde baya. Ben birşeyler olduğunu fark ettim. İşte en son dedi ki sevemiyorum seni soğudum falan. Bu arada dershane deki kızlar bunun yanına geliyormuş işte gözlerin çok güzel diyormuş kalem veriyormuşlar biri kahve ısmarlıyor biri saatini veriyor falan. Böyle şeyleri de diyordu bana. Sonra işte ayrıldık 3 ay önce. Önceden bu adam böyle sosyal medyaya hiç önem vermezdi. Profil fotosudur falan. Hatta ınsta hesabını bile dondurmuştu. (Bunların olmasında kesinlikle benim bi etkim yok kendisi istiyordu) . Ayrıldıktan sonra takipçi arttırmalar her ay yeni profil fotosu koymalar hikaye atmalar falan başladı. Yani sosyal medya umrunda olmayan adam kullanmadığı Facebook hesabının profil fotosuna kadar değişmiş. Yani kısaca olan bana oldu. Evlenme ümidiyle hayallerle kaldım. Yalnız başıma bıraktı beni. Önceden derdi sen gidersen ben ders çalışmam. Ben hayallerimiz için çalışıyorum falan. Şimdi yok. Neyse sizce neden böyle oldu. Pişman olur mu beni böyle yarı yolda bıraktığı için.
Kapıma ne zaman gelir?