Komşum apartmanın içinde açık giyimli bir şekilde kapıya çıkıyor amacı ne?

Yeni bir komsu tasindi yan daireye genc bie kadin 30 larinda ve evli. Gecen gun ilk defa karsilastik binada yanında esi de vardi caktirmadan beni bir süzdü onemsemedim. Dun gece alt katta bir kavga vardi ve esi kapiya cikti bakmaya sonra iceri girdi kadin cikti üstünde sutyen gibi bir seyle ve benimle beraber apartmanin icerisinde kavgayi seyrediyor ust kattan. Hadi onu da gectim bugun kapiya cikmis ustunde yine sporcu sutyeni gibi bir sey altinda pembe bie tayt abartmiyorum kadinin belli olmayan tek bir bolgesi bile yok ayakkabilari duzenledi beni gormesine ragmen ve ust kismi tamamen sergileniyor hic toparlanma gibi bir sey yok. Belki aramizda 10 yas vardir benden buyuk bir kadin ama neden bu kadar rahat ve daha yeni binada olmasina ragmen gormedigim yeri kalmadi kadin resmen akil karistiriyor sonucta ben genc bir erkeğim ayiptir diyorum ama kadin ne zaman binaya ciksam hop karsimda hem de boyle giyimlerle. Sizce amaci nedir? Bu arada belki rahat biridir bir amaci yoktur o da ayri konu.

Komşum apartmanın içinde açık giyimli bir şekilde kapıya çıkıyor amacı ne?