Bazı erkekler ağzı ile kuş Tutsa da karşı tarafa sevdiremez kendini. bunun sonucunda o kadın hakkında sağda solda konuşur adını çıkarır. yapmadığı halde bulusmadigi, halde yatmadıgi halde, yattı der onun için. sizin adınız böyle anıldımı sevgili bayanlar. siz birisi hakkında böyle adını çıkarttınızmı sevgili beyler. şunu unutmamak lazım Ulaşamadığınız kadına kaşar demek yerine bu beni aşar dediğinizde daha çok adam olursunuz saygılar... @. @
Erkekler Ulaşamadığı kadınlar hakkında neden dedikodu çıkarır?
İşte onlar erkek değil, onlara başka bi şey deniyor.. Evet benim başıma geldi ve hala fake hesaplar açıp özür diliyor. Benim için o özürlerin hiç bir anlamı yok zaten... Birde burada bi tayfa var fenomen, mod ve adminleri engelleyen aynen senin anlattığın gibiler elde edemedikleri kadınlara iftara atıyorlar, sorular açıyorlar erkeğim diye ortalarda geziyorlar. Yazık beş para etmez mahluklar bu tür yaratıklar... Birde arkamdan atıp tutan bir kaç soysuz var işte, haberim yok sanıyorlar oysa kim ne demiş biliyorum. Anlamıyorum iftira ile ellerine ne geçiyor? Sonra özür diliyor ben söylemedim ya da utanmadan hala konuşmak için yırtınıyor yazık zavallılar... Kim ne demiş artık zerre umurumda değil, ben beni biliyorum. Beni sevende bana inanır nokta...
Bunları tek tek ifşa etmek lazım sessiz kaldıkça daha çok yüz buluyorlar hee şimdi üç beş zibidi çıkar yaa gece kuşu burada atıp tutuyorsun sen yapmadınmi diye ben canımı yakan kimsenin canını yakmadım buda böyle biline
İşim olmaz, onlar kendilerini bilir. Ben kimsenin seviyesine düşmem. Kendimi kanıtlamak zorunda veya derdinde değilim. O hatayı bir kere yaptım, birine bu olanların yalan olduğuna anlattım dil döktüm ona bile gerek yoktu, beni seven bana koşulsuz inanır bu kadar basit. Hiç kimse için kafa yoramam, ben biliyorum kendimi o kadar...
Öncelikle güzel bir soru teşekkür ederiz. Bu durumla bu sitede dahi karşılaştım. Konuşuyorsun bir iki mesajdan sonra konuyu sekse getiriyorlar, cevap vermeyince ya da tersleyince hemen ters tepki. Neymiş; "o kadar soru görüş yazarken iyi namus yok burada bize gelince namuslu ol. Yakışıklısı olsa hemen atlarsın" gibi saçma sapan cümleler, görüşlere saçma sapan yorumlar... Bu devirde hala böyle cahil insanların olması gerçekten üzücü. Bir kadına yaklaşırken iki kez düşünmeli, "ben bunu yapacağım ya da söyleyeceğim ama o bunu üzer mi ya da acaba yanlış mı düşünüyorum acaba" diye. Zaten bunu düşünürse hiçbir sorun kalmaz. Çoğu erkek sevmesini biliyorda iş bitince ya da istediği olmayınca adam gibi çekip gitmeyi bilmiyor.
Sadece erkekler yapsa gene iyi, yapan kadınlar da var maalesef. Benim de arkamdan o kadar şey deniliyor, sessiz kalıyorum sadece ve havlayan köpek ısırmaz. Bırakın havlasınlar, kim ne demiş, ne etmiş aldırmayın. Ne kadar aldırır iseniz o kadar havaya girer bunlar. O yüzden susmak en iyisi. Bayılıyorum ya arkamdan havlamalarına. Sözde birisi beni savcılığa verecekti. Ancak rüyasında görür, kendi adı gibi. Takmayın şu lanet yeri, paylaşın görüşü, sorun sorunuzu geçin. Bunlara takılmak sadece aptalların işidir. Biz de aptal olmadığımıza göre, bırakın. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o mesele.
Abii bunu maalesef sadece erkekler yapmıyor. Elde etmek değil elbet hemcinslerimizin amacı ama :D onlar da bu “ad çıkarma, çamur atma, dedikodu..” işlerini gayet güzel yapıyor. Kıskanç bir hemcinsimiz, reddedilen karşı cinsimizden daha tehlikeli. 💁♀️
Sadece erkekleri herkeze yapar ulaşamadığı ciğere mundar deme misali yani Onu istiyor bir şekilde ama alamıyor alamadıkça hırs yapıyor hırs yaptık ya daha kötü hatalar yapıyor bu sefer alma imkanı iyice gidiyor alamayınca da diyor ki madem ben alamıyorum hiç kimse almayacak hakkında dedikodu çıkartıyor bu sefer her şey daha kötü oluyor iyice telafi edilemez hatalar ortaya çıkıyor bunu ama sadece erkekler değil kadınlar da çok yapıyor ben çok gördüm.
Öyle bir dünya mi varmış? Dedikodu yapan erkek gitsin altın gününe katılıp kısır yesin hemde sevdiği kadın arkasından dedikodu. Çok sıkıntı ve saçma bir durum. Kadın ya da erkek fark etmez biri istemiyorsa arkadasindan konuşmak haysiyet yoksunluğudur. Kimse kimseyi istemek zorun da değil.
Bunun erkeği kadını yok maalesef ama dikkatimi çekti çoğu yorum siteyi baz alarak cevaplamış ama bu kadar ciddiye almasak mı bu siteyi? Hani kim kimin arkasından ne demiş niye bu kadar önemli ki, sessizlik asilliktir bırakın ağzı olan konuşsun, hep demişimdir hakkımda dedikodu yapılmasına bayılırım konuşsunlar, işsiz sürüsünün tek dertleri ben olunca daha çok havaya giriyorum oh😂