Belki çekilmek korkutuyordur. Belki zamanı değildir. Belki de çekimin hızı seni rahatsız ediyordur daha yavaş ilerlemek istiyorsundur.. Sorum şu; bu gibi durumlarda kendini kontrol altına alabiliyor musun? Çekiminden kaçmak istediğin flörtüne karşı koymak senin için mümkün mü?
Çekiminden kaçmak istediğin flörtüne karşı koymak senin için mümkün mü?
İster flört olsun ister arkadaş ister sevgili ister sadece etkilenmek ister çok daha başka bir şey yani eğer birisine karşı bir şey hissediyorsam kolay kolay bitmiyor bu kaçmak istesem bile kaçamıyorum
Çekim alanına girsek çokta kaçmaya gerek yok. Cem Yılmaz'ın dediği gibi "sen bu alan da yakışıklısın, kamuya açılma" o alan girdik mi artık geriye dönüş yok :) . Zaten karşılıklı duygu alışverişin de istemsizce çekiliyor insan çok uzak durmaya da gerek yok.
Sanal bir flört ise kaçmak için telefonu fırlatırım bir kenara ve kitap okurum. Gerçek bir flört ise onun olduğu yerlere uğramam, hep yoğun şekilde işim varmış gibi yaparım.. Tabi bunlar hayal. Gerçek mi? Bende kalsın :))
Belli bir süre mümkün olmayabilir. Ama aklı selimi ele alınca ve mantık dışı bir aşk ise (mesela kavuşmanın imkansız olduğu) bir şekilde kabullenip , uzaklaşmak lazım gelebilir.
Her insanın bir rezonans alanı vardır arkadaşım. Kiminin dar kiminin geniş bir alana yayılır. Eğer aynı frekansı paylaşıyorsak o kanalda duygularını hissediyorsam;bana karşı duyguları pozitifse, karşı koymam imkansızdır. Mutlaka yakınlaşırım.
beni çeken rüzgara doğru kollarımı açar savrulurum ben ne kaçacakmışım zaten çekilmem kolay kolay ayrıca hiç bir duygu beni korkutmaz kendimden eminim evet duygularımda kalbimde belki yön verme ama beynimin direksiyonunda ben varım..
Tam olarak bu guibi bir durumun icindeyim. Bu yuzden bu gibi durumda karsi tarafi ke dimden korumak adina uzaklasmaya calissamda her defasinda bir lafina eriyorum. Galiba kontrol 0 bende...
Şebnem Sönmez hala kizlarsoruyorda varlığın devam ediyor senin gizemini Afyon'da hissediyorum ve sen er ya da geç karşıma çıkacaksın ve sana karşı sosyokültürel bir savaş baslatacagim sana gelince lulus palta dua an ekranım bulanık gösterdiği için yorum yazamıyorum o konuda her şey senin elinde fenomen olman bir şey ifade etmez
Duygusal "reanimasyon" yapacak en son kişi benim, gerçekçilik ve akılcılık dışına çıkmadan hareket etmek varken karşı koymak gibi salınımlı bir yol izlemem.
Evet kontrol altına alıyorum. Acele etmek istemem ve hata yapmak istemem. Flörtöz yapım var zaten fakat hemen atağa geçmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam olarak bu sorunu yaşıyorum. Kaçmak istiyorum. O kadar çok etkiliyor ki beni hem de neyi? Sesi. Kendimi kontrol etmek çok zor. İlk defa böyle bsey yaşıyorum. Adamı tanımıyorum bile ama sesi beni bitiriyor. Neyim var bende bilmiyorum.
Haklısın normalde öyle olması lazım. Ama maalesef değil yetişkinim ben. Kontrol edemediğim için kaçmak istiyorum zaten. Delirmem için ses tonunu duymam yetiyor.
Uzak mesafe ilişkisi.. ses tonundan tek kare fotoğrafimdan etkilenip 6 saaat yolu senijn icingelicem. diyenelr çok oldu. biliyorum ses tonu sizi çok etkiliyor.. birazcikda yakisili ise. oturaklı ise.. kadınlar böyle