Var mıdır 😂 Etiketleyin. Kurt bakışlım denilecek insanlar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Var mıdır 😂 Etiketleyin. Kurt bakışlım denilecek insanlar?

Merhaba canlarım. <3 Sosyal medyada sürekli denk geldiğim kurt bakışlım ifadesini ben size açıklayayım. 🐺
Kurt Bakışlım özellikle Türk kültüründe oldukça etkileyici bir tabir. :) Doğrudan kurtlarla özdeşleştirilen bazı nitelikleri anlatmak için kullanılır. Kurtlar doğada çok güçlü, zeki ve dayanıklı hayvanlar olarak bilinirler. Aynı zamanda sadık ve organize yaşam süren canlılar olduklarından insanların gözünde sembolik bir anlam taşırlar.
Kurt bakışlı olma bir kişinin bakışlarının derin, keskin ve etkileyici olduğunu ifade eder. Bu tabirle hitap edilen erkekler genellikle karizmatik, özgüveni yüksek, cesur ve lider ruhlu erkekler olurlar.
Kurt bakışlım tabiri Fenomen Dilara Arıkanlı sayesinde ünlü oldu ve çok kullanılıyor.

Genellikle sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz kişilere yönelik bir iltifat olarak kullanılır. Karizmatik ve güven veren kişilere özel bir yer ayırır. Söylenilen kişilerin gözlerinde onları diğerlerinden ayıran güçlü ve etkili bir ifade bulunmaktadır. Bakışlarıyla çevresindekilere liderlik eder yol gösterir ve motivasyon verirler. Kurt bakışlı insanlar genellikle zor zamanlarda sakin ve kontrollü kalabilen, çevresindekilere güven veren karakterlere sahiptir.
Hayatınızda çok sayıda "kurt bakışlı" insanların olması dileğiyle... 🐺✨
Bu kurt bakışlım geyiği nedir yaa bana anlatır mısın? Bu aralar bi bu kurt bakışlımı bir de 36.5 numara kırmızı ojeli ayak muhabbetini çok görüyorum. Yanlış anlama ben Türkiye'de yaşamıyorum ama Türk sosyal medyalarında hep bu muhabbetleri görüyorum. Hazır seni yakalamışken sana sorayım 😅
Sosyal medya çok geniş bunu gördüysen ne anlama geldiğini de görmüşsündür
Peki espri yani şaka şaka akımı mı desem genelde sevgilileri söylenen bir sözcük Diğerini bilmiyorum o söylediklerini
Ayrıca kötü bir yorum yapmadım ki
Rica ederim hayır ters yazmak istemedim sonuçta sizinle bir sorunum yok yani iyi akşamlar
Estağfurullah önemli değil ben bir sorun görmedim kızmadım da rica ederim 🌸
Bakışların bana biraz cesaret versinnnnn şarkısı geldi aklıma :D Kurt gibi bakıp boğulmayı bekleyeceğime kartal gibi bakar özgürce uçarım. Sürekli yeni trendler geliyor bakalım yakın da hangi hayvan adın da gülüş ya da hareket bir şey gelecek :D sözüm meclisten dışarı
Cevap
7Cevap
ahahah böyle bir video var ya ona çok gülüyorum beni wp'den engellemiş naz yapıyor ya kurt bakışlıımm :D hayır yok böyle birisi
Kurt değilde, bir eşşek gözlü var. Melül melül offf😍 😂
Ahaha yok knk 😂😂 senin var mı?
Var knka kızım ♥️😂
Maşallah ♥️
☺️💛🌺
Allah'ım konuyu sen biliyorsun
Yok 😬
Bana Ceylan bakışlı lazım
Selam ben kurt bakışlı
kürd bakışlı olmasın o?
Öyle biri yok
Olmasında