• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Borçlu yaşamak istemediğim için evlenmedim haksız mıyım?

Tombikyanakyiyici
Tombikyanakyiyici Takip Et
Xper 6 Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
kölelik için evlenilmez
Borçlu yaşamak istemediğim için evlenmedim haksız mıyım?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Eskiden 50 bine yapacağın düğün şimdi 300 bin TL ey gidi ey oda eşyalarin bir kısmı ile. Tercih senin saygı duyarım ama borclanmadan bir şey elde etmek artık imkansız gibi. Ya dededen, babadan mal kalacak ya da yıllarca çalışıp birikim yapacaksın

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• AvaLee
    AvaLee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Borca zaten er ya da gec düsersin. Simdi evlendin ya da sonra fark etmiyorki. Sevdigin birisi varsa evlen ama yoksa zaten evlenme. Ama borca gircem diyede evlilikden kacinma er ya da gec evlenirsin zaten. Onun icin farki yok.

0
    25 Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

kimse için değmez bu devirde sevgide hikaye sevende para yoksa sevmez olur

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Yok valla benim sevgilim benden maddi anlamda kat kat düsük ve ben onu seviyorum. Insan dogru kisiyi bulunca farkli olur.

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

ben param yoksa kimsenin maddiyatına güvenip evlenmem bir laf var gavurun ekmegini yiyen gavurun kılıcını sallar demişler

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Bende kimsenin maddiyatina güvenmem maddiyati olan isine geldiginde büyüklerimizde oldugu gibi güc gösterisi yapar.

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

para zaten negatif enerjidir kimin etrafında bulunursa onu yoldan çıkarır.. ihtiyactan fazlası kötü.. aslında en güzel yasam kendi ihtiyacını üreterek yasamak ama oda zahmetli diye herkes kacıyor o yasamdan

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Benim param var ama ihtiyacimdan fazla kazaniyorum diye kötü biri yapmiyor bu beni. Bu raddeye gelmek icin emek harcadim olsun bir zahmet o kadar.

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

paran olması seni iyi biride yapmaz.. paranın insanda birikmiş şekilde sermaye olarak durması Allahında istemediği birşeydir..45 tane ayette infak kelimesi gecer yani ihtiyacından fazlasını ihtiyac sahiplerine dagıt anlamında çünkü ahirete kazanıklarımızda yptıgımız iyiliklerden baska birsey götüremiyoruz.. ama gelde topluma bunu anlat hemen açgözlü çıkarcı fesat biri ilan edilirsin zaten aç kalma korkusundanda kimse öyle birsey yapmak istemez.. lakin herkes seytanın onları kandırdıklarını görmez.. Allah versin daha çok ne diyelim benim için insanın kalitesi parasından basarısından değil, maddeye karşı bağımlılığını kontrol edebilmesinden gelir.. aksi halde insan hep böbürlenecektir çok çalıştım bir yerimi yırttım riske girdim falanda filanda oysa bunlar bize verilen şeyler hiç birini kendimiz elde etmedik tıpkı can ve bedenimiz gibi hepsi emanet

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Zaten onun icin sadaka veriyoruz ve ihtiyaci olanlara yardim ediyoruz..

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

sadaka o eylemin adı değildir.. islamdaki çok sey düzgün uygulanmıyor uygulansaydı islam aleminde aç ve ihtiyac sahibi kalmazdı zaten.. sadaka devlet yardımı demektir.. sadaka kötülükten alıkoyar diye hadis var lakin islam dünyasında devletin sadaka verdiğine pek sahit olamazsın.. devlet yardımıda düzenli olur öyle 50 ,100 tl ile kimseye yardım edilmez bunlar sadece basit iyilikler.. islamdaki bütün uygulamalar acizlikleri kötülükleri kökünden düzeltmek için emir edilmiş

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

sadakayı bugun batı devletleri uyguluyor

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Pardon zekat vermek anlayan anladi

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

zekatta vergi demektir coluktan cocuga herkes zekat zaten veriyor.. bizim zekat anlamında bildiğimiz eylemin adı islamda infaktır yani ihtiyactan fazlasını ihtiyacı olana hibe etmektir.. lakin peygamberin ölümünden sonra saltanat ve para gözlü emeviler bunu 40 ta 1 e diye indirgettiler.. islama göre hicbir insana zenginlik hak ettiği için verilmiyor test ediliyor o parayı hayra mı işliyecek yoksa sonunu mu getirecek? herkes bu hayatta istedigini yapmakta serbest tabi.. o yuzden altında porche jeeplere binen 25 bin dolarlık çanta takan lüks yasayan müslümanlar türedi.. öyle içi boşaltılmış islamı kavramlarla kimse cennetin kapısını bile göremeyecek çünkü bize verilen herseyin hesabı vereceğiz öncelikle zamanı nasıl yasadıgımızla ilgili...

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

aga sen iyimisin neden bu kadar kusmak istiyorsun üstüme?

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Cenetti kimin görüp göremicegini sen yargilayamazsin bu bir, ikinciside cok emek verip bir yerlere gelip cok hayir kurumlara yardim edip ailesine destekleyen insanlarda var her paraasi olan sanki seytan kendine gel biraz demekki cok paran yok ve olanlari kiskaniyorsun bu acik ve net kendine gel biraz

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

seni hedef almıyorum sadece islamdan bahsetmek istedim ama insanlar müslüman oldugunu söylediği halde Allahın tarafında degiller onu göstermek istedim.. mesele paraya geldimi herkes paranın tarafındadır.. ayrıca paraya ihtiyacım yok zaten londrada yasıyorum kazandıgımı türkiye şartlarına çevirince iyi ederi var.. lakin büyürken çok fakirlik çektim o halleri iyi bilirim genelde herseyle empati kurmayı hissetmeyi severim yoksa insan oldugumu hissedemiyorum.. tek hissedemediğim sey insanların paraya dolayısı ile korkularına olan takıntısı..

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Parayla takintili sekilde korkusu olan sensin bir tedavi gör istersen

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

parayla takıntılıyım çünkü beni kontrol etmesin diye kendime hatırlatıyorum sürekli parayla bu dünyada işi rahat olanın işi öteki dünyada fena olacak.. bu yasam rahmet ise ölüm gazaptır bunu görmek lazım

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Burada rahat olan neden öbür dünyada rahat etmicekmis allahmisin hasa, paranin seni kotroll etmedigini düsünüyorsan ne mutlu sanaaa...

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

tarih boyunca müslümanlar işkence görmüş acı çekmiş öldürülmüş ve sebebide kapitalizm tarzı şirk içeren bir sistemin içinde yasamak istemeneleri.. peygamberlerin alayı kodamanlara, zenginlere, tefecilere firavun ve krallara savaş açmış bizse onların savastıklarını öpüp baş üstüne koyarak yasıyoruz dahada kötüsü onların yaşam tarzını benimseyerek yaşıyoruz.. şu an dünyanın 335 trilyon dolar borcu var ve refahımız borçtan geliyor kredi çekip yapıyoruz herseyi ve bu yuzdende ömür boyu borc içinde köle gibi yasıyoruz.. şuanda dünyadaki her dogmamışın bile borç yükü var çocuklarımıza emanet ettiğimiz dünya bu 2030 da bu borc 3 katrilyon dolar olacak ve sonucu ne olacak biliyor musun? herseyi ele geçirdikleri için beynine çip takıln her türlü elektronik cihazla takip ve kontrol edilen birer asalak gibi yasamak tabiki ondan önce sürekli çıkacak yeni pandemilerden birinde ölmezsek.. artık insana ihtiyac gerek yok dünyada çünkü yapay zeka keşfedildi ve bunu bize bu sevdiğimiz rahat sistem verdi

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Tamam abi anladim

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

peygamberler din müjdelemek için gönderilmedi tam tersine dinleri kaldırmak için geldiler çünkü bu kokuşmuş sistemde insanları dinlerle uyutuyorlar, sınıf ayrımını görmezden geliyorlar.. allahın yarattığı herseyin ortak kullanımını istemiyorlar hatta düşüncelerini bile patentliyorlar bunuda yasal olarak yapıyorlar çünkü allahı takan yok.. günümüzde hukuk helal ve harama bakmaz birilerine sonsuz derecede hak verir sadece oysaki hepimize yaşam beden sağlık ve zenginlik verildi..

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

herkesin herkesde tüm canlılarda tüm dünyada içiçe geçmiş hakkı var.. mahallemizdeki fakirlerden okuyamayanlardan evlenemeyenlerden yardıma ihtiyacı olan herkesden borçluyuz bozdugumuz eko sistem ve ezdiğimiz hayvanlardan canlılardan sorumluyuz ve bu sorumsuzlukların sebebini öteki dünyada ödeyeceği çünkü bunu bize akledecek ve organize edebilecek bir akıl verilmiş üstelik böyle bir ilahi sistemde bize gönderilmiş ama biz ucu paraya yardıma dokundugu için bunu değiştirip dinleştirmişiz yani ritüele döküp kendimizi vicdani olarak rahatlatma yolunu seçmişiz belki kaba olacak ama buna argo mastürbasyon cekme denir yani suçlu bir insan sucunu kabul etmemek için baskalarını suclar çünkü rahat yasamak istersen kendini rahatlatmak zorundasın yoksa vicdanın seni rahat bırakmaz... son olarak bir kızılderili şiirinden alıntı yapıp bitireyim.. dünyadaki hic bir ağaç kendi oksijenini solumaz meyvesini yemez, hic bir nehir kendini sulamaz, ay ve güneş kendini aydınlatmaz, rüzgar kendisi için esmez hepsi dunyadaki diğerlerine yardımcı olmak/desteklemek için yaşar.. kuran buna salat sistemi diyor ama biz adını farscadaki namaz olarak ritüelleştirmişiz.. o yuzdende kafirlerin bizi ezdiği bir dünya içine düştük

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Ne yapalim o zaman "dünyali" olarak

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

dünya bir geçiş yeri burayı çok önemsemesek ölmicekmiş gibi yaşamasak zaten sorun çözülür insan kendini gideceği yere odaklarsa sorunlar çözülür

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

tm

Yorumla
  • GizsizUye94
    GizsizUye94 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Acayip mantıklı cidden var ya helal olsun bravo , köleliğin meyvesi seni

0
    8 Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

köle oldugun için zoruna mı gitti

Yorumla
    • GizsizUye94
      GizsizUye94
      +1 yıl

Yoo evliliği kölelik olarak gören bir insanın zavallı düşünce tarzına acıdım sadece

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

günümüzdeki evlilik kölelikten ibaret hiçbirseye sabredemicek bir kadınla evlenmen senin ne kadar mal yda köle fetişin oldugunu gösterir

Yorumla
    • GizsizUye94
      GizsizUye94
      +1 yıl

Lol basgeç mi takılıyon aga , eğer öyleyse senin gibi malları da biliyoz ondan köleleik olarak görüyon

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

yo ben hala bakir bir insanım.. insan nasıl biriyse karsıdakinide öyle görürmüş yasadıgın pis hayatı bize uygun görme..

Yorumla
    • GizsizUye94
      GizsizUye94
      +1 yıl

Ben de öyleyim zaten , ama böyle olan birinin evliliği bu denli garip yorumlaması son derece saçma

Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

sen kedini sömürt kardesim hazır mala gelen hic bir kadın kıymet bilmez cevremizd görüyouruz

Yorumla
    • GizsizUye94
      GizsizUye94
      +1 yıl

Lan olm yeminle terslik var şu an , mübarek kandil günü valla bakirim hiçbir kız arkadaşımda olmadı kimseyle de bir şey yaşamadım ayrıca sadece 3-5 platoniğim oldu. Lakin sende bir gariplik var ben de senin gibi düsünürdüm önceden , ama bu koleliklikmis dusuncesi yanlis ve hastalikli birader onu soyleyeyim anlayacagini pek sanmiyorum trollune sormadiysan ama olsun.

Yorumla
  • Tuğrul_Anuçin
    Tuğrul_Anuçin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Evet adamım lanet olası kızlarla eğlenmeye değer sadece

0
    1 Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

derdim burada kızları ezmek değil herkes saygıyı hakeder

Yorumla
  • fatoşşist
    fatoşşist Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

haklısın da bu düğün olaynı da hiç anlamadm gitti

0
    1 Yorumla
    • Tombikyanakyiyici
      Tombikyanakyiyici
      +1 yıl

düğün eskiden önemliymiş çünkü nikah gibi resmi bir işlem yoktu o yuzden evlendiğini aleni göstermen gerekliydi günümüzde gereksiz

Yorumla
  • SailorSai
    SailorSai Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.

Borç olmadan da hiçbir şey olmuyor maalesef.

0
    0 Yorumla
  • Aslan-kaplan8
    Aslan-kaplan8 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Sacma

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Borçlu yaşamak istemediğim için evlenmedim haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birikimim yok, borçlarım varken evlenmek mantıklı mı sizce? 7 cevap verildi
Borçlu biri ile evlenmeli miyim? 227 cevap verildi
Sadece aile arasında söz yapılıp nikah kıyılsa olmaz mı bi ilişkide? Artık durumum el vermiyor... 16 cevap verildi
İsteyerek evlenmedim, bu yüzden bakım yapmıyorum. Haksız mıyım? 16 cevap verildi
Maddi durumum yok evlenemiyorum? 9 cevap verildi
Evlilikten değil borçtan korkuyorum? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sitede kime aşıksın etiket yapayım mı?
  • Sevdiğiniz kişinin size güvenmesi mi, sizi kıskanması mı daha değerli?
  • Savaşçı mısın, barışçı mı?
  • Aşk uyum işi midir?
  • Bağırsaklarınız sağlıklı mı?
  • Kıskanç bir partner mi, fazla rahat bir partner mi daha zor?
  • Kadınlar kötü erkeğe mi aşık olur?
  • G. R. R. Martin neden Game of Thrones ana serisini bitirmeden novella kasıyor, dizinin sonunu bozduğu için mi?
  • Kolay vazgeçer misin?
  • Karşı cins arkadaşınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨