Haklisin yani böyle bi soru sorarsak kendini değeri yükseltmeye çalışmış kalbindeki aklındaki sevmemiş ama başkası sevebilir mi diye emin olmaya çalışmış
Aynen öyle canımın içi Bi insana durduk yerde "Peki konusmaya değer biri miyim" diye sormazsın Birisi mutlaka onu bu şekilde değersiz hissettirmiş, bunu anlamak için bana soruyor Önceki sevgilim de öyleydi " sence ben sevgili olunacak biri miyim" diye sorardi Çok sonra anladım benim ilgimle beslenip başkalarına gitti
Ben de yakın zamanda yaşadım sonra dan anladim benimle oyalandigini:( yakışıklı miyim, sen hiç sevdigini soylemiyorsun gibi şeyler soruyordu.. Sen de konusmayi kes bence ya
Niye böyle oyaliyorlar bilmiyorum bence hiç gerek yok Sanki onlara bize aşık ol buluş diyoruz Adamla konuş babam konuş günlerce Aklında başkası olsun. niye avutuyum seni bedava demi Git sevdiğin kadın avutsun
Bi insana durduk yerde "Peki konusmaya değer biri miyim" diye sormaz Birisi mutlaka onu bu şekilde değersiz hissettirmiş, bu bunu anlamak için bana soruyor Önceki sevgilim de öyleydi " sence ben sevgili olunacak biri miyim" diye sorardi Çok sonra anladım benim ilgimle beslenip başkalarına gitti
Müneccim misin beyin mi okuyorsun? Sen yaralı kuşsun aslında bu kadar insanlara güveninin olmaması, en ufak bi cümleden bile adamın gelmişini geçmişini tahmin ettiğini düşünmen bunu gösteriyor maalesef.
Ya sen manyak mısın bir bildigim bir yaşadığım var benim 25 yaşında insanım Önceki sevgililerimden biri de böyleydi "ben sevgili olunacak biri miyim" diye bana sorup dururdu Çok sonra anladım ki adam benim ilgimden enerjimden beslenip kendini öyle bi topladı ki beni gözü görmedi
Bu adama gelince evet ne yazık ki bir kadın tarafından aşırı değersiz hissettirilmiş. Nokta
Önyargi falan değil canım bu. Bir insana durduk yerde " peki konusmaya değer biri miyim" diye soru sormazsın Birisi mutlaka onu, bu şekilde değersiz hissetmemiş Ve öyle olup olmadığını anlamak için bana soruyor Bu normal bir soru değil Benim yaptığım da önyargı değil Asla kimseye önyargıyla yaklaşmam ezmem ben. O tanıdığın toksik kadinlara da benzemem Yolda yürürken 17 yaşındaki kız sevgilisine dönüp bana yemek ısmarla acıktım dedi Çocuk da param yok dedi Kız da " Sen nasıl erkeksin ya kredi kartın da mı yok " dedi Asıl yargılayıp eleştirmek böyle olur Benimki ne yargılama ne eleştirme.. Ki adam da zaten beni daha görmedin gönlün varsa kaymasın diye yazmış oraya
Denk gelen kadınlar çok değersiz hissettirmiş Bariz anlayabiliyorum Bide onu sevmeyim diye önlem qlmak istedi Beni seviyor musun diye sormayacagım tabiki beni daha görmedin bile diyor Yani meali: gönlün varsa da kaymasın